Maçta ilk 11'ler belli oldu!

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe (FB) maçı hangi kanalda? (İlk 11'ler belli oldu)

Maçta ilk 11'ler belli oldu!

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe (FB) maçı hangi kanalda? (İlk 11'ler belli oldu)

Maçta ilk 11'ler belli oldu!
04 Ekim 2018 - 17:23

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe (FB) maçı hangi kanalda? (İlk 11'ler belli oldu)

Cocu yönetiminde lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan ve UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Dinamo Zagreb'e 4-1 mağlup olan Fenerbahçe, taraftarları önünde Spartak Trnava'yı konuk edecek. Spartak Trnava karşısında galip gelmek isteyen Fenerbahçe, maçı kazanarak moral depolamak istiyor. Fenerbahçe - Spartak Trnava maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler ise ''‘Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı hangi kanalda?’ sorusunun cevabını arıyordu. Kısa süre önce yapılan resmi açıklama ile mücadenin beIN SPORTS'tan canlı yayınlanacağı açıklandı. Fenerbahçe - Spartak Trnava maçının yayın bilgileri ve mücadelenin ilk 11'ler...

Çaykur Rizespor'a 3-0 yenilen ve Süper Lig'de 14. sıraya kadar gerileyen Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda ikinci maçında Spartak Trnava ile karşılaşacak. İlk maçta Dinamo Zagreb'e 4-1 yenilen Fenerbahçe ikinci maçta 3 puanla tanışmanın hesaplarını yapıyor. Slovakya ekibi ise grubun ilk maçında Anderlecht'i sahasında 1-0 mağlup etmişti. Milyonlarca futbolsever 'Fenerbahçe Spartak Trnava maçı hangi kanalda' sorusunun yanıtını arıyordu. Yapılan son dakika açıklaması ile maçın beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacağı açıklandı.

Fenerbahçe - Spartak Trnava maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?
Ülker Stadı'nda oynanacak ve bu akşam saat 19:55'de başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu:

Harun Tekin, İsla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Reyes, Ayew, Eljif, Frey, Slimani

Spartak Trnava: Chudy, Kadlec, Toth, Godal, Oravec, Grendel, Rada, Gressak, Jirka, Chanturishvili, Bakos

beIN SPORTS resmi açıklama yaptı...

Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin bu akşam UEFA Avrupa Ligi’ndeki maçları beIN SPORTS tarafından naklen yayınlanacak.

Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketleri bulunan Digiturk üyeleri, temsilcilerimizin maçlarının yanı sıra UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta heyecanını, ek bir ücret ödemeden doyasıya yaşayabilecek.

UEFA Avrupa Ligi’nde ikinci hafta heyecanı, temsilcilerimiz Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin maçlarıyla birlikte, bu akşam saat 19.55’ten itibaren beIN SPORTS’ta yaşanacak. 

Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketleri bulunan Digiturk üyeleri, bu akşam beIN SPORTS kanallarında yayınlanacak tüm müsabakaları ek bir ücret ödemeden izleyebilecek. Sporun Yıldızı ve Yıldız Dolu paketleri bulunmayan Digiturk üyeleri ise bu paketlere üye olarak ya da izle öde sistemi ile maçları takip edebilecek. 

Konuya ilişkin resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine sunarız.

Temsilcilerimizin UEFA Avrupa Ligi 2’inci Hafta Karşılaşmaları

19:55 : Fenerbahçe- Spartak Trnava / beIN SPORTS HD1

22:00 : Malmö FF – Beşiktaş / beIN SPORTS HD1

22:00 : Standard Liege – Akhisarspor / beIN SPORTS HD2

YORUMLAR

  • 0 Yorum