Video İndir

07 Ağustos 2020 - 12:41


 

Günümüzde internet paketleri ne kadar bol ve geniş avantajlara sahip olsa bile kişisel olarak video izleme ya da müzik dinleme noktasında telefonumuzdan herhangi bir ücret ödemeden dinleyip izleyebileceğimiz bir alan aramaktayız. Bunun için internet üzerinden başvuracağınız ücretsiz platformlar bulunur. Bu platformlar üzerinden video indirebilirsiniz. Ücretsiz video indirici ve dönüştürücülerin online olarak hiçbir üyelik şartları söz konusu olmadan indirebilme imkanı tanımaktadır.

 

Ücretsiz Video İndirme Siteleri

İnternette ücretsiz olarak 5000 ya da 10 binin üzerinde farklı içerikler de video indirme kapasitesine sahip olan video indirici sitelerinden faydalanabilirsiniz. Bunun dışında bazı video indirici siteleri “video downloader” hesabı açma imkanı tanır. VIP hesabına sahip olanların avantajları daha farklı olabilmektedir.

 

Hem ücretsiz hem de hızlı ve güvenilir video indirmek artık çok kolay hale gelmiştir.

 

Vimehome, video home, online video grabber ve benzeri oldukça popüler olan video indirme siteleri HD kalitesinde videoları indirmenizi sağlamaktadır. MP3 ve MP4 şeklindeki videoları kolaylıkla çevrimiçi bir şekilde indirebilme desteği sunmaktadır.

 

Video İndirme Siteleri Ücretli midir?

Video indirme siteleri içerisinde sadece video indirme değil, dönüştüren faaliyetleri de söz konusudur . Bazı sitelerin içerisinde videolar kendiliğinden verilmektedir. Bazılarını siz YouTube'dan bulmalısınız.

 

Videoyu farklı bir formata dönüştürdükten sonra da cep telefonunuza ya da bilgisayara indirebilirsiniz.

 

Video indirme sitelerini kullanırken herhangi bir ücret alınmamaktadır. Ücretsiz olarak video indirme işlemlerini istediğiniz sayıda gerçekleştirebilirsiniz. Arada sadece tıklamanız gereken reklamlar çıkabilir.

 

İnternet Üzerinden Video Nasıl İndirilir?

Oldukça beğendiğiniz ve internetinizin kotasından yemesini istemediğiniz videoları telefonunuza indirebilirsiniz. Bunun dışında bilgisayar ve tabletleri de indirebilmektesiniz. Uzun bir yolculuk sırasında internetin olmadığı noktalarda bilgisayarınıza indirmiş olduğunuz filmleri ya da telefonunuza indirmiş olduğunuz videoları izleyebilmek bu video indirme siteleri sayesinde daha kolay hale gelmiştir.

 

l  

YouTube üzerinden beğenmiş olduğunuz videoyu aktifken durdurarak videonun tarayıcı kısmındaki adresi, video indirme sitelerine giriş yapıp sunulmuş olan boşluğa yapıştırın.

 

l  

 Ardından video indir “download” tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

 

Saniyeler içinde telefonunuza, bilgisayarınıza veya tabletinize video indirilmiş olacaktır. Eğer isterseniz videonun indirilirken formatı üzerinde değişim yapabilirsiniz.