Paykasa Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Paykasa Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Paykasa Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
06 Kasım 2018 - 17:35

Güvenli İnternet Alışverişi için Paykasa Satın Al
 

Internet üzerinde yapılan alışverşlerde ön ödemeli kartları tercih ederek güvenliğinizi artırır ve kişisel bilgilerini korumuş olursunuz. Ayrıca paykasa kart satın almanın herhangi bir dönemsel üceti yoktur. Ön ödemeli kart paykasa satın alabilmek için kartın içinde bulunan Euro bakiyesinin güncel kur değeri üzerinden hesaplanması gerekir. Hesaplamalar yapıldığı taktirde ödeme gerçekleşir. Ödemeden hemen sonra kullanıcı Paykasa kullanımına başlayabilir. Kullanıma hemen başlanabilmesi, tarafımızca sunulan avantajlar arasında yer almaktadır. Müşterilerimiz ödeme yaptıktan sonra uzun bir süre beklemeye gerek kalmadan, hemen kartını ve bakiyesini teslim alabilmektedir. Teslimat işlemleri için müşteri temsilcimizle iletişime geçilmesi gerekir. Gereken tüm bilgiler temsilci tarafından kullanıcıya iletilir ve kartın kullanım süreci başlangıç gösterir. Resmi bayi olarak güven ilesitemiz netokart.com üzerinden paykasa satın alma işlemi yapabilirsiniz Müşterilerimiz güven içersinde alışveriş yapabilmenin keyfini yaşar. Paykasa kart kullanan kullanıcılarımız, birçok konuda da avantaja sahiptir. En büyük alışveriş platformları bu kartı ödeme seçeneği olarak kabul etmiştir.

 

Paykasa Avantajları Nelerdir?

İnternet üzerinden alışveriş yapabilmek, birçok insanın aklında kaygı oluşturur. Güven probleminin oluşması, internet üzerinden alışveriş yapabilmeyi olumsuz etkilemektedir. Alışveriş yaparken ekstra ücretlere tabi tutulmak da, can sıkıcı olabiliyor. Kredi kartlarında faiz değerlerinin yüksek olması, daha fazla ücret ödemeye sebebiyet vermektedir. Paykasa ise kredi kartı gibi faiz oranlarıyla çalışmamaktadır. Paykasa kart ön ödemeli bir sisteme sahiptir. Ön ödemesi yapıldığı taktirde kartın kullanılabilmesi mümkün hale getirilmiştir. Kart tüm alışveriş platformlarında kullanılabildiği için erişilebilirlik problemi ve alışveriş yapamama sorunu yaşanmamaktadır. Bu yüzden internet üzerinden alışveriş yapmak isteyen birçok insan bu sistemi tercih ederek alışverişlerini tamamlamaktadır. Kullanıcılar kişisel bilgilerini vermeden alışveriş yapabilmektedir.



 

Paykasa Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Paykasa alımlarınızı sadace yetkili resmi bayilerden yapınız. Kart almadan önce gücel kur satış fiyatlarını kontrol ediniz. 16 haneli Paykasa Kart kodunuzu kimseyle paylaşmayın  

YORUMLAR

  • 0 Yorum