Genç Yaşta İktidarsızlık Nedenleri Ve Mutluluk Çubuğu

Genç Yaşta İktidarsızlık Nedenleri Ve Mutluluk Çubuğu

Genç Yaşta İktidarsızlık Nedenleri Ve Mutluluk Çubuğu

Genç Yaşta İktidarsızlık Nedenleri Ve Mutluluk Çubuğu

Genç Yaşta İktidarsızlık Nedenleri Ve Mutluluk Çubuğu
01 Mayıs 2022 - 22:50

Genç Yaşta İktidarsızlık Nedenleri Ve Mutluluk Çubuğu

 

İktidarsızlık cinsel ilişki sırasında penisin yeterince sertleşmemesi ve gerekli ereksiyonun sağlanamaması durumu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu durum her erkeğin başına bir ya da iki kez gelebilmektedir. Ancak eğer süreklilik arz eden bir durum oluşursa tedavi edilmesi gerekmektedir. Çoğu erkekte yaşa bağlı olarak gelişebilen iktidarsızlık sorunu bazı genç erkeklerde de karşımıza çıkabilmektedir. İktidarsızlık çözümü olan bir sorundur. Öncelikle tanı konulmalı daha sonra nedenleri araştırılarak tedavi yöntemine karar verilmelidir. Fizyolojik nedenleri olduğu psikolojik nedenlere de bağlı olabilmektedir. Ancak ilaçlarla ya da cerrahi müdahale ile çözülebilmektedir.

 

 Genç Yaşta İktidarsızlık Nedenleri Nelerdir?

 

 Genç yaşta iktidarsızlık sorunu çok sık rastlanan bir durum olmasa da yapılan araştırmalara göre her on erkekten birinde görülebilen bir durumdur. Ancak cinselliği bir güç olarak gören erkekler bunu saklamakta ve görmezden gelmektedir. Oysaki iktidarsızlık günümüz şartlarında kolaylıkla tedavi edilebilmektedir. Özellikle genç yaşta iktidarsızlık nedenleri araştırılması ve çözülmesi gereken bir sorundur. Peki, genç yaşta iktidarsızlık nedenleri nelerdir? Bunları fizyolojik ve psikolojik olarak iki taban başlık altında toplamak mümkündür.

 

 Genç Yaşta iktidarsızlığın Fizyolojik Nedenleri?

 

 Genç yaşta iktidarsızlık sorununda özellikle fizyolojik nedenler oldukça önemli bir yer taşımaktır. Burada asıl olan sorunun kaynağını bulmak çözüm yolu aramaktır. Fizyolojik nedenler şu şekilde sıralanabilir:

 - Penis damarlarının hasar alması

 - Atardamarların daralması ile penise kan akışının zayıflaması

 - Toplardamarların kapanması

 - Hormon bozukluğu

 - Alınan ilaçların yan etkileri

 - Diyabet

 - Aşırı alkol, uyuşturucu madde kullanımı

 - Sigara bağımlılığı

 - Yüksek kolesterol

 - Beyin kanaması geçiren hastalarda sinirlerde meydana gelen hasar

 - Böbrek ve karaciğer yetmezliği

 

 Genç Yaşta İktidarsızlığın Psikolojik Nedenleri?

 

 Genç yaşta iktidarsızlık sorununda fizyolojik nedenler kadar psikolojik nedenler de etkili olabilmektedir. Bu nedenler arasında şunları sıralamak mümkündür:

 - Depresyon

 - Cinsel ilişkinin uygun ortamda sağlanması

 - Partner uyumsuzluğu

 - Tatmin olma veya tatmin etme endişesi yaşanması

 - Bilgi ve deneyim sahibi olmamak

 

 İktidarsızlık tedavisinde diğer tüm yöntemler denendikten sonra başarı sağlanmaması durumunda mutluluk çubuğu takılması önerilmektedir. Ayrıca iktidarsızlığın en etkili ve en kesin çözüm yöntemi olarak görülmektedir. Mutluluk çubuğu penis içerisinde bulunan dokunun sert ve silindir bir protezle değiştirilmesi anlamına gelmektedir. Cerrahi bir tedavi yöntemi olan mutluluk çubuğu ameliyatı ortalama bir saat sürmekte ve hasta iki, üç hafta içinde normal yaşantısına geri dönmektedir. Deri altına yerleştiren mutluluk çubuğu ameliyatlarında işlem asla dışarıdan belli olmamaktadır. Mutluluk çubuğu taktıran hastaların yüzde doksanı oldukça memnun kalmakta olup geriye kalan yüzde onluk kısım fizyolojik nedenlerden dolayı kullanım zorluğu çekenlerden oluşmaktadır.  Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com/sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum