İngiltere’de Dil Eğitimi Fiyatları

İngiltere’de Dil Eğitimi Fiyatları

İngiltere’de Dil Eğitimi Fiyatları

İngiltere’de Dil Eğitimi Fiyatları

İngiltere’de Dil Eğitimi Fiyatları
02 Aralık 2018 - 07:32

İngiltere’de pek çok dil okulu bulunmaktadır. Bu dil okullarının büyük bir kısmı, İngiltere’nin çeşitli bölgelerine dağılmış, özellikle güney ve merkezde yoğunlaşmış durumdadır. İngiltere’de dil okulu denildiğinde akla gelen ilk bölgelerin başında Londra gelmektedir. Ancak Londra’nın pahalı olması, yaşam maliyetinin pahalı olması ve sürekli olarak yağmurun yağması, birçok öğrenciyi, İngiltere’nin farklı şehirlerine yönlendirmiş durumdadır. Londra dışında dil okullarının en çok olduğu bölgeler Manchester, Cambridge, Oxford, Bournemouth ve Birghton’dur.

İngilizce öğrenmenin en kalıcı yollarının başında yurtdışında eğitim görmekten geçmektedir. Bu noktada en çok tercih edilen ülkelerin başında ise İngiltere gelmektedir. İngiltere, öğrencilerin yabancı dil öğrenmesi bakımından son derece uygun bir ülkedir. Bütçesine göre öğrenciler burada eğitim alabilmektedir.

İngiltere’deki Eğitim Fiyatları Neye Göre Değişiyor?

İngiltere’de dil eğitimi fiyatları, okullarının bulundukları şehirlere, eğitim kalitesine, ders saatine ve kurs programlarına göre farklılık göstermektedir. Her yıl dünyanın çeşitli bölgelerinden milyonlarca öğrenci, dil eğitimi almak için İngiltere’ye gitmektedir. Büyük ada ülkelerinden biri olan İngiltere, yıllar boyunca ülkeye gelenlere kültürünü ve dilini yaymaktadır. Günümüzde en temel yabancı dil olan İngilizce’yi bilmemek büyük bir eksiklik olarak nitelendiriliyor.

İngiltere’de dil eğitimi fiyatları içerisinde genellikle konaklama rezervasyon, eğitim, kayıt ücreti ve konaklama bulunmaktadır. Bazı okullarda konaklama ücreti fiyatların içerisinde dâhildir. Yaz döneminde öğrencilerin genellikle vize bedeli, havalimanı transferi, uçak bileti gibi bazı masrafları olmaktadır. İngiltere’ye dil eğitimi için gidildiğinde kendiniz için ayırdığınız cep harçlığı, konaklama tipine ve bulunduğunuz yere göre değişkenlik göstermektedir.

İngiltere’de dil eğitimi fiyatları ortalama olarak 1800 Euro ila 5760 Euro arasında değişkenlik göstermektedir. Aylık olarak belirtilen ücretlerin içerisinde konaklama ücretleri de yer almaktadır.

Dersler Hakkında

Öğrencilerin İngiltere’de aldıkları eğitimi verimli geçirebilmeleri için haftalık en az 25 ila 30 saatlik yoğun programları tercih etmeleri gerekmektedir. Ancak buna göre de dil eğitimi fiyatlarında artış görülebilir. Birçok okulda öğleden sonra eğitim programları da bulunmaktadır. Eğitim kalitesine göre öğleden sonraki program, sabah programına göre daha uygundur ve daha verimli olmaktadır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum