Aidin Salih Gerçek Tıp Kitabı

Son iki yüz yıl haricinde tıp dünyasını ele alırsak eğer, ilaç yani kimyasal değil, tamamı ile bitkisel çözümler ile tedaviler yapılıyordu. Burada asıl amaç uzun yaşamak değil, sağlıklı yaşamak olduğunu da belirtelim.

Aidin Salih Gerçek Tıp Kitabı

Son iki yüz yıl haricinde tıp dünyasını ele alırsak eğer, ilaç yani kimyasal değil, tamamı ile bitkisel çözümler ile tedaviler yapılıyordu. Burada asıl amaç uzun yaşamak değil, sağlıklı yaşamak olduğunu da belirtelim.

Aidin Salih Gerçek Tıp Kitabı
30 Nisan 2019 - 21:18

Son iki yüz yıl haricinde tıp dünyasını ele alırsak eğer, ilaç yani kimyasal değil, tamamı ile bitkisel çözümler ile tedaviler yapılıyordu. Burada asıl amaç uzun yaşamak değil, sağlıklı yaşamak olduğunu da belirtelim. Yani sağlıksız bir durumunuz varsa eğer, ilaç alarak bunların sadece ağrılarını geçirmiş oluyorsunuz. Ancak bitkisel tedavilerde ise bu durum tam aksine ve iyileşmeniz için gerekli tedaviler sunuluyor. Tabii ki iyileşmek veya iyileşmeme durumu da var. Bu tamamı ile kişiye özel bir durum olmasından dolayı, ilk olarak Tam Şifa kitabına göz gezdirerek hastalık durumlarına karşın yüzyıllardır kullanılan bitkisel tedavi yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Bunun üzerine hazırlanmış olan Tam Şifa kitabı genel olarak bitkisel tedavi yöntemlerini anlatıyor. Bu kitabı almak için www.bkmkitap.com sitesine girerek bu ve benzeri kitapları görebilirsiniz. 

Sağlığınız İçin Doğru Kürler

Bunun yanında Gerçek Tıp kitabı ise tam anlamı ile çeşitli kürleri öneriyor. Özellikle hastalıklar ile mücadele sırasında beslenme alışkanlıklarınızı aç kalmaya yönelik yapmanızı sağlıyor. Çünkü bu inanışa göre insan bedeni aç kaldığı süre boyunca, vücudunda ki tüm kalıntıları dışarıya atıyor ve beden ilk haline geri geliyor. Aslında bu kitap tam olarak İslam dininde geçen bilgiler üzerine hazırlanmış olmasından dolayı, Gerçek Tıp kitabının Müslümanlar için ayrı bir yeri olduğunu da söylemek yanlış olmayacaktır.

Dr. Ümit Aktaş Mutluluk Kürleri 

Bitkisel tıbbın günümüze uyarlanmış halini öğrenmek istiyorsanız eğer, günümüzde tüketmiş olduğumuz besinlerin özelliklerini bilmeniz gerekiyor. Buna göre yapacağınız beslenme planı sayesinde, daha doğru bir şekilde alışkanlıklarınızı değiştirmeniz de mümkün hale gelecektir. Buna göre Mutluluk Kürleri 2 kitabı tam olarak metabolizmanızı hızlandırmak, güçlü bağışıklık sistemine sahip olmak için aradığınız bilgileri içeren ender kitaplar arasında yer almaktadır. Mutluluk Kürleri 2 kitabında yazan bilgileri eksiksiz yerine getirdiğinizde kısa süreler içerisinde faydasını görmeye başlıyor ve buna göre daha sağlıklı olarak yaşıyorsunuz. 

Yeni Çıkan Sağlık Kitapları BKM'de

Aradığınız tüm sağlık kitapları ve yeni çıkan sağlık, diyet ve kür kitaplarını da BKM Kitap üzerinden satın alabilirsiniz. En uygun fiyatlar ve kapıda ödeme yöntemleri ile birlikte, istediğiniz gibi kitaplar almış olacaksınız. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum