İnsanlara Uzanan Bir El: Şefkat Eli Derneği

İnsanlara Uzanan Bir El: Şefkat Eli Derneği

İnsanlara Uzanan Bir El: Şefkat Eli Derneği
21 Mayıs 2022 - 17:08

Bazı insanların yaşam koşulları daha zordur. Bu gibi coğrafyalara yardım eli uzatmak büyük önem taşır. Özellikle yoğun bir yoksulluk ile boğuşan bir ülke olan Afrika insanların yardım eline muhtaçtır. Su kuyusu ya da başka yardımlar ile insanların hayatlarına dokunmak her zaman mümkün olabilir. Bu anlamda sizlere hizmet veren bir kuruluş olan Şefkat Eli Derneği insanların muhtaçlara yardım ulaştırması anlamında önemli bir dernektir. 10 seneyi aşan bir yardım deneyimi olan bu dernek insanların yaşamlarında önemli bir yer tutar. Ülkemiz dışında tanınan ve her türlü yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştıran bu dernek aynı zamanda son zamanlarda sağlık ocağı faaliyetleri de adından söz ettirmektedir.

Şehit Ömer Halisdemir Sağlık Ocağı

Ülkemizin önemli yardım kuruluşlarından birisi olan adak kurbanı ve çeşitli yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran şefkat eli derneği bunların yanı sıra son dönemde adından söz ettiren bir dernektir. Afrika’da yapımı halen devam eden Şehit Ömer Halisdemir sağlık ocağı insanların sağlık erişimini kolaylaştıracak bir yapı olarak görülmektedir.

Yapı bittiğinde 26 bin kişiye sağlık hizmeti verecektir. Yapımı devam eden ve 225 metrekare alan üzerinde olacak olan bu yapı altı odalı olarak tasarlanmaktadır. Afrikaların ihtiyaç duyduğu sağlık ihtiyaçlarının karşılanması aşamasında bu tür yardımların büyük bir önemi vardır. Siz de bu tür yardımlara ortak olmak istiyor iseniz kurban bağışı ile yardımlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.

Şehit Ömer Halisdemir Sağlık Ocağında Hangi Birimler Olacak

İnsanların yaşamlarında önemli değişimlere imza atan Şefkat Eli Derneği bu amaçla faaliyetlerine devam ediyor. Henüz planlama aşamasında olan sağlık ocağı ile birçok bölümün hizmet vermesi planlanıyor. Hijyen kurallarına göre düzenlenecek olan bu sağlık ocağı bölge insanının sağlık hizmeti almasına aracılık edecektir.

Siz de şefkat eli derneğinin hizmetlerine ortak olmak istiyor iseniz bağışlarınızı bu derneğe yapabilirsiniz. Suya, ekmeğe ve sağlık hizmetlerine azami derecede ihtiyaç duyan Afrikalıların yardımına kavuşmak için siz de az çok demeden bağış yapabilirsiniz. Bunların yanı sıra bağışlarınız önemli bir insan kazanımı olarak da görülebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum