Konya Araç Kiralama İşlemleri

Konya Araç Kiralama İşlemleri

Konya Araç Kiralama İşlemleri

Konya Araç Kiralama İşlemleri

Konya Araç Kiralama İşlemleri
02 Eylül 2022 - 15:30

Konya Araç Kiralama İşlemleri

Araba kiralamak istiyorsanız araç kiralamada şartlarının neler olduğunu bilmeniz gerek. Araç kiralamak için bazı hususları kişilerin karşılaması gerek. Araç kiralamak için tercih ettiğiniz firmalar şu işlemlerden sonra aracı size teslim edecektir. Araç kiralama şartları şu şekildedir; araç sürücünün yaşı belirlenen yaş düzeyinde olması gerek.


Aracı kiralayan kişinin ehliyeti olması gerek. Aracı birden fazla kişi sürecekse ek sürüler firmaya bildirilmedir. Kilometre sınırı yani aracı kiralayan kişi çok uzak bir mesafeye gidecekse firmaya söylemesi gerek. Ödeme yöntemleri aracı kiralayan kişi aracın ödemesinde herhangi bir sorun yaşamaması gerek ödeyecek güce sahip olması gerek. Kiralama araçla yurt dışına çıkamazsınız.


Araç Kiralamada Kasko ve Sigorta Şartları


Kiraladığınız aracın başına bir kaza ve aksilik gelmesi durumunda sigorta ve kaskodan yararlanmak için sizinde bazı şartlara uymanız gerek. Alkollü ve uyuşturucu kullanımında kişi sigorta ve kaskodan faydalanma ve geçerlilik iptal olur. Konya araç Kiralama firmasından araç kiraladığınızda araca bilerek zarar verdiğinizde karşılığında üstlenmeniz gereken sorumluluklar oluşur. Konya rent a car firmasında araç kiraladığınızda yasal hız sınıra dikkat etmeli ve aracı aşırı hızlı bir şekilde kullanmamanız gerek. Konya araba kiralama da araç kiralandığında sigorta nın geçerli olması için trafik ve alkol raporlarının kaza anında tutulması en geç 48 saat içinde firmaya teslim edilmesi gerek.


Araç Kiralamada Depozit İşlemleri


Araç kiralayan kişi kiraladığı aracı kullandığı toplam süre boyunca meydana gelebilecek trafik ve park cezaları, eksik yakıt, sigortanın kapsamında olmayan hasarlar için maddi teminat alınır. Alınan bu teminat için araç kiralayan kişinin kredi kartına provizyon adı verilen bir işlem uygulanır. Provizyon yani belirli bir miktar tutarın kredi kartı üzerinde bloke edilmesi işlemine denir. Araç kiralayan kişinin kredi kartını kullanılabilir limitini azaltır ancak harcama olarak ekstrasına yansımaz. Provizyon işlemi için en az 6 ay geçerli ve kullanılabilir limiti olan ana sürücü adına kayıtlı bir kredi kartına sahip olması zorunludur. En güvenilir ve en kapsamlı bilgi ve sağlam araçlar için gocarsarackiralama.com sitesinden bilgi alabilirsiniz.


YORUMLAR

  • 0 Yorum