Geçmişten Günümüze Fal

İnsanoğlu ilk çağlardan bu yana gerek kendisi ile ilgili konuları gerekse çevresinde olup biten olayları önceden öğrenerek kaderine hükmetmeye çalışmıştır. Batı dillerinde kehanet olarak da isimlendirilen fal, insanların bilinmeyeni ve gizli kalmış olayları ortaya çıkarmak için kullandığı çeşitli yöntemlerdir. İnsanların gelecek ile ilgili merak dürtüsü karşılamak için toplumlarda bu işi üstlenen kişiler çıkmıştır.

Geçmişten Günümüze Fal

İnsanoğlu ilk çağlardan bu yana gerek kendisi ile ilgili konuları gerekse çevresinde olup biten olayları önceden öğrenerek kaderine hükmetmeye çalışmıştır. Batı dillerinde kehanet olarak da isimlendirilen fal, insanların bilinmeyeni ve gizli kalmış olayları ortaya çıkarmak için kullandığı çeşitli yöntemlerdir. İnsanların gelecek ile ilgili merak dürtüsü karşılamak için toplumlarda bu işi üstlenen kişiler çıkmıştır.

Geçmişten Günümüze Fal
23 Nisan 2019 - 07:53

 

Yaşanılan toplumlara göre kahin, sihirbaz, falcı, şifacı ya da büyücü gibi isimlerle anılan bu şahısların mistik sezgi güçleri olduk yüksektir. Bu kişiler görünmez varlıklar ile iletişime geçebilir ya da doğada bulunan çeşitli nesnelerin durumlarına göre olayları yorumlayabilirler. Günümüzde her alanda olduğu gibi fal baktırmak da artık sanal ortamda yapılabiliyor. Site en iyi fal sitesi olarak güvenilir bir hizmet veriyor. Site herkes tarafından bilinen kahve falı, tarot falı, rüya tabirleri ve astroloji gibi alanlarda hizmet vermenin yanında isim analizi, su falı, melek kartı gibi özellikli fal çeşitlerinin hizmetini de veren bir sitedir.

Sitenin ücretsiz fal yorumları hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bunun için öncelikle siteye üye olmak gerekir. Ayrıca üye olan kişiler sitede ki mevcut fal çeşitlerinin hepsinden istedikleri kadar yararlanabilirler. Sitede canlı fal hizmeti de sunulmaktadır. Canlı fal baktırma gerçek ve tanınan falcılar tarafından süre sınırlaması olmadan yapılmaktadır. Hangi falcıyı seçeceğinize ise sitede falcılar hakkında yayınlanan yorumları okuyarak karar verebilirsiniz.

Sitede her gün ünlü astrologlar tarafından günlük burç yorumları yayınlanmaktadır. Ücretsiz olan bu hizmetten yararlanmak için siteyi ziyaret etmeniz yeterlidir. Site fal bakacak ya da burçları yorumlayacak astrologları özel olarak seçer. Her falcının tercih edilme puanı vardır. Puanı yüksek olan falcıyı seçerek fal bakma hizmeti alabilirsiniz.

Kurşun döktürme

Sitede kurşun döktürme hizmeti de verilmektedir. Kem gözlere nazara karşı yapılan bu hizmete başlamadan önce mutlaka abdest alınmalıdır. Daha sonra kurşun dökme işlemi için niyet edilir ve bir kapta kurşun eritilir. Diğer taraftan genişçe bir kabın içerisine temiz su doldurulup üzerine besmele ile başlanarak üzerlik tohumu, ekmek parçası, tuz, soğan eklenir. Kimin için kurşun eritilmiş ise onun ismi ve annesinin ismi söylenip ardından nas ve felak sureleri okunarak kurşun bu suyun içerisine dökülür.

Suyun içerisine dökülen sıvı kurşun suyun içinde katılaşır ve bir şekil alır. Bu şekle göre kurşun dökülen kişinin durumunun nazardan mı, nifaktan mı, aşırı sevgiden mi ya da kadın ve erkek hangi cinsten olduğunu bakan kişi belirler. Kurşun dökülen kişi bedenen ve ruhen rahatlar, vücudunda bulunan negatif enerjiden kurtulur.

Sitede deneyimli falcılar tarafından dökülen kurşun sayesinde hızlı bir şekilde rahatlama hissi yaşarsınız. Tüm bu hizmetleri siteye üye olmanız halinde ücretsiz olarak alabilirsiniz. Kurşun döktürme hizmeti canlı olarak yapılıyor. Kurşun döktürme hizmeti vip hizmet olup kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Melek kartları

Siteye üye olmanız halinde her gün bir melek kartı falı ücretsiz olarak verilir. Melek kartları korucu meleklerden gelen mesajlar olarak isimlendirilir. Melek kartları tüm yaş guruplarına uygulanabilir. Sitede günlük olarak çekilen melek kartları ile aklınızdaki sorulara cevap bulabilir, karasız olduğunu bir konuda kara vermenize yardımcı olur ya da gerçekleştirme istediğiniz dileklerinize yardımcı olurlar. Ayrıca melek kartları kişilerin psikolojik karakterlerini ve maneviyatlarının farklı alanlarını sembolize eder. Sizde siteye üye olarak kafa karışıklığı yaratan konulardan melek kartlarının yönergeleri doğrultusunda kurtulabilirsiniz.

Evlilik falı

Evlilik falı evlenecek çiftler tarafından rağbet gören bir fal çeşididir. Evlilik falında kişinin ne zaman ve nasıl bir kişi ile evleneceği, kaç kez evlilik yapacağı, söz konusu evliliklerinden çocukları olup olmayacağı, bu çocukların sağlık durumları ve başarı durumları gibi konularda fal yorumları yapılır. Evlilik falı bakılan diğer fallardan farklı bir yöntemle bakılır. Bu nedenle evlilik falına her falcı bakamaz ve kesinlikle ayrı bir tecrübe gerekir.

Sitede kendi alanında deneyimli olan evlilik falcıları canlı olarak fal bakarlar ve bu sırada falcılar sizlere süre sınırlaması koymazlar. İstediğiniz konular hakkında rahatlıkla bilgi alabilirsiniz. Medyumlar tarafından özel olarak bakılan evlilik falları genellikle ateş ve su falı yöntemlerinden yararlanarak bakılır. Sitede evlilik falı baktırmak isteyen kişiler isterse kendileri siteye başvurabilir. İsterlerse de başka kişiler aracılığı ile fal baktırabilirler.

Evlilik falına bakmadan önce ciddi bir beden temizliği yapılır ve abdest alınır. Daha sonra niyet edilir ve belirli dualar ile evlilik falına bakılır. Sitede evlilik falı konusunda deneyimli medyumlar hizmet veriyor.

Aşk Falı

Aşk hayatın vazgeçilmez olan en güzel duygusudur. Kadın erkek ilişkileri her zaman düzenli gitmez. İlişkide iniş çıkışlar aşk hayatını etkiler. Sitede aşk falı vip hizmetler çerçevesinde bakılır. Siteye üye olduktan sonra öncelikle fotoğraf yüklemek gerekir. Eşinizin veya sevgilinizin fotoğrafını siteye yükleyin ve bir kart seçin. İlişkiniz hakkında ki yorumları uzman falcılardan dinleyin. Sevgiliniz ile geleceğiniz, ilişkinizin sonu, ilişkide yaşanan sorunların çözülüp çözülemeyeceği gibi birçok konuda falcı yorumlarını alabilirsiniz. Sitede aşk falı bakan falcı sayısı fazladır. Puanına göre hangi falcıyı istiyorsanız onu seçebilirsiniz. Falcı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca aşk falı ücretleri belirtilmiştir. Siteye üye olduktan sonra kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Vefk İlmi

Vefk ilmi kesinlikle bir fal çeşidi değildir. Ebced hesabı ile yapılan bir matematik ilmidir. Bu ilmin kimin için ya da ne için yapılacağı önceden belirlenir. Eski alfabede de her harfin bir sayı karşılığı vardı. Bu harfler ebced sırasına göre bir sayıyı temsil ederler. Vefk ilmi için kişinin annesinin ve kendisinin ismi gerekir. Bu iki ismin harflerinin sayısal değeri ebced tablosunda bulunarak toplanır ve çıkan sonucun vefk hesabı yapılır. Vefk ilminin yapılacağı saat doğru sonuçlanması için oldukça önemlidir. Bu ilim yapılmadan önce mutlaka abdest alınmalı ve dualar ile işe başlanmalıdır. Vefk hesabı yapılırken kişinin yıldızının konumu, burcu ve gezegeni büyük önem taşır. Sitede canlı olarak vefk ilmi okuması yaptırabilirsiniz. Dileğinizi vefk ilmi yapan falcılara gerekli bilgilerle beraber iletebilirsiniz. Bu hizmeti üye olup vip olarak alabilirsiniz.

Dert Ortağı

Günümüz şartlarında insanlar ciddi strese maruz kalıyorlar. Herkesin profesyonel bir destek alması mümkün olmayabiliyor. Zaman zaman hiç tanımadığınız birine bile sıkıntıları anlatarak rahatlamak mümkün. Site dert ortağı hizmeti sunan bir sitedir. Günün her saatinde siteden dert ortağı hizmeti almanız sağlanır. Site müşterilerinin mahremiyetine önem veren bir sitedir ve bu hizmeti güvenle alabilirsiniz. Bu hizmette site size bir psikolog hizmeti sunmaz ancak sizin dertlerinizi dinler. Siteden vip paket alarak bu özel hizmetten yararlanabilirsiniz.

İsim Analizi

isimlerin kişinin karakterine etki ettiği kanıtlanmıştır. Doğacak çocuklara isim verilmeden önce isim analizi yaptırılması önemlidir. İsim analizi akrofonoloji bilimi olarak değerlendirilir. İsimlerde bulunan her harfin kendine ait bir enerjisi ve temsil ettiği bir yıldız vardır. Sitede isim analizi ücretsiz olarak yapılır. Sitede size uygun paketleri alarak verilen her hizmetten vipm müşteri olarak yararlanabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum