Fatih Terim 2021'e kadar bizimle...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in geleceğiyle ilgili konuştu: 2021'e kadar Terim'le çalışırız

Fatih Terim 2021'e kadar bizimle...

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in geleceğiyle ilgili konuştu: 2021'e kadar Terim'le çalışırız

Fatih Terim 2021'e kadar bizimle...
16 Ekim 2018 - 11:10

Fatih Terim'le çalışmaktan mutlu olduklarını belirten Cengiz, "Henüz oturup imzaları atmadık ancak şurası net: hoca da tamam, biz de tamamız. Görev süremin biteceği 2021 Mayıs'ına dek Terim'le devam etmek istiyoruz" dedi.

Galatasaray'a 7 şampiyonluk kazandıran ve 8'incisi için yoğun mesai harcayan teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesi 2019 Haziran'ında sona eriyor.

Tecrübeli çalıştırıcının gelecek sezon göreve devam edip etmeyeceği henüz netleşmezken, başkan Mustafa Cengiz bu konudaki tavrını açıkladı. Hürriyet gazetesine konuşan Cengiz, "Görevde kaldığımız sürece Fatih Terim ile çalışacağız."

Geçtiğimiz Mayıs ayında 3 yıllığına Galatasaray başkanı seçilen Cengiz ve yönetim kurulu, 2021 Mayıs ayına kadar görev yapacak. Cengiz, bu sözleriyle Terim ile en az 2 yıl daha birlikte çalışmak istediklerini ifade etti.

Fatih Terim'in performansından son derece memnun olan başkan Mustafa Cengiz, bu yöndeki görüşlerini camianın önde gelen isimleriyle paylaştı.
Cengiz, mümkün olan en kısa sürede Terim'le masaya oturarak 2 yıllık yeni sözleşme teklif etmeyi planlıyor.

Tecrübeli çalıştırıcı da kabul ederse 2021 Mayıs ayına dek sarı kırmızılı takımdaki görevine devam edecek Fatih Terim'le ilgili görüşlerini dile getiren Başkan Cengiz şunları söyledi, "Henüz oturup imzaları atmadık ancak şurası net: Hoca da tamam biz de tamamız.
Zaman zaman Fatih Hoca'mızla ilişkilerimizi yıpratmaya çalışanlar olsa da bizim her zaman dostça bir diyaloğumuz var. Ben ve yönetim kurulum, görev süremiz boyunca Fatih Terim ile çalışmak istiyoruz. Doğru zamanda hocamızla konuşur, imzaları atarız."

Galatasaray'da 4 kez teknik direktörlük yapan Fatih Terim, takımın başında çıktığı 410 resmi maçta 254 galibiyet 86 beraberlik 70 mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik adam yönetiminde toplam 17 kupa kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum