Destek Patent Ne İş Yapar?

Destek Patent Ne İş Yapar?

Destek Patent Ne İş Yapar?

Destek Patent Ne İş Yapar?

Destek Patent Ne İş Yapar?
16 Kasım 2022 - 11:47

Destek Patent Ne İş Yapar?

Marka tescil belgesi veya patent belgesi almak isteyenlerin sayısı bir hayli fazladır. Ancak, bu tür belgelerin elde edilmesi kolay değildir. Türk Patent ve Marka Kurumu; Türkiye’nin işini büyük bir ciddiyetle yapan kurumlarının başında gelir. Bu kurumun marka tescil ve patent belgesi vermek için belirlemiş olduğu şartlar harfiyen yerine getirilmelidir. Bilhassa istenilen belgelerin hazırlanması önemli bir husustur.

Marka veya buluş sahiplerinin önünde oldukça zorlu bir süreç vardır. Tescil veya patent belgesi almak istedikleri takdirde başvuracakları ilk yer danışmanlık firması olmalıdır. Bu süreçte patent uzmanı veya marka vekilleri ile çalıştıkları takdirde herhangi bir sorun yaşamazlar. DestekPatent; çok uzun süreden bu yana marka tescil ve patent başvurusu için en uygun adrestir. Bugüne kadar birçok kişi ve kuruma söz konusu hususlarda hizmet vermesine rastlanmıştır.

Destek Patent Hangi Hizmetleri Sunar?

Destek Patent; 1983 yılından bu yana müşterilerine hizmet verir. Sınai haklar alanında hizmet verdiğini söylemek gerekir. Marka, patent ve tasarım vekilliği ya da danışmanlığı yapar. Tescil ve koruma işlemlerine yönelik olarak danışmanlık hizmeti sunar. Bunun yanı sıra, ihtiyaca yönelik olarak takip, analiz, yorumlama, karşılaştırma, sistem kurma ve geliştirme, değerleme gibi hizmetler verdiğini de söylemek gerekir. Hatta, eğitim hizmeti dahi verir. Destek Patent; hizmet kalitesiyle on üzerinden on almayı başarır. Buna ek olarak, ISO 9000 ve ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi belgelerini alarak ne kadar kaliteli bir firma olduğuna dair ipuçları vermiştir.

Destek Patent; insanların buluşlarını ve markalarını korumaları noktasında bilinçlenmeleri adına önemli bir göreve sahiptir. Bilhassa Türkiye’de sınai haklar bilincinin yaygınlaşmasını sağlamıştır. Hatta, Uluslararası Patent Birliği, AIPPI Türkiye ve LES Türkiye gibi derneklerin kurucuları arasında yer almıştır. Bir başka deyişle, 1983 yılından günümüze kadar olan süreçte başarısıyla bir adım öne çıkmıştır.

Destek Patent; marka, patent, tasarım ve özel hizmetler kategorisinde birden çok hizmet sunar. Marka kategorisinde marka tescil başvurusu, marka uygunluk araştırması, marka bulma, marka izleme, marka değerleme ve kullanım araştırması gibi hizmetler verir. Bunun yanı sıra, patent kategorisinde patent değerleme, patent tescil başvurusu, TeknoProfil ve patent işletim sistemi gibi hizmetler verir. Tasarım kategorisinde ise tasarım izleme, tasarım araştırması ve tasarım tescil başvurusu gibi hizmetler sunar. Son olarak, domain hizmeti, gümrük koruma, coğrafi işaret gibi hususlarda hizmet verdiğini de eklemeliyiz.

Neden Destek Patent Tercih Edilmeli?

Destek Patent; kırk yılı aşkın deneyimi ile dikkat çeker. Her sektörde uzman bir kadroya sahiptir. Müşterileri ile hızlı ve kesintisiz bir iletişim kurar. Ayrıca, hizmet çeşitliliği ile de göz doldurur. Destek Patent; güvenilir, hızlı, faydalı ve katma değeri yüksek bir anlayış ile hizmet verir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum