Buz Lazer Yaptırmayı Düşünenler

18 Kasım 2019 - 21:05

Buz Lazer Yaptırmayı Düşünenler


Son yılların en fazla tercih edilmekte olan lazer yöntemlerinin arasında ilk sıralarda buz lazer yöntemi yer almaktadır. Bu yöntem hem diğer yöntemlere göre daha ön planda yer alan hem de sonuç veren yöntemlerin içerisinde yer aldığı için özellikle tercih edilmektedir. İzmir buz lazer noktasında sizlere rahatlıkla buz lazer yaptırabileceğiniz bir alan sunulmaktadır ve bu şekilde lazer yaptırdıktan sonra en iyi şekilde sonuç alabilmeniz mümkündür. Buz lazer özellikle her mevsim yaptırılabildiği için ayrıca memnun etmektedir.

Buz Lazerden Önce ve Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

İzmir buz lazer yaptıracağınız zaman yaptırmadan önce ve yaptırdıktan sonra dikkat etmeniz gereken bazı noktalar yer almaktadır. Bu noktalar ise şu şekildedir:

-Regli döneminizden birkaç gün önce vücudunuzda hassasiyet artış gösterecektir. Özellikle epilasyona karşı bir hassasiyet başlar. Seans günlerinin de buna uygun şekilde hazırlanması gerekir.

-Koltuk altına epilasyon yapılacağı zaman bir kozmetik ürünü veya tere önlem olarak kullanılan deodorant kullanılmaması gerekmektedir.

-İşlem yapılmadan 1 ay öncesine kadar da epilatör ve ağda gibi işlemlerin yapılmaması gerekmektedir.

-Epilasyon noktasında bir ilaç kullanıyorsanız mutlaka uzmanınıza danışmalı ve buna uygun şekilde kullanmanız gerekir.

-Seans yapılmadan 3 gün önce seansın yapılacağı bölgenin tıraş edilmesi gerekir ve bu noktada herhangi bir kimyasalın da kullanılmaması gerekmektedir.

-Uygulamayı yaptırdıktan sonra ilk 24 saat spor yapmamalısınız ve uygulamanın yapılmış olduğu bölgeye fondöten gibi kozmetik olan ürünleri sürmemeniz gerekir.

-İşlemin yapıldıktan sonra cımbız veya ağda kullanılması da yasaktır.

-Bu evrede su geçirmez özelliğe sahip olan güneş koruyucular kullanmaya dikkat etmeniz gerekir.


Erkekler Buz Lazer Yaptırabilir Mi?

Kıl sorunu kadınlar için nasıl çok büyük bir problem oluşturuyorsa aynı zamanda erkekler için de çok büyük sorunlar meydana getirebildiğini görebiliyoruz. İzmir buz lazer noktasında insanlar genellikle erkeklerin de bu uygulamayı yaptırıp yaptıramayacaklarını merak etmektedir.  Buz lazer yöntemi son yıllarda erkekler tarafından da en fazla tercih edilmekte olan lazer yöntemlerinin içerisinde yer alıyor. Buz lazer noktasında kıllarınızın sahip olduğu yoğunluk veya rengi önemli değildir. Fakat diğer lazer türlerinde kıllarınızın yoğunluğu ve rengi de önem arz etmektedir.

Buz lazer erkek tipi olan kıllanmalar için en uygun yöntemlerin arasında başarılı bir şekilde yer almaktadır. Bu noktada tercih edilen yöntem sayesinde 4 ile 6 seans arasında çözüm oluşturulacak ve sonuç almaya başlayacaksınız. Uygulamanın sorunsuz şekilde yapılabilmesi ve uygulama sonrasında net sonuç alınabilmesi için uzman ellerle yapılması gerekmektedir. Uygulama yapıldıktan sonra tedavi sonrasında kıllarınızın tekrar geri gelmesi gibi bir durum söz konusu olmaz. Yalnız çok düşük bir ihtimal olmak üzere bir hastalık geçirdiğiniz veya hormon bozukluğu gibi bir durum olduğu zaman çok düşük bir bölümü geri gelebilir. Belirtmiş olduğumuz gibi bu ihtimal çok düşük bir ihtimaldir.

Buz Lazer Yüz İçin de Yapılabilir Mi?

Kıl sorunu vücudunuzda farklı yerlerde meydana çıkıyor olabilmektedir. Bu noktada vücudunuzun en hassas noktalarından birisi ise; yüzümüzdür. https://www.buzlazerizmir.com/buz lazer yönteminin yüzde kullanılıp kullanılmadığı da özellikle merak edilir. Yüzde uzayan tüylerin en hızlı şekilde uzayan tüyler olduğu görülür. Yüz bölgenizde yer alan kıllarınız diğerlerine göre daha derin olan köklere sahip olacaktır. Bu noktada ne kadar uygun bir yöntem seçerseniz o kadar başarılı bir sonuç alabilirsiniz. Buz lazer yöntemi yüzde yer alan kıllar için tercih edilmekte olan en uygun yöntemlerin arasında yer alır.