Profesyonel Organizasyon

Önemli ve özel günler için sürekli değişik organizasyonlar yapmaya çalışırız. Bu organizasyonlar için yer ayarlaması, alan süslemesi, ikramlıkların ve hediyeliklerin hazırlanması oldukça zahmetli bir süreçtir.

Profesyonel Organizasyon

Önemli ve özel günler için sürekli değişik organizasyonlar yapmaya çalışırız. Bu organizasyonlar için yer ayarlaması, alan süslemesi, ikramlıkların ve hediyeliklerin hazırlanması oldukça zahmetli bir süreçtir.

Profesyonel Organizasyon
23 Nisan 2019 - 07:36

 

 Birçok organizasyon türleri için Cansın Event Organizasyon firması sizlere yardımcı oluyor. Vermiş olduğu hizmetler arasında, doğum odası süsleme bulunmakta ve bebeğinizin ilk günlerini sizlere özel yapmaya çalışıyor. Bebeğinizin doğum gününü önceden belirlemişseniz firma sizler için hastane odası süsleme işlemlerini sizin istediğiniz zaman yapıyor ve 2 gün boyunca bu hizmeti veriyor. Cansın Event Organizasyon anne adaylarına her konuda destek olabilmek için baby shower hizmeti de veriyor. Baby shower nedir anne adaylarına aile ya da arkadaş grupları tarafından maddi ve manevi destek olabilmek için bebeğin gelişini kutlama organizasyonudur.

Cansın Event

Çeşitli organizasyon hizmetleri verebilmek için VIP Girişim A.Ş tarafından kurulmuş olan Cansın Event Organizasyon firması müşterilerinden gelen her türlü talebe cevap vermeye çalışan bir firmadır. İnsanların bazı günleri unutamayacak şekilde kutlama istekleri bulunmaktadır. Cansın Event doğum günü kutlaması, hastana odası süsleme, bebek diş buğdayı, özel gün fotoğraflama çalışmaları ve çeşitli tasarım hizmetleri veriyorlar. Özel günleriniz için sizlere en iyi davetiyeleri ve diğer tüm hazırlık çalışmalarını yapıyorlar.

Baby Shower

Anne adayları doğum öncesinde büyük bir heyecan yaşamaya başlarlar. Özellikle Avrupa ve Amerika ülkelerinde yaygın olan baby shower organizasyonları, son yıllarda ülkemizde de yapılmaya başlanmıştır. Anne adayının aile çevresi ya da arkadaşları tarafından doğum öncesi anneye maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla yapılan organizasyon çeşitlerinden birisidir. Doğum sonrasında da bebek görmeye gelmek isteyen kişileri ayrı ayır ağırlamak yerine bu organizasyonla toplu olarak ağırlayabilirsiniz. Gelecek olan misafirlerinize güzel bir an yaşatmak istiyorsanız, Cansın Event hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Baby Shower İle Anneye Destek

Cansın Event firması sizlere yapılacak olan her türlü organizasyon faaliyetlerinde destek oluyor ve sizlere neler yapabileceğinizi gösteriyorlar. Ülkemizde yeni bir organizasyon uygulaması olarak yapılmaya başlanan baby shower yapılmasının iki farklı nedeni bulunmaktadır. bunlardan birincisi, anne adayları doğum öncesi büyük bir stres yaşayabiliyor. Anne adayının bu stresini azaltmak için, sevenleri tarafından moral verebilmek için yapılıyor. Diğer neden ise doğum öncesi anne adayları doğacak bebekleri için birçok ürüne ihtiyaç duyarlar ve buda onlara maddi yük getirmektedir. Bebeği olacak olan aileye maddi ve manevi destek amacıyla düzenlenen bir organizasyondur.

Nasıl Yapılır?

Baby shower organizasyonu yapmaya çalıştığınızda, yapmanız gereken birçok işlemler bulunmaktadır. Tüm bu işlemlerden Cansın Event firması sayesinde kurtulabilirsiniz. Firma sizden organizasyon tarihini belirlemenizi istiyor ve o güne özel davetiye hazırlanması, misafirlere sunulacak ikramlıklar, özel hediyeler, masa dekoru, alan süslemesi gibi tüm işlemleri en iyi şekilde hazırlıyorlar. Öncelikle ne zaman ve nerede yapacağınıza karar vermelisiniz. Buna karar verdiğinizde Cansın Event tüm organizasyon çalışmalarını yaparak sorunsuz ve eksiz bir çalışma ortaya koyuyorlar.

Baby Shower Organizasyonunda Neler Yapılır?

Cansın Event Organizasyon firması düşünmeye çalıştığınız tüm organizasyon çalışmalarını en iyi şekilde yapmanızı sizlere sağlıyor. Baby shower kutlamalarında neler yapılır en çok merak edilen konulardan birisidir. Burada amaç anne ve baba adayına destek olmak amacıyla, eğlenceli bir ortam oluşturulur. Burada gelen misafirlere çeşitli ikramlar sunulur ve hediye dağıtımı yapılır. Güne özel fotoğraf çekimleri yapılır, müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynanarak, gelen misafirlerin kaynaşması sağlanır. Sizler eğlenirken Cansın Event geri planda tüm fotoğraflama ve servis hizmetlerini sunuyor ve sizlerin işlerini kolaylaştırıyorlar.

Hastane Odası Süsleme

Anne adayları sürekli doktor kontrolünde olduğu için doğumun hangi gün olacağını belirleyebilmektedir. Anne adayı ya da aile çevresi doğum sonrası anne adayının kendini daha iyi hissedebilmesi için doğum sonrası hastanede kalacağı süre boyunca en iyi odada en iyi ortamda geçirmesi istenmektedir. Cansın Event yapmış olduğu organizasyon hizmetleri ile sizlere hastane odası süsleme hizmeti vererek bebeğinizin dünyadaki ilk günlerini en iyi süslenmiş bir odada geçirmesi sağlanıyor. Cansın Event firmasına önceden doğum gününü, hastane odasını, istediğiniz süsleme komseptini seçerek belirtmeniz yeterli olacaktır. Firma hastane odasını annenin rahat edebileceği ve sevebileceği en güzel süsleme araçları ile süslüyor ve unutulmaz olmasını sağlıyorlar. Hastane odası süsleme hizmetleri genellikle 2 gün olarak planlanıyor. Daha fazla kalma durumlarında ve talep durumunda ekstra hizmetleri sizlere sunuyorlar.

Doğum Günü Kutlamaları

Bebekleriniz doğduktan sonra onlara her yaşında özel doğum günü kutlamaları yapmak hem sizi hem de bebeğinizi mutlu edecek, gelecek hayatı için unutulmaz anlar yaşaması sağlanacaktır. Geniş katılımlı bir doğum günü organizasyonu düşünüyorsanız büyük bir çalışma yapmanız gerekiyor. Bireysel olarak yapacağınız çalışmalarda bazı eksiklikleriniz olabilecektir. Cansın Event sizlere doğum günü organizasyonlarında yapılması gereken tüm işlemleri eksiksiz olarak tamamlıyorlar. Doğum günü için misafirlerinize hazırlanacak olan davetiyeler, sunmak istediğiniz tüm ikramlıklar ve en iyi ortam hazırlanması bu firma tarafından yerine getiriliyor. Doğum günü kutlamasının yapılacağı alanın en iyi şekilde süslenmesi hem doğum günü kutlanan çocuğu, hem de davete katılan çocuk ve yetişkinleri mutlu edecektir. Organizasyonun sorunsuz olarak tamamlanması en çok anneleri mutlu edecek ve misafirlerini en iyi şekilde ağırlamanın gururunu verecektir. Tüm bunlara Cansın Event Organizasyonları sayesinde sahip olabiliyorsunuz.

Diş Buğdayı

Bebekler doğduktan sonra, bebeğiniz için yapacağınız organizasyonların sayısı bitmeyecektir. İlk doğumundan sonra ilk yapacağınız organizasyon diş buğdayı organizasyonudur. Bebeğin ilk dişi çıktıktan sonra, dişlerinin daha sağlıklı bir şekilde büyümesi için anneler diş buğdayı günü yaparlar. Bu özel gün için gelen misafirlere çeşitli magnet ürünler hazırlatır, buğdaydan yapılmış özel ikramlıklar sunar. Birçok anne yapılacak olan organizasyonlar için neler yapabileceğine karar vermekte zorlanmaktadır. Bu aşamada Cansın Event firması sizlere davetiye hazırlama, hediyeliklerin hazırlanması ve misafirlere sunulacak ikramlıkların hazırlanması, kutlama yapılacak olan alanın süslenmesi gibi tüm hizmetleri sunuyorlar. Yapılacak olan organizasyon hizmetlerinde Cansın Event sadece demirbaş ürünleri geri almakta, diğer tüm malzemeler müşteriye bırakılmaktadır.

Cansın Event Hizmetleri

Daha önceden Avrupa ve batı ülkelerinde yapılan çeşitli özel gün kutlamaları son yıllarda ülkemizde de büyük ilgi görmeye başlamıştır. Cansın Event Organizasyon firması tüm özel günler için çeşitli organizasyon hizmetleri vermek amacıyla kurulmuş bir firmadır. Cansın Event firmasının vermiş olduğu hizmetler arasında, hastane odası süsleme, doğum günü kutlamaları, baby shower, diş buğdayı kutlamaları, doğum sonrası ve doğum günlerinde fotoğraflama yapmak, özel günler için çeşitli tasarımlar yaparak kapı süsleri gibi ürünlerin hazırlanması bulunmaktadır. Firmadan talep ettiğiniz tüm organizasyonlar için yapacağınız anlaşmaya göre kullanılan demirbaş ürünlerin tamamı Cansın Event firmasına aittir. Demişbaş ürünlerin zarar görmesi durumunda müşteri belirlenen eşya ücretlerini firmaya ödeme yapar. Firma organizasyon sonrasında, sadece demirbaş ürünleri geri almakta, kullanılan süsleme araçları, ikramlıklar, hediyelikler gibi diğer ürünlerin tamamı müşteriye kalmaktadır. Firma ile yapılan anlaşmada, istenilen tüm süsleme işleri, ikramlık türleri ve diğer ürünler belirlenir, yapılan anlaşmaya göre tüm hizmetler eksiksiz sunulur.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum