Cs Go Hack Hakkında Merak Ettikleriniz

Cs Go Hack Hakkında Merak Ettikleriniz

Cs Go Hack Hakkında Merak Ettikleriniz
08 Temmuz 2019 - 19:49

Cs Go Hack Hakkında Merak Ettikleriniz

Cs go hack hakkında merak ettikleriniz sunuluyor. Sizin için çok sayıda hile kodu yer alıyor. Değerlendirerek, oyunda hile ile avantajlı olabilirsiniz.

Peki, merak ettikleriniz neler? Örneğin Cs go hack nasıl mı yapılır? Bunun için sunulan aşamaları takip etmeniz yeterli olacaktır. Site üzerinden verilen bilgileri değerlendirerek kısa süre içinde kazanabilirsiniz.

Cs Go Hileleri Örnekler

Çok sayıda hile kodu var. Verilen örnekler üzerinden uygulamanın aslında ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Doğru bir kod uygulaması ile yapabilecekleriniz aşağıda verilmiştir.

 

mp_restartgame 1 : Oyun yeniden başlar.god : Canınız azalmazcl_showpos 1 : Ekranın sol üstünde pozisyon ve hızınızı görürsünüz.mp_startmoney 60000 : Başlangıç parasını 60000 yapar.mp_freezetime 0 : Round başı beklediğiniz süreyi sıfırlarbot_add_t:  Teröristlere bir botbot_add_ct : Anti-Teröristlere bir botmp_respawnwavetime_t : Terörist takımının respawn süresini ayarlar.mp_respawn_immunitytime : Respawndan sonra dokunulmazlık süresi belirlenir.mp_respawn_on_death_ct :Anti-Terörist takımı için respawn.

 

Hileli Avantajlar

Sunulan örnek kodlar üzerinden hile ile elde edeceğiniz çok sayıda avantaj olduğunu göreceksiniz. Değerlendirerek oyunda cs go hile ile dilediğiniz gibi kazanın. Farklı avantajlar ve diğer merak ettikleriniz için gereken detaylı bilgi de verilecektir. Sizin için yeterli olduğunu düşündüğünüz hile kodları için anında uygulama yapın. Örnek kodlar verilmiştir.

Cs go hileleri ile kazanın…

YORUMLAR

  • 0 Yorum