Yağlı Cilt Bakımı Nasıl Yapılır

Yağlı ciltler kuru ciltler ve koyu renkli ciltler için cilt beyazlatmanın kolay yolları var cildin aşırı yağından kaynaklanan yağlı ciltlerin androjen seviyesi ve hormon bozulması nedeniyle yağlanan ciltlerin yağdan arındırılması için limon mucizesinden istifade etmek gerekir.

Yağlı Cilt Bakımı Nasıl Yapılır

Yağlı ciltler kuru ciltler ve koyu renkli ciltler için cilt beyazlatmanın kolay yolları var cildin aşırı yağından kaynaklanan yağlı ciltlerin androjen seviyesi ve hormon bozulması nedeniyle yağlanan ciltlerin yağdan arındırılması için limon mucizesinden istifade etmek gerekir.

Yağlı Cilt Bakımı Nasıl Yapılır
27 Ocak 2018 - 12:53

Yağlı ciltler kuru ciltler ve koyu renkli ciltler için cilt beyazlatmanın kolay yolları var cildin aşırı yağından kaynaklanan yağlı ciltlerin androjen seviyesi ve hormon bozulması nedeniyle yağlanan ciltlerin yağdan arındırılması için limon mucizesinden istifade etmek gerekir. Yağlı ciltlerde yağ bezleri aktifleşir ve daha fazla yağ üretirler ve vücut daha fazla yağlanır.  Yağlı cilde sahipseniz başınız akne, siyah noktalar ve sivilcelerle sık sık derde girecektir. Yağlı ciltteki makyaj çok uzun süre dayanmaz. Yaz aylarında yağlı derinin bakımını yapmak da daha zordur. Fakat endişelenmenize gerek yok, çünkü bugün bu makalede bazı benzer yüz maskeleri ile; yağlı cilt bakımı, yağlı cilt bakımı erkek, yağlı cilt bakımı suna dumankaya, yağlı cilt bakımı kadın, yağlı cilt bakımı nedir, yağlı ciltler için öneriler, yağlı cilt bakımı blog, yağlı cilt bakımı evde, yağlı cilt bakımı doğal, yağlı cilt bakımı nasıl olmalı, yağlı cilt bakımı nasıl yapılır, yağlı akneli cilt bakımı yağlı cildi temiz tutmanın yolları gibi konularda bilgi vereceğiz.

Cildi cilalamak ve lekeleri azaltmak için Elma Sirkesi yağlı ciltler için en iyi tedavidir, cildin aşırı yağını emer ve yüzünüzdeki deriyi yumuşatan doğal bir sıkıştırıcıdır. Her gün kullandığınızda, yüzünüzdeki farkı  göreceksiniz. Elma sirkesi ölü cildin çıkarılmasına yardımcı olan alfa-hidroksil asidi içerir, sadece size temiz, güzel, tertemiz ve yeni bir cilt kazandırır. İçerik olarak 1 çay kaşığı elma sirkesi 3 çay kaşığı gül suyu Bir tatlı kaşığı bal ile karıştırın.

 

 

Elma Sirkesi Yağlı Cilt Kullanım Metodu

 

Kullanım metodu basitçe şöyledir;  bu karışımı Küçük bir kaba alın ve gül suyunu ve balını elma sirkesi ile karıştırın. Şimdi pamuklu bir top yardımıyla yüzünüze ve boynunuza sürüp bir kaç dakika bekletin. Ardından soğuk su ile yıkayın Unutmayın ki elma sirkesi çok asidiktir, kullanımı cildi tahriş edebilir. Yüzünüze uygulamadan önce, yama testi uygulayın.

 

Cildin Yağlanmasını Engelleyen Kahve

 

 

3. Kahve yaşlanma karşıdır yüzünüzü ampül gibi aydınlatacak bazı bileşenler barındırır. Kahve cildi parlak yapan antioksidanlar içerir gözeneklerin birikmesini engeller. Bununla birlikte, cilt kollajen üretimini arttırarak cildin yumuşamasına ve lekelerin ve diğer küçük işlemlerin ortadan kalkmasına neden olur. İçeriği şöyledir;  3 çay kaşığı kahve tozu 2 çorba kaşığı bal yeterlidir. Kullanım metodu ise bu malzemelerin ikisini birlikte karıştırın ve bir kapta saklayın.

 

Yağlı Cilde Ne İyi Gelir: Gül Yaprakları

 

Gül yaprakları yüz tonlama ve aydınlatıcı olarak ve temizleyici olarak kullanılan gül yaprakları cildi parlak yapar. Antiseptik ve hafif sıkışma özelliklerinden dolayı sivilce ve yağlı cildin düzgün tutulmasına yardımcı olur. Bununla birlikte cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyan C vitamini içerir. Bu da cildi daha taze hale getirir. İçerik olarak 4 çorba kaşığı gül yaprakları 2 çay kaşığı un 2 damla asenkron parafin kullanmanız yeterlidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum