Alanında En İyisi

Tekdez vip 2004 yılından bu yana sizlere hizmet vermektedir. Firmanın kuruluş amacı izolasyon ve dezenfekte yöntemlerinde çeşitli kalite belgeleri ile hizmet vermektir. Ayrıca firma bütün bunların yanında alanında en iyisi olabilmek için çeşitli eğitimler ve belgelerle vizyonunu genişletiyor.

Alanında En İyisi

Tekdez vip 2004 yılından bu yana sizlere hizmet vermektedir. Firmanın kuruluş amacı izolasyon ve dezenfekte yöntemlerinde çeşitli kalite belgeleri ile hizmet vermektir. Ayrıca firma bütün bunların yanında alanında en iyisi olabilmek için çeşitli eğitimler ve belgelerle vizyonunu genişletiyor.

Alanında En İyisi
23 Nisan 2019 - 07:45

Tüm Türkiye'de yaklaşık olarak 81 ilde kurmuş olduğu merkezleri ile ülkenin her bir noktasına yetişmeye çalışan ve bu noktada kurumsallaşan bir firma görmekteyiz. Hizmetleri ve diğer bilgilerine değinmek gerekirse şunları ifade edebiliriz:

Firmanın Vizyonu

Firma yaptığı işi gayet ciddiye alıyor ve bu uğurda kaliteli ve güvenli bir iş prensibi ile hareket ediyor. Kurulduğu günden bu yana uzman bir ekip ile çalışmalarını sürdürmek adına elemanlarını en profesyoneller arasından seçiyor. Yapmış olduğu işlerde kalite ve güven en vazgeçilme şartlarından. Firmanın yapmış olduğu bütün hizmetler günümüzdeki teknoloji imkanları kullanılarak ve son teknoloji aletler yardımıyla yapılmaktadır.

Ayrıca firma doğa dostu olduğunu da ifade edebilmek adına çeşitli belgeleri bünyesine katmaya çalışıyor. Firmanın işi temizlik olmasından dolayı temizlenecek olan ürünlerde kullanılan maddelerin doğaya zarar vermeden ve herhangi bir atık oluşmadan yok olması konusunda büyük bir titizlikle çalışıyor.

Firmanın Yapmış Olduğu İşler Nedir?

Firmanın hitap ettiği kitle genelde büyük işletme veya firmalar olmaktadır. Bu firmalar arasında işlerinin bir noktasında bulunan kuruluşlara hizmet vermektedir. Burada firma uzman ekibi ve profesyonel araçları ile gelmesinden dolayı birçok kuruluşta tercih etmektedir. Firmanın bu doğrultuda yapmış olduğu hizmetler:

Su deposu temizliği: Su depoları özellikle tarlalarda sulama veya apartman ile sitelerde su kesintilerine karşı alınan önlemlerin başında gelmektedir. Buralardaki su deposu temizliği genelde her yılın başında apartman sakinlerince temizlettirilmektedir. Firma bu noktada kişilere gereken hizmetleri sağlamaktadır. Uzman ve alanında deneyimli ekibiyle son teknolojili ürünler ve temizlik malzemeleriyle sizlere bu konuda yardımcı olmaktadır.

Su deposu izolasyonu: Büyük firmaların veya spor salonların en önemli sorunlarından birisi spor sonrası duş almada müşterilerine su kesildi sorununu dile getirememek olacaktır. Su deposunun izole edilmesi de kaçakları önlemek adına oldukça önemlidir. Firma bu konuda da müşterilerine son teknoloji ile hizmet veriyor. Su depolarının izolasyonunu içerisinde her türlü soruna karşı bir çözüm üretilmektedir.

Fayanslar arasında oluşan çatlakların giderilmesi, oluşan depolardaki deformasyonların giderilmesi ve tamir edilmesi gibi tüm sorunlara karşı çözüm üretilmektedir. Ayrıca burada firma sorun ile alakalı tüm analizleri ve keşifleri yaptıktan sonra kullanılacak olman malzeme ve maliyetlerle ilgili müşteriye bilgi verip onay aldıktan sonra işlemi yapmaya başlamaktadır. Tüm bakım ve onarım işleminin ardından su deposu temizleme de ekipleri tarafından yapılmaktadır.

Ortam dezenfeksiyonu: Firmanın yapmış olduğu hizmetlerden bir diğeri de ortam dezenfeksiyonunun sağlanmasıdır. Özellikle toplu yaşam alanlarında tercih edilen bu hizmeti genelde hastane, spor salonları ve çocuk oyun alanları gibi işletmeler talep etmektedir. Firma burada yine uzman ekibi ile yapmış olduğu temizlikte hidrojen peroksit kullanıyor. Kullanılan bu malzeme kesinlikle sağlığa zararlı olmayan ve suda çözünme sağlayan bir kimyasaldır.

Ortamın dezenfekte edilmesi konusunda uzmanlar kişilere işlem hakkında detaylı bilgi verdikten sonra sağlığa etkisinden bahsettikten sonra onay alarak bu işlemi yapmaktadırlar. Tekdezvip firması dezenfeksiyon durumlarında ortama hidrojen peroksit salınımı için ULV püskürtme yöntemini tercih ediyor. Yaygın hastalıklardan korunmak için sizlerde işletmenizde bu dezenfeksiyon yöntemini tercih edebilirsiniz.

Su sebili ozon temizliği: Yaz mevsiminin vazgeçilmez parçalarından birisi olan buz gibi su sağlayan su sebillerinin temizliğini de firma yapıyor. Burada temizleme işlemini yaparken herhangi bir marka ayrımı veya kullanım alanı olarak sanayi veya ev tipi şeklinde bir ayrıma tabi tutmadan gereken hizmeti en hijyenik şekilde sizlere veriyor. Düzenli olarak temizlenmeyen su sebillerinin içerisindeki su zamanla yosunlanma, koku ve tadında çeşitli değişmeler yapmaktadır.

Firma tüm bu sorunların önüne geçebilmek için ozonla sebil temizliği sağlıyor. Firma sebil temizliğinde ozon ve su maddesi dışında hiçbir temizlik maddesinin kullanılmaması fikrindedir. Hem sebilin sağlığı hem de kişilerin sağlığı açısından bu çizgide hareket etmekte ve temizlikte ozondan başka bir malzeme kullanımı yapmamaktadır. Ozon maddesi kısa sürede su içerisinde çözünmesi ve durulandıktan sonra hava ile temasında hemen oksijene dönüşmesinden dolayı ozon tercih etmektedir.

Firma temizlikte sebilin zarar görmemesi için tüm tedbirleri en başından almaktadır. Sebilin tüm elektrik aksamları kontrol edilmekte, su ile musluk bağlantısı sökülerek temizlik işlemine başlanılmaktadır.

Tüm Hizmetleri Garanti Altında

Kişilerin firmayı tercih ederken veya daha önceden bütün bu hizmetleri yaptırmayıp ilk defa deneyecek olan kişilerin kafalarındaki en önemli soru ya firma işinde başarısız ve benim malzeme bir zarar görürse olmaktadır. Burada kesinlikle kişilerin firmayı kuşkusuz tercih etmesi için birçok sebep bulunmaktadır. Firma müşterilerine bu güveni verebilmek adına tüm hizmetlerini garantili olarak sunmaktadır. Yani sizin temizlenmesini istediğiniz sebilin, havuzun veya su deposunun temizlenmesi veya bakım onarımında herhangi bir aksaklık çıkmasında bir pürüz oluşmasında veya istediğiniz gibi olmaması durumunda tüm paranız firma tarafından karşılanmaktadır.

Firma vermiş olduğu hizmetin arkasında durduğunu da bu işlemle kanıtlamaktadır. Bu yüzden güvenle tercih etmenizde bir sakınca yoktur.

Ücretsiz Keşif ve Su Analizi

Firma yapmış olduğu hizmetlerinden birisi de ücretsiz keşif hizmeti sağlamasıdır. Burada kişilerin sadece öneri ve fikir alması aşamasında firmaya başvuru yapmasında ekipler toplanarak sorunun olduğu alanda çeşitli incelemeler yapmaktadır. Burada müşterinin istekleri doğrultusunda kullanılacak malzemeler ve yapılacak işlem hakkında detaylı bilgi verilmektedir. Firma tüm bu işlemleri yaparken de herhangi bir ücret talep etmeden ücretsiz keşif hizmeti adı altında sağlamaktadır.

Bir diğer vermiş olduğu hizmet ise su analizlerinin yapılmasıdır. Firmanın kendine ait analizleri yapabileceği bir laboratuvarı bulunmaktadır. Burada hizmetten önce veya sonra sulardan birer örnek alınarak analizler yapılmaktadır. Burada firma analiz konusunda uzman ve yetkili belgeler ile su analizinde çıkan sonuçlar doğrultusunda su dezenfektasyonu için bu şekilde daha sağlamcı bir adım izlemektedir. İşlem öncesinde alınan analiz örnekleri sorun odaklı çalışılması ve başarı elde edilmesi konusunda yardımcıdır.

Ayrıca firma temizliğin yapılmasından sonra su analizi yapıyor. Burada da suyun steril bir kıvama gelmesi ve temizliğin işe yarayıp yaramadığı durumları kontrol edilmektedir. Su analizinin temiz çıkmasına kadar firmanın suyu kullanması sağlık açısından yasaklanıyor. Su analizlerinin alınması işlemi ve sonuçlarının doğru çıkması için ise yaklaşık olarak 15 ile 20 gün içerisinde beklenilmesi gerekiyor. Bu süre zarfında daha sağlıklı sonuçlar elde edilebileceğini firma iddia ediyor.

Firmanın Almış Olduğu Belgeler

Firma müşterilerine daha kaliteli ve daha iyi bir hizmet verebilmek için çeşitli dünya standartlarındaki belgeleri bünyesine katmaktadır. Burada özellikle çalışanlarının eğitimine ve firmasının gelişimine özen gösteren işletme oldukça fazlaca eğitim ve arge çalışmasıyla da dikkat çekmektedir. İSO 9001 kalite yönetim sertifikası, temizlikte kullanılan malzemelerin sağlığa zararsız olduğunu tescil ettirmek için “MSDS” formları ve zonlama CE kalite yönetim belgeleri bulunmaktadır. Ayrıca bütün bunların dışında çalışanlarda gerekli eğitimleri aldığına dair belgelere sahiptir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum