Dünyanın Ünlü Ofisleri ve Ofis Mobilyaları

Dünyanın Ünlü Ofisleri ve Ofis Mobilyaları

Dünyanın Ünlü Ofisleri ve Ofis Mobilyaları
13 Ocak 2019 - 19:59

Dünyanın en büyük teknoloji firmaları arasında başta gelen Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in ilk ofisi evinin garajıydı ve şüphesiz ofis mobilyası gibi bir eşyası da yoktu.

 

Bir bilgisayar ve bir bilgisayar koltuğu herhalde büro mobilyası olarak ona yetmişti. Aynı şekilde dünyanın en büyük paylaşım ağı olan Facebook’un da kurucusu olduğu Mark Zuckerberg’in öğrenci yurdundaki odasında yaratıldığını duymuşsunuzdur. Apple da sahibi Steve Jobs tarafından gene evinin garajında hayata geçirilmişti.

 

Çalışırsanız Başarırsınız

 

Bütün bunlar dünyaca ünlü başarı hikayeleri içinde anlatılan sevimli hikayeler. Yılmadan devam edin anlamını taşıyor. Bu isimlerin şimdiki ofisleri ise adeta dünyaya yön veriyor. Şüphesiz bu ofislerde geniş bir bilgisayar masasının ve rahat bir bilgisayar koltuğunun esas ofis mobilyası olarak durduğunu tahmin edebiliriz. Ama içinizde azim ve yetenek varsa denildiği gibi bir yurt odası bile size çalışma odası olabilir.

 

Çalışma Köşeniz Size Aittir

Fakat büyük veya küçük olsun, çok büyük işlere imza atılsın ya da henüz işin başında olan küçük bir işyeri olsun bütün bu çalışma alanlarının ortak bir noktası vardır. İnsan orada rahat etmeli ve yaptığı işe odaklanmalıdır. Yani mekânı benimsemelisiniz. İşte sizi rahat ettirecek bir bilgisayar koltuğu ve bir masa böyle bir çalışma köşesi olacaktır ki bunlar için size uygun olan ofis mobilyaları seçimi yapmalısınız. O koltuk ve masa size ait bir dünyada olmalı. Bu yüzden firmamızı ziyaret edin, kendi iş dünyanızı yaratın.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum