Minik Academy Anaokulu

Minik Academy Anaokulu'nda ders programları hazırlarken “çocuğa görelik” prensibi ile hareket ediyor.

Minik Academy Anaokulu

Minik Academy Anaokulu'nda ders programları hazırlarken “çocuğa görelik” prensibi ile hareket ediyor.

Minik Academy Anaokulu
12 Ağustos 2018 - 12:19

Minik Academy Anaokulu'nda ders programları hazırlarken “çocuğa görelik” prensibi ile hareket ediyor. Öğrencilerinin sahip oldukları potansiyel ve becerilerini özgürce ortaya koyabilecekleri bir öğrenme ortamı sağlayarak Başakşehirde en iyi kreş olarak biliniyor.

Çocukların gelişimleri için güvenli, sağlıklı, eğlence dolu, huzurlu bir ortamda hizmet verirken ailelerle de iletişimi kesmiyor. Rehberlik servis hizmeti ile çocukların bu alanlardaki gelişmelerini takip edip anne, baba ile işbirliği içerisinde akademik bir zemin oluşturuyor. Aynı zamanda sorunları tespit edip aile danışmanlığı yaparak çözümeler geliştiriyor. Başakşehirde anaokulu olarak hizmet veren Kurum çocukların ilgilerini uyandıracak bir ortamda, kendine güvenen, sosyalleşme sorunu yaşamayan, kendi ihtiyaçlarını giderebilen, sorumluluk sahibi, çevreye duyarlı ve iletişim becerileri gelişmiş bireyler yetiştirmeyi hedefliyor.

Minik Academy Anaokulu Güvenilir Mi?

Başakşehir' de ikamet eden ve iyi bir anaokulu arayan anne babalara, Başakşehir anaokulu tavsiye seçeneklerinde ilk sırada gelen Minik Academy Anaokulu 3- 6 yaş arası çocuklarınızı güvenle teslim edebileceği bir kurumdur. Kurumun bütün yönetmeliği, personel kadrosu ve mekânı MEB tarafından denetim altındadır.

Erken kayıt fırsatları ve anaokulu hakkında detaylı bilgilere minikacademy.com adresinden de ulaşabilirsiniz. Çocuklarınıza Başakşehir anaokulu fiyatları arasında en uygun olanı seçebilirsiniz.

http://www.minikacademy.com/

YORUMLAR

  • 0 Yorum