Turcert Belgeleriyle Değer Kazanın

Büyük ya da küçük çaptaki pek çok işletmenin sahip olmak istediği ISO sertifikaları, şirketlerin sahip oldukları kurumsal niteliğe uluslararası bir statü kazandıran belgelerdir

Turcert Belgeleriyle Değer Kazanın

Büyük ya da küçük çaptaki pek çok işletmenin sahip olmak istediği ISO sertifikaları, şirketlerin sahip oldukları kurumsal niteliğe uluslararası bir statü kazandıran belgelerdir

Turcert Belgeleriyle Değer Kazanın
16 Aralık 2018 - 15:03

 

Büyük ya da küçük çaptaki pek çok işletmenin sahip olmak istediği ISO sertifikaları, şirketlerin sahip oldukları kurumsal niteliğe uluslararası bir statü kazandıran belgelerdir. Bu belgelerin her biri şirketin marka değerini yükseltmekte ve itibar kazanmasını sağlamaktadır. Bu kapsamda bu sertifikalardan bir tanesi olan ıso 9001 belgesi firmalara kimlik kazanma anlamında oldukça yarar sağlamaktadır. Bu belgelere sahip bir şirket ya da kurum, uluslararası anlamda bir yere sahip demektir. Turcert firması olarak biz de, siz değerli müşterilerimizin sahip olduğu kurum ya da işletmelerin kurumsal niteliğini arttırmak ve kalite düzeyini yükseltmek amacıyla belgelendirme ve sertifikasyon hizmetleri sağlamaktayız.

Hakkımızda

Turcert sertifikalandırma firmamız, kurum ya da kuruluşların ihtiyaç duyabileceği tüm tarım ürünleri, turizm, gıda, yönetim ve sistem, alanında tüm kontrol ve sertifikalandırma işlemlerini gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda Turcert şirketimiz başta uluslararası olmak üzere ulusal düzeyde de onay alan bir şirkettir. Dolayısıyla şirketimiz tarafından verilen tüm sertifika ve belgelendirme çalışmalarının hem ulusal hem uluslararası alanda geçerliliği mevcuttur. Diğer yandan şirketimiz, uluslararası standart organizasyonu kapsamında ihtiyaç duyabileceğiniz gıda sertifikaları kontrol ve denetim belgesi olan Iso 22000 belgelendirme gibi hizmetler sağlamaktadır. Şirketimiz, belgelendirme, sertifikasyon, denetleme, kontrol ve muayene gibi pek çok alanda hizmet sağlayan bir firma özelliği taşımaktadır.

Yürüttüğümüz Çalışmalar

Şirketimiz, çevre yönetim sistem sertifikası almak isteyen müşterilerimiz için ıso 14001 gibi belgelendirmelerin başvuruları her biri alanında uzman ve eğitimli çalışanlarımız tarafından değerlendirilmekte ve denetlenmektedir. Bu işlemlerin hemen ardından ise değerlendirme sonuçları tarafımızca sınıflandırılmaktadır. Eğer sizler de şirketimizin ıso belgeleri konusunda sağlamış olduğu hizmetlerden yararlanmak ve sunmuş olduğumuz ıso eğitimlerimize katılma istiyorsanız yapmanız gereken tek şey, turcert.com adresimizi ziyaret etmek olmalıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum