15 Aralık cuma Günlük Burç Yorumları ? 15 Aralık 2017 Günlük burç ve astroloji yorumları? Günlük Burç Yorumları

15 aralık Cuma günlük burç ve astroloji yorumları ve dahaber.com yorumu ile en güncel yorumları okuyabilirsiniz. aşk, sağlık adına tüm yorumlara ile güne daha canlı başlayabilirsiniz.

15 Aralık cuma Günlük Burç Yorumları ? 15 Aralık 2017 Günlük burç ve astroloji yorumları? Günlük Burç Yorumları

15 aralık Cuma günlük burç ve astroloji yorumları ve dahaber.com yorumu ile en güncel yorumları okuyabilirsiniz. aşk, sağlık adına tüm yorumlara ile güne daha canlı başlayabilirsiniz.

15 Aralık cuma Günlük Burç Yorumları ? 15 Aralık 2017 Günlük burç ve astroloji yorumları? Günlük Burç Yorumları
13 Aralık 2017 - 13:46

Koç Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bir süredir hayatınızda değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz. Geleceğinize odaklanacağınız bir döneme giriyor olabilirsiniz. Gelecek planlarınızı detaylı ve dikkatli yapmanızda fayda var.

Dahaber önerisi: Önemli toplantılara gireceğiniz bu günlerde, geleceğinizi etkileme ihtimali olan durumları en etkili şekilde değerlendirmek için sakin olmalısınız. “Durun ve sadece nefes alın“

Boğa Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Kariyerinizde değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir döneme giriyor olabilirsiniz. Yeni yıla yeni bir işte başlayabilirsiniz. Gerçekten ne istediğinizi farkında olup ona göre hareket etmenizde fayda var.

Dahaber önerisi:Başarıya ulaşmanın yolu, değişime açık olmaktan ve yeni yollar keşfedebilmekten geçer. “Gelişimi sağlamanın yolu: Değişim kası“

İkizler Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Karmaşık olayların yaşanacağı bir gün olabilir. Sakin yapınız sayesinde, bu karmaşıklıkları rahatça çözebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara mantıklı düşünmeleri için yardım edebilirsiniz.

Dahaber önerisi: Bazı psikologlara göre bilişsel önyargılarımız, özellikle tehlikeli durumlarda, edindiğimiz bilgileri daha etkin şekilde işlememize yardımcı oluyor. Ancak bu durum, hata yapmamıza engel olamıyor. ¨Mantığımıza engel olan bilişsel yanılgılar¨

Yengeç Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Ev yaşantınızda gerginlikler yaşanacak bir gün olabilir. Stres altına girmektense sakin kalmayı deneyebilirsiniz. Bu zor dönemi, sinirlerinizi kontrol etmeye çalışarak atlatabilirsiniz.

Dahaber önerisi: “Neuroplasticity”, beynin sürekli bir biçimde yeni sinirsel yollar yaratma yeteneğidir. Herhangi bir disiplini özümsemek için tekrar ettiğimiz zaman, aynı anda o hareketi temsil eden sinir sistemini kuvvetlendiriyoruz. Zihinsel süreçleri daha iyi tanımak için; ¨Zihnin gücü beyni yendi¨

Aslan Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Ebeveynlerinizle veya çocuklarınızla ilgili bir problemle karşılaşacağınız bir gün olabilir. Sorunlarınızı tek başınıza halletmeye çalışmaktansa çevrenizdekilerden destek alabilirsiniz.

Dahaber önerisi: Eğer ailenizde sorun yaşadığınız kişi anneniz ise; ¨annenizle daha sağlıklı bir ilişki kurmanın yollarına¨göz atabilirsiniz.

Başak Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Yeni aktivitelere katılabilirsiniz. Hayatınızda bir takım değişiklikler yapabilirsiniz. Hayatınıza odaklanıp, eksiklerinizi keşfedebilirsiniz. Bu eksikleri değiştirme yönünde adım atarsanız, mutlu olabilirsiniz.

Dahaber önerisi:  Daha tatmin edici ve istediğiniz gibi bir yaşama sahip olmak için bakış açınızı değiştirmeniz gerekir. Bakış açınızın değişmesi ile yaşamınız da değişmeye başlar.¨Hayata dair gücümüzün farkında mıyız?”

Terazi Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Bir süredir yolunda gitmeyen bir takım şeylerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Fakat, hem özel hem iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Güçlü kalmanızda fayda var.

Dahaber önerisi:  Ruhani bir yolculuğa çıkacağınız bu dönemde meditasyon yaparak farkındalığınızı arttırabilirsiniz. Hayatla kurulan bağları güçlendiren meditasyon, aynı zamanda bağların koparılmasına da olanak verir. ¨Meditasyon: Zihninizi boşaltmak için ipuçları¨

Akrep Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

İleriye doğru adımlar atacağınız bir gün olabilir. Bir takım zorluklarla karşılaşabilirsiniz, fakat, bir şeyler başardığınızı gördüğünüzde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Dahaber önerisi: Sadece bilimsel çalışmalar yaparken değil, hayatınızın her aşamasında karşılaştığınız problemlere, başa çıkmakta zorlandığınız paradokslara bir bilim insanı gibi analitik bir gözle bakabilmeniz bazen çözüme ulaşmanız için tek başına yeterli olabilir. ¨Bilim insanı gibi düşünmenin yolları¨

Yay Burcu 15 Aralık 2017 Cuma  GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Finansal anlamda ve özel hayatınızda olumlu gelişmelerin yaşandığı bir dönem içinde olabilirsiniz. Her iki alanda da aynı şekilde davranmaya devam ederseniz, olumlu gelişmeler yaşanmaya devam edebilir.

Dahaber önerisi: Hem çevrenize katkıda bulunmak, hem de kendinizi geliştirebilmek için, soru sormaktan, deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. “Hayatınızı olumlu yönde geliştirecek 100 öneri“

Oğlak Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Hayatınızda yaşanan olumsuzluklardan kurtulmaya başlayabilirsiniz. Yaşadığınız bu zor süreçte değişmiş ve çok şey öğrenmiş olabilirsiniz. Öğrendiklerinizi, gelecekteki davranışlarınıza uygulamaya çalışabilirsiniz.

Dahaber önerisi: Hayatımız iniş ve çıkışlarla doludur. Önemli olan bu anları doğru değerlendirmek ve ani kararlar vermeden doğru adımlar atabilmektir. Zor zamanlarınızda kendinize doğru soruları sormanız için; ¨Zor zamanlar kılavuzu¨

Kova Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Yaşanan bazı olaylara sinirleneceğiniz bir gün olabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var. Güvendiğiniz ve değer verdiğiniz biriyle dertleşebilir, ondan destek alabilirsiniz.

Dahaber önerisi: Etkili şekilde iletişim kurabilmek için, kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Karşınızdakileri gerçekten dinlemeye özen gösterin. ”Doğru şekilde iletişim kurmanın yolu“

Balık Burcu 15 Aralık 2017 Cuma GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

Şaşıracağınız bir olayla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu olay psikolojinizi olumsuz etkileyebilir. Kendinize zaman ayırıp, sakinleşmeye çalışmanızda fayda var.

Dahaber önerisi:  Arada yalnız kalmak kendinizi dinlemenize imkan sağlar. İç sesiniz ne kadar güçlü ise, dış sesler o kadar hafif kalır. ¨Dış sesleri kapatıp iç sesinizi dinlenmenin önemi¨

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum