Sıra Bulucu Sistemi Nasıl Çalışıyor

Google’ın kullanıcıların daha iyi bir arama motoru deneyimi elde etmesine yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda kendi Google arama motorunu belirli bir sistem içinde sitelerin görüntülenmesine imkan veren bir platform haline getirmesi söz konusu olmuştur.

Sıra Bulucu Sistemi Nasıl Çalışıyor

Google’ın kullanıcıların daha iyi bir arama motoru deneyimi elde etmesine yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda kendi Google arama motorunu belirli bir sistem içinde sitelerin görüntülenmesine imkan veren bir platform haline getirmesi söz konusu olmuştur.

Sıra Bulucu Sistemi Nasıl Çalışıyor
26 Nisan 2018 - 18:12

Google’ın kullanıcıların daha iyi bir arama motoru deneyimi elde etmesine yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda kendi Google arama motorunu belirli bir sistem içinde sitelerin görüntülenmesine imkan veren bir platform haline getirmesi söz konusu olmuştur. Sitelerinizin arama motorlarındaki sıralaması siteye gelen ziyaretçi sayısının belirlenmesinde son derece etkili olduğu için bu noktada kelime sıra bulucuaraçlarının kullanılması gerekmektedir. Bu araçlar sayesinde sitenizin hangi kelime ya da kelime gruplarında yapılan aramalarda sıralamalarda nerede olduğunu görmeniz de mümkün olmaktadır. Fixerkit olarak sizlere sağladığımız ayrıcalıklar sayesinde hedeflediğiniz kelimeler doğrultusunda sitenizin yükselişte mi yoksa düşüşte mi olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Böylece şeffaf bir şekilde sitenizin kaçıncı olduğuna dair bilgilere ulaşabilir ve bunları düzenlemeye yönelik SEO ve benzeri çalışmaların yapılmasını sağlayabilirsiniz.

Fixerkit Sıra Bulucu Firma olarak sıra bulucu araçlarını kullanarak sitelerin konumunu öğrenmek isteyen siz müşterilerimiz için geliştirdiğimiz sistem sayesinde günlük olarak site sıralarının takip edilmesini sağlayarak sizlere hizmet verebiliyoruz. Hem mobil hem de web platformları için sağlayabildiğimiz hizmetler sayesinde sizlerden gelen talepler doğrultusunda günlük olarak otomatik bir şekilde bu kelimelerin takibini de gerçekleştiriyoruz. Web alanında dünya çapında serp adıyla da bilinen bu çalışmaları sizler için yaparken sağladığımız en büyük avantaj ise yaptığımız kelimelere yönelik sıra bulucunun çalışmaları sizlere rapor edebilmemiz oluyor. Günlük olarak sırasını takip edebildiğimiz rakiplerinizle birlikte bulunduğunuz konumları tespit etme noktasında sizlere taleplerinize uygun şekilde pdf, html uzantılı dosyalar şeklinde ya da excel dosyası olarak raporların ulaştırılmasını sağlıyoruz. Böylece sitelerinize ait sıralama bilgilerine analizi kapsamlı bir şekilde yapılmış bir rapor halinde kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.

Sıra Bulucu Sistemi Nasıl Çalışıyor?

Fixerkit, hızlı ve kolay bir şekilde hedeflenen kelimelere yönelik olarak günlük sıra takibinin yapılmasını sağlayabileceğinizsıra bulucusistemi içerisinde ayrıntılı bir analizle birlikte site sıra raporlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Günlük takip şeklinde gerçekleşen bu işlemlerde kelimelerin kullanım şekilleri rakiplerinize ait bilgilerle birlikte detaylı olarak sizlere sunulabilmektedir. Sıra bulucu şeklinde adlandırdığımız ve ranktracker adıyla da bilinen bu işlemler için sadece sitemizde yer alan bu kelimeleri takip et butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Ücretsiz bir şekilde gerçekleşen bu işlemlerle günlük olarak takip işlemini başlayabilirsiniz. Burada belirtilen kelimelerde daha fazla sayıda kelimeye ya da kelime grubuna yönelik bir raporlama talep ediyorsanız kelimelerin türevlerini bul butonunu kullanarak da belirtilen kelimenin çok farklı türlerdeki kullanımlarına yönelik sıra araştırmasının yapılmasını sağlayabilirsiniz. Sizin kullanımlarınızı kolaylaştırmaya yönelik özel olarak tasarladığımız ara yüz sayesinde kelimelere yönelik site sıra takibinizi çok basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bizlere teslim ettiğiniz tüm sıralama projeleri ile ilgili detaylı bilgilere sıra bulucuyla ilgili olarak oluşturduğumuz sayfa üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum