İlaçlama Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İlaçlama Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İlaçlama Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?
19 Ocak 2019 - 17:21

İlaçlama Firması Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İlaç seçimi ile beraber ilaçlama firması seçmekte son derece önemlidir. Doğru yöntemlerden yararlanarak profesyonel hizmet veren firmalarla çalışarak böcek ve haşereler karşı daha etkili sonuçlar alabilirsiniz.

Uzman şekilde hizmet vermeyen firmalarla çalışmak sizlere yardımcı olmayacaktır. Doğru ilaçlama firmasını bularak hizmet almanız gerekir. Böcek ilaçlama firması seçerken bazı konulara dikkat etmeniz önemlidir.

Firmanın Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

Firma seçimi sırasında ilk dikkat edilmesi gereken konulardan bir tanesi ruhsatının olup olmadığı. İlaçlama firmasının Sağlık Bakanlığı’ndan uygulama belgesinin olup olmadığına dikkat etmeniz gerekir. Bununla beraber firmanın uygulama sertifikasının da olması gerekir. İlaçlama esnasında kullanılacak kimyasallar bakanlık tarafından onaylı olması gerekir. İlaçlama hizmeti verecek olan ekibin böcek, haşere ve kemirgenler alanında deneyimli olması gerekir. Seçilecek olan firmanın daha önceki referanslarının kontrol edilmesi gerekir. İlaçlama şirketinde çalışan personelin biyosidal uygulama sertifikasına sahip olması gerekmektedir. Uygulayıcı ve mesül müdürün beraber hareket ediyor ve haşere ilaçlama yapıyor olması gerekir. Firmanın belediye ruhsatının olması gerekir. EKipmanlarının tam olması gerekmektedir. Firmanın biyosidal uygulama izin belgesine sahip olması gerekmektedir.

Yukarıda saymış olduğumuz maddeler bir firmadan olması gereken kesin kurallardır.Tabi bununlada bitmemektedir.Sadece belgeyi almak ilaçlama yapabileceği anlamıma gelmiş olsada doğru uygulama yapabilmesi , çevreye zarar vermeden ilaç kullanması ,insan sağlığına ve evcil hayvanlara tehdit oluşturmadan uygulama yapması , haşere ilaçlama konusunda bilinçli olması en önemliside ilaçlamayı yapacak kişinin mutlaka dürüst olması gerekmektedir.Bunun için arama motoruna İstanbul böcek ilaçlama yazarak firmaların bilgilerine ulaşabilir ve doğru firmadan hizmet alımı yapabilirsiniz.

Böcek ya da haşere fark etmeden seçilecek olan firmaların yukarıda yer alan maddelere uyması gerekmektedir. Bu maddeleri taşımayan firmalardan uzak durmanızı sizlere tavsiye ediyoruz. Doğru firma ile çalışmak için www.bocekilaclamaistanbul.net adresini ziyaret edebilirsiniz. Seçilecek olan ilaçlama firmasını aradığınız zaman ekibin ayrıca güven vermesi ve soracağınız sorulara yanıt vermesi de önemli bir konudur. Seçilecek olan firmanın çalışma alanı üzerinde inceleme yaparak hangi böceklerle mücadele edeceğini de belirlemesi gerekir. Yapılacak olan çalışmalar sayesinde böcek ilaçlama firması kısa sürede sizleri haşere problemlerinden kurtarabilmektedir.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum