2018 Trend Gelinlik Modelleri

Kadınlar için en önemli anları şüphesiz düğünleridir ve kadınlar bu önemli günde güzel ve büyüleyici görünmek isterler.

2018 Trend Gelinlik Modelleri

Kadınlar için en önemli anları şüphesiz düğünleridir ve kadınlar bu önemli günde güzel ve büyüleyici görünmek isterler.

2018 Trend Gelinlik Modelleri
28 Haziran 2018 - 19:04

2018 Trend Gelinlik Modelleri

Kadınlar için en önemli anları şüphesiz düğünleridir ve kadınlar bu önemli günde güzel ve büyüleyici görünmek isterler. Kadınların düğünde giyecekleri gelinliği seçerken çok dikkatli olmaları gerekir. Sonuç olarak bu insanın başına bir defa gelecek bir şeydir.

Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

1-Vücut Tipi

Gelinliğin üzerinizde harika durması için kendi vücut ölçülerinize uygun bir gelinlik seçmelisiniz. Bu seçimi yapmak ise sandığınız kadar zor değil. Kendi vücut tipinizi öğrenip bir gelinlik almak o kadar zor olmayacaktır.

2-Hazır Dikim? Diktirmek mi?

Gelinler genellikle bu konuda kararsız oluyor. Ama o kadar önemli bir konu değil aslında. İsterseniz kendi bedeninize uygun bir gelinlik diktirirsiniz, isterseniz de hazır dikim bir gelinlik alırsınız. Bu tamamen size kalmış. Ama özel gelinlik diktirirken de bütçe faktörünü de unutmamak lazım.

3-Mekana Göre Gelinlik

Yani öncelikle bir düğün mekanı seçin ondan sonra gelinlik bakmaya başlayın. Yoksa mekana uygun olmayan bir gelinlik giyerseniz o güzel düğün gecesi birçok zorluk yaşayabilirsiniz.

4-Düğün Mevsimine Göre Gelinlik

Düğünün olacağı mevsimi belirleyip ona göre bir gelinlik almak daha doğru olacaktır. Mesela düğün kış mevsiminde olacaksa daha sizi kalın bir kumaş seçebilirsiniz, eğer düğün yaz mevsiminde olacaksa biraz daha ince kumaşlı bir gelinlik seçerseniz bu sizin daha rahat olmanızı sağlayacaktır.

5-Yanınızda Güvendiğiniz Bir Arkadaşınız Olsun

Gelinlik seçerken karar vermek zordur. Bu yüzden tarzına güvendiğiniz bir arkadaşınızı da yanınızda götürürseniz karar vermeniz kolaylaşacaktır ve yanlış bir karar verme ihtimaliniz azalacaktır. Eğer yanlış bir karar verirseniz bu sizin düğün gecenizin çok sıkıntılı geçmesine sebep olabilir

6-Çoraplı mı Çorapsız mı?

Bacaklarınız güzelse eğer çorap giymemenizi tavsiye ederim ancak düğün mesela kış mevsiminde olacaksa ve üşüyeceğinizi düşünürseniz çorap giymekte fayda var.

7-Ayakkabı Seçimi

Gelinlik ayakkabısı alırken de dikkat etmeniz gereken şeyler de var. Çünkü eğer yanlış bir ayakkabı seçerseniz bu sizin yürümenizi zorlaştıracaktır. Ayakkabı seçerken dikkat etmeniz gereken konular var, bunları şöyle sıralandırabiliriz:

-Eğer bir kumsal düğünü yapacaksanız, yüksek topuklu ayakkabılardan kaçınmanızı tavsiye ederim. Topuklu yerine tabanı daha düz ayakkabılar seçerseniz bu sizin avantajınıza olacaktır.

-Eğer bir kır düğünü yapacaksanız yürümenizi daha da kolaylaştırması için yüksek topuklularla yürümeniz hayli zorlaşacaktır, bu yüzden daha topuğu kıs olan ayakkabılar tercih edebilirsiniz.

-Ama kapalı bir mekanda ise düğün istediğiniz ayakkabıyı giyebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum