Ali Koç Bursa'da Yaşanan Puan Kaybı Sonrası Yıkıldı

23 Ocak 2019 - 10:40

Nice önemli zaferler takımın başına geçen ve şampiyonluk hayali kuran Ali Koç, istenilen sonuçların bir türlü alınamaması nedeni ile yine yıkıldı.

Her ne kadar çok büyük emek ve zaman harcıyor olsa da istenilen sonuçlar bir türlü alınamıyor. Özellikle de kadrodaki oyuncu topluluğunun yetersiz olması nedeni ile transfer çalışmaları da önemli aksamaya uğruyor. Bursaspor ile yapılan dış saha maçında alınan kötü sonuç taraftarları da büyük anlamda üzdü. Queenbet ile yakından takip edilen mücadeleden çıkan sonuç gelecek maçlar içinde karamsarlığı beraberinde getirdi.

Üst Sıralara Çıkmak İçin Çaba Sürüyor

Fenerbahçe takımında herkes büyük emek göstermeye devam diyor. Takıma yeni katılan Ersun Yanal gidişi değiştirmek için önemli çaba göstermeye de devam ediyor. Karşısında bulduğu olumsuz tabloyu henüz değiştirememiş olsa da takımdaki oyuncuların kötü performansından yakınmaya devam ediyor. Özellikle de yeni isimlerin bir türlü kadroya katılmamış olması da belli sorunları beraberinde getiriyor. Futbol severleri bekleyen heyecan dolu anları kaçırmak istemeyeceksiniz. Queenbet giriş bunun için en iyi alternatifleri sunmaya devam ediyor. Yararlanmaya başlayacaklarınızın sizi fazlasıyla memnun edeceğini belirtelim. Kaçırılmayacak fırsatlardan yaralanma başlamak için geç kalmamalısınız.

Daha Güçlü Bir Fenerbahçe Kurulmaya Çalışıyor

Alınan kötü sonuçların ardından olumsuz hava hakimiyetini korusa da bir an önce bu durumdan çıkılmak için çaba sarf edilmeye devam ediliyor. Alınacak olan sonuçların son derece önemli olduğunu söyleyebiliriz. Ali Koç’un objektiflere takılan görüntüsü de maçtan sonra çok konuşulanlar arasındaydı. Queenbet sayesinde gelecek maçların heyecanına da yakından ortak olabileceksiniz. İlginizi çekecek olan fırsatları bir arada bulmaya hazır olun. Eşsiz deneyimler şimdi sizleri bekliyor. Yararlanmaya başladığınız andan itibaren çok mutlu olacaksınız.