"MÜZİK RUHUN TERAPİSTİDİR" AZİDE

24 Eylül 2019 - 02:07

İstanbul'da ünlü isimlerinde bulunduğu yat partisinde çılgın performans sergileyen DJane AZİDE dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gece boyunca çılgınlar gibi eğlenen insanlar güzel müzik şöleninin keyfini çıkarttı.


İstanbul’da ünlü isimlerinde bulunduğu yat partisinde çılgın performans sergileyen DJane AZİDE dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gece boyunca çılgınlar gibi eğlenen insanlar güzel müzik şöleninin keyfini çıkarttı.

Çok fazla iş teklifi alan DJane AZİDE teklifleri reddederek gizemli partilerde boy göstermeye devam ediyor. İlerleyen günlerde daha güzel ve farklı projeler ile karşımıza geleceğini söyleyen AZİDE, akıllarda soru işareti bırakarak gizemini korumaya devam etti. Ardından bu işi para için değil sadece müziğe olan aşkı ve tutkusu için yaptığını belirten AZİDE,  “MÜZİK RUHUMUZUN TERAPİSTİDİR.” diyerek şu sözleri ekledi;

Müzik doğruca ruha seslenir ruhta kendisini ancak müzik yardımı ile en iyi şekilde anlatır. Eğer insanlar doğru zamanda doğru müziği dinlerler ise zorluklar karşısında daha güçlü hissedecek özgüvenleri ve yaşam kaliteleri artıcaktır.

 

İnstgram: djazide