Kalitenin Tecrübe ile Birleştiği Yer

TUNACHROM endüstriyel mutfak ekipmanları, işletmeler için gerekli her türlü mutfak ekipman ve mutfak aksesuar alanında hizmet veriyor.

Kalitenin Tecrübe ile Birleştiği Yer

TUNACHROM endüstriyel mutfak ekipmanları, işletmeler için gerekli her türlü mutfak ekipman ve mutfak aksesuar alanında hizmet veriyor.

Kalitenin Tecrübe ile Birleştiği Yer
23 Nisan 2019 - 07:37

 

Endüstriyel mutfak ekipmanları; endüstriyel buzdolapları, çalışma tezgahları, endüstriyel fırınlar, derin dondurucu, buz makineleri ve çeşitli gıda hazırlama ve pişirme makinelerini kapsar.

Firma, endüstriyel mutfak ekipman konusunda profesyonel anlamda ekipman temin ve kurulum işini yapıyor. Bu anlamda; gıda pişirme, muhafaza etme, gıda hazırlama, mutfak hijyeninin korunması gibi konularda, işletmelerin ihtiyaç duyduğu tüm sanayi tipi mutfak ekipmanı temin ediliyor. Ayrıca, endüstriyel yedek parça hizmeti ile mutfaklarda onarım için gerekli olan her türlü malzeme bulunuyor. Kaliteli malzemeden üretilen mutfak yedek parçaları, farklı çeşitleri ile müşterilerin tercihlerine sunuluyor.

Her türlü üründe müşterilerine kalite güvencesi veren şirket, hizmet verdiği sektörde hatırı sayılır firmalar arasında yer alıyor. Firma, söz konusu mutfak ekipmanlarında dayanıklılık ve kullanışlılığa önem vermekle beraber, görsel tercih anlamında çeşitli tasarım imkânları da sunuyor. Endüstriyel mutfak aksesuarları, işletme mutfaklarını daha güzel bir görünüme kavuştururken, alanda rahat ve hızlı çalışabilme imkanı da sunuyor.

Üstün Hizmet Kalitesi

TUNACHROM endüstriyel mutfak ekipmanları firması, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, hizmet verdiği alanda, tüm ihtiyaçları karşılama misyonuyla hareket etmektedir. Endüstriyel mutfak ekipman üretimi, işletme sahiplerinin talepleri doğrultusunda, kullanım alanlarına uygun bir şekilde yapılıyor. Bunun yanı sıra mutfaklarda onarım için yedek parça ve çeşitli mutfak aksesuar seçenekleri de mevcuttur. Kapı contaları, menteşe çeşitleri, çeşitli ayaklar, kilitler müşterilerin kullanımı için hazır ediliyor. Firma, ayrıca her türlü iş güvenliği ekipmanı, iş güvenliği malzemesi ve iş elbiseleri satışı da yapıyor. Üstün hizmet güvencesi sunan firma, bünyesindeki tüm ürünlerin kaliteli, dayanıklı ve en yüksek performans sağlayan ürünler olmasına özen gösteriyor.

Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

Firma, endüstriyel mutfak sektöründe ihtiyaç duyulan, gıda hazırlık ve pişirme ekipmanları, soğutma ekipmanları, çalışma tezgâhı ve üniteler, bulaşıkhane ekipmanları gibi ürünlerin satışını yapıyor. Bu anlamda, derin dondurucu, tek veya çift kapılı buzdolabı, endüstriyel blender ve mikser, et hazırlama ve dilimleme makineleri, kemik testereleri, kahve ekipmanları, demlikler, fincan stantları, filtre ve otomatik kahve makineleri, termoslar, slush makineleri, süt dispanserleri, ocak, fırın, kuzine, fritöz, waffle ve tost makineleri, kaynatma kazanları, hareketli veya sabit raflar, endüstriyel bulaşık makineleri, bulaşıkhane tezgahları, tabak basketleri, tabak ve tepsi taşıma arabaları endüstriyel mutfak ekipmanları kapsamında yer alır.

Endüstriyel Mutfak Yedek Parçaları

Firma, mutfaklar için gerekli her türlü küçük parça, tamamlayıcı ürün, SGS yapı ürünlerinin satışını da yapıyor. Buna göre; dolap kilitleri, asma kilitler, pano kilitleri, mandal gergi kilitleri, kutu kilitleri, mıknatıs kilitler, mil menteşe, tas menteşeleri, mobilya menteşeleri, paslanmaz menteşeler, şerit menteşeler, çeşitli dolap ayakları (döküm, ahşap, metal, plastik), makine ayakları, braçollar, dolap kulpları, çeşitli raflar, raf aksesuarları, kapı contaları mıknatıslı conta, boş conta, ısı contası, soğuk hava contası, kimyasal boya çeşitleri, tiner ve silikonlar, çelik macunlar, zımpara çeşitleri ile tüm parça tedarik ve ekipman desteği sağlanıyor. Bununla beraber, iş güvenliği noktasında, iş ekipmanları, iş tulumları, boneler, galoşlar, naylon önlükler gibi ürünlerin temini de mümkündür.

Ürün Kalitesi

Hizmet verdiği sektörde kaliteye önem veren TUNACHROM endüstriyel mutfak ekipmanları, müşterilerine kaliteli ürün güvencesi veriyor. Endüstriyel mutfak aksesuarlarında ve aksesuar tamirinde kullanılan yedek parça çeşitlerinin paslanmaz çelikten imal edilmesine büyük önem veriyor. Daha uzun ömürlü bir kullanım için satışını yaptığı ürünlerin kalite ve özelliklerine dikkat etmektedir. Özelikle işletme mutfaklarında kullanılan büyük ölçekli ekipmanların ve elektrikli aletlerin kullanılışlılığı ve dayanıklılığı büyük önem taşır.

Gün içerisinde binlerce insana yemek hizmeti vermeye çalışan işletmelerin kullandığı aletlerin de bu hizmete cevap verebilecek kapasitede olması gerekmektedir. Gün içerisinde oluşabilecek ekipman sorunları büyük sıkıntılara ve aksaklıklara sebep olabilir. Bu da işletmelerin yaşamak istemediği bir durumdur. Bunun bilincinde olan TUNACHROM endüstriyel mutfak ekipmanları, işletmelerin bu tarz sıkıntılara maruz kalmaması için sunduğu ürünlerin kaliteli ve dayanıklı olmasına ehemmiyet veriyor. İşletme sahipleri aldıkları ürünleri, üzün yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde ve gönül rahatlığıyla kullanabiliyorlar.

Her Türlü Garanti Teminatı

TUNACHROM güvencesiyle satış yapan firma, sattığı ekipmanların her türlü teminatını veriyor. Sattığı ürünlerin hangi firmanın garantisi altında olduğu açıkça belirtiliyor. Buna göre alıcı aldığı ürünün ne tür bir garanti kapsamına girdiğini net olarak bilmektedir. Ayrıca satışı yapılan ürünlerin gerekli sertifikaları da müşteri tarafından bilinir. Bu anlamda işletmeler, endüstriyel mutfak ekipmanları satın alırken, aldığı ürünlere ait her türlü sertifika ve garanti bilgisine sahip olmaktadır.

TUNACHROM endüstriyel mutfak ekipmanlarını satın alırken ve kullanırken içiniz rahat olacaktır. Ürünlerinizi sorunsuz bir şekilde kullanırken, bütçenizi de aşmamanın rahatlığını yaşayacaksınız. Bu anlamda, kullandığınız mutfak ekipmanlarından da maksimum tasarruf sağlarsınız.

Ekipman kurulumunda, ortama ve kullanıma uygun şekilde dizayn yapılması ile hem zamandan tasarruf sağlanması, hem de düzen ve hijyenin korunması amaçlanır. Gıda sektörüne hizmet eden mutfakların, düzenli ve hijyenik bir ortam olması büyük ehemmiyet taşır. Firma, endüstriyel mutfak ekipman kurulumunu gerçekleştirirken alanın genişliğini ve kullanım şeklini dikkate alarak, işletme sahipleri ile birlikte kurulum planı hazırlar. Buna göre firma, işletmenin beklentileri ve işletmenin iş hacmini göz önünde bulundurarak, çözümler sunar ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkaran yaklaşımlarla çeşitli tasarımlar oluşturur. Bu tasarımlar, rahat bir kullanım sağlamakla beraber, ortamın düzen ve hijyenini koruyacak şekilde yapılır. Kurulum esnasında her türlü teknik destek firma tarafından sunulmaktadır.

Ödeme ve Ulaşım Kolaylığı

TUNACHROM endüstriyel mutfak ekipmanları, kaliteli olduğu kadar uygun fiyat seçenekleri ile de öncü kuruluşlar arasında yer alıyor. İstediğiniz ürünü çok uygun fiyata bulabilir ve bu ürünleri uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Endüstriyel mutfak ekipmanı, endüstriyel yedek parça, endüstriyel mutfak aksesuarları konusunda her türlü malzemeyi bulabilir ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Firma tarafından, yaptığınız tüm alışverişler güvence altına alınarak sorunsuz bir alışveriş yapılması sağlanıyor. Yapılan tüm alışverişlerde kredi kartı ile ödeme ve kredi kartına taksit seçenekleri de bulunuyor. Kredi kartı ile yapılan alışverişler 256 BIT SSL sertifikası ile koruma altına alınıyor. Bununla birlikte satın alınan ürünün 14 gün içerisinde iade edilebilme garantisi de firma tarafından sağlanıyor.

Satın alınan ürünlerin Türkiye’nin her yerine kargo ulaşımı mümkündür. Bu noktada, firmanın kendi sitesi üzerinden kargo takibi yapılabiliyor.

Ürün Siparişleri

TUNACHROM endüstriyel yedek parça, iş güvenliği malzemeleri konusunda, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geniş ürün yelpazesi ile hizmet veriyor. Ürünlerde fiyatlandırma; üründe kullanılan malzeme, ürün kalitesi ve çeşidine göre yapılmakta ve müşterinin tercihine sunulmaktadır. Müşterilerin istediği sayıya göre firma, toptan fiyat teklifleri vererek müşteriye uygun fiyatlı alışveriş yapma imkânları sunuyor. Bu şekilde müşteri, ihtiyacı olan ürünü, bütçesine uygun fiyatlarla tercihini yaparak, siparişini gerçekleştirebilir. Firma yetkililerince ürün siparişleri ve ödeme seçenekleri konusunda gereken her türlü destek verilerek alışverişin sorunsuz yapılması sağlanıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum