Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları

Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları

Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları
01 Şubat 2018 - 08:36

Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları

Nefes ve Tahir'in aşkını anlatan Sen Anlat Karadeniz dizisi, Osman Sınav imzası ile sevilerek izlenmektedir.

Sen anlat Karadeniz oyuncuları ve başarılı kadro ile de sevilerek izlenmektedir. Başrollerde parayla satıldığı adamın zulmünden kaçan Nefes'i İrem Helvacıoğlu canlandırırken, Nefes'i seven ve her zaman koruyan Tahir'i ise Ulaş Tuna Astepe canlandırmaktadır.

Ulaş Tuna Astepe (Tahir Kaleli)

Bıçkın bir Karadeniz delikanlısı olan Deli Tahir'e hayat veren Astepe, 1988 İzmit doğumludur. Tiyatro mezunu olan Astepe, kostüm asistanlığı yaptıktan sonra oyunculuğa devam etti. Dizide ise son derece merhametli ama dilinin ayarı olmayan deli fişek Tahir'i canlandırmaktadır.

İrem Helvacıoğlu (Nefes Zorlu)

24 yaşında ancak gün yüzü görmeyen Nefes Zorlu'ya dizide İrem Helvacıoğlu hayat vermektedir. 1990 doğumlu olan güzel oyuncu, aslen Ankaralıdır. Dizide ise çilekeş bir genç kızı canlandırmaktadır. 16 yaşında babasının sattığı Nefes, hayat karşı dimdik durmaya ve sabretmeye devam etmektedir.

Mehmet Ali Nuroğlu (Vedat Sayar)

Nefes'e amansızca aşık olan 35 yaşındaki Vedat Sayar rolüne Mehmet Ali Nuroğlu, 1979 İstanbul doğumludur. ODTÜ felsefe bölümünü bırakarak Hacettepe'de tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Dizide Nefes'in kocası olsa da yüz bulamadığı için psikopat ve şiddet yanlısıdır.

Sinan Tuzcu (Mustafa Kaleli)

Kaleli ailesinin aklı başında, sorumluluk sahibi ve efendi oğludur. Aile şirketinin işlerini yürütmektedir. 1977 doğumlu olan Sinan Tuzcu, Konservatuar mezunudur ve 1998 yılında kendi sanat atölyesini kurdu.

Gözde Kansu (Eyşan Sayar)

Vedat'ın ortağı ve onu anlayan tek kişi olan Eyşan Sayar'a Gözde Kansu hayat veriyor. 1980 doğumlu olan Kansu, küçük yaşta baleye başladı ve tiyatro mezunu oldu.

Sen anlat Karadeniz oyuncu kadrosu ile severek izlemeye devam ediyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum