Kına Organizasyon

Kına Organizasyon

Kına Organizasyon
12 Ekim 2018 - 20:34

Geleneksel eğlencelerimiz arasında çok önemli bir yeri olan kına gecesi için çok farklı eğlencelerin yapılması söz konusundur. Kına organizasyon firmaları bu alanda günümüzde önemli çalışmalar yapmaktadır. Geleneklerimizde özellikle kız tarafındaki kadınların katılımı ile yapılan kına gecesinde gelin olacak kızın eline kına yakılır ve yakılan türkülerle gelin ağlatılır. Gelini ailesin yanında geçireceği son gece olarak bilinen kına gecesinde hem eğlence hem de hüzün bir arada yer almaktadır. Kına gecesinin günümüze uyarlanması şeklinde hazırlanan programlarda kına yakılması, davul çalınması ve halk oyunlarının oynanması şeklinde programlar yapılmaktadır. Bu eğlencelerin hazırlanmasında organizasyon firmaları misafirlerin ağırlanması ve unutulmaz bir gece için ellerinden geleni yapmaktadır.

Kına organizasyon etkinlikleri yapan firmalar arasında İstanbul Pendik çevresinde hizmet veren firmamız bu çalışmalarını en uygun fiyat teklifleri ile gerçekleştirmektedir. Hazırladığımız kına gecesi konseptlerini kına gecesi yapılacak gelin ve damadın istekleri doğrultusunda gerçekleştirmekteyiz. Bu gecede yapılması istenen etkinliklere düğün sahipleri ile görüşmeler yapılarak karar verilmektedir. Kına gecesinin yapılacağı mekanın ayarlanması ile bu organizasyona başlanmaktadır. Mekan ayarlandıktan sonra bu mekanın hazırlanması ve süslenmesi çalışmaları yapılmaktadır. Kına gecesi davetlilerinin karşılanması özel karşılama ekibi tarafından gerçekleştirilmektedir. Misafirlerin ikramları ve her türlü hizmetleri cariyeler aracılığıyla yapılmaktadır. Kına gecesinde gelinin ve damadın özel kıyafetler giymesi ve eğlenceye dahil olması sağlanmaktadır.

Kına organizasyon etkinlikleri sırasında davul şov ve özel dans gösterileri yapılmaktadır. Bu gösteriler sırasında ışık, konfeti ve volkan şovları yer almaktadır. Kınası yapılan gelinin kendisini bir sultan veya prenses gibi hissetmesi için özel etkinlikler yapılmaktadır. Gelinin kına gecesi mekanına taht ile getirilmesi de bu konsepti tamamlamaktadır.  Kına gecesine gelen misafirlerin eğlenmesini sağlamanın yanında kına geleneğini günümüzde farklı şekilde yorumlayan Hint kınası uygulaması ile misafirlerin eller süslenmektedir. Kına gecenizi bize yaptırmak ve hazırladığımız kına gecesi konseptlerini görmek için asirkinaorganizasyonu.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Burada yapmış olduğumuz etkinlikleri inceleyerek kendi kına geceniz için yapılmasını istediklerinizi bizimle paylaşıp unutulmaz bir organizasyon hazırlamamızı sağlayabilirsiniz. Unutulmaz bir kına gecesi için sizlere hizmet vermeye devam etmekteyiz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum