Saç Ekimi

Saç Ekimi

Saç Ekimi

Saç Ekimi

Saç Ekimi
15 Haziran 2022 - 14:55

Saç Ekimi

Saç ekimleri saç dökülmesinde uygulanan en iyi estetik tedavisidir. FUT,FUE ve daha birçok farklı teknikler üzerinden garantili bir şekilde uygulanır. Tüm saç ekimi yöntemlerinde doğrudan ense kısmından ömür boyu dökülmeyen dönorlar alınarak saçsız alana ekilir.

Saç ekimleri geçmişten günümüze dek profesyonel anlamda uygulanır. Bu nedenle saç ekimi ülkemiz genelinden yoğun olarak ihtiyaç duyulur. Kellik sorunundan kalıcı olarak kurtulmak adına saç ekimleri yaptırabilirsiniz. Saç ekimleri uzman doktor tarafından uygulandığında kafa derisinde minimum düzeyde pullanma görülebilir. Bu durumun son derece doğal olduğunu vurgulayabiliriz. Pullanmalar genellikle etkisini 1-2 gün sonrasında kendiliğinden kaybeder.

Saç Kökü Nedir?

Kaliteli saç kökü yağlı olan ve saçın en dip kısmıdır. Bu nedenle saç ekimi doğrudan saç kökü alınarak uygulanır. Böylece saç ekimlerindeki yeni saç kökleri ömür boyu dökülmez. Bunun haricinde saç ekimi fiyatları klinikler arasında farklılık gösterir.

Saç Yapısı ve Saç Yapısı Çeşitleri Nelerdir?

Saçın yapısı ince ve kalın olmak üzere 2 farklı yapıya ayrılır. Saç çeşitleri ise, kuru ve yağlı saçlar olmak üzere toplamda 2 farklı türlere ayrılır.

Bu nedenle saç ekim öncesinde uzmanlar saç yapısı ve saç türüne bakarlar. Böylece saç ekimi fiyatları ile saç dökülmesi evresine göre uygulanır.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Saç ekimleri herkese uygulanmaz. Bunun için ilk olarak kafa saçının bir kısmının mutlaka dökülmüş olması gerekir. Bu nedenle saç ekim için kafatasının ense kısmı haricinde herhangi bir kısmında saç dökülmesine maruz kalması şarttır. Bu kapsamda saç ekimi fiyatları sunulur.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Saç ekimleri yöntemleri arasında FUE,FUT,SAFİR,DHİ saç ekim uygulanır. Bu yöntemler arasında en uygun saç ekimi uygulanabilir. Buna göre saç ekimi fiyatları önceden sunulur.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi genellikle seanslar halinde uygulanır. Bu nedenle enseden alınan greftler kellik bölgesine tek tek ekilir. Bu işlem saç kökleri sayısına göre farklı sürede tamamlanır.

Saç Ekiminin Avantajları Nelerdir?

Saç ekiminin avantajları arasında uygun fiyatlı olması ve garantili olarak uygulanmasıdır. Böylece saç ekimleri kadınlar tarafından da tercih edilir.

Hangi Aylar Saç Ekimi İçin Uygundur?

Saç ekimini dilediğiniz herhangi ayda yaptırabilirsiniz. Özellikle de ilkbahar ve yaz ayları saç ekimleri için en ideal aylardır.

Saç Ekimi İçin Yaş Sınırı Nedir?

Saç ekimlerinde yaş sınırı 18 olduğunu belirtebiliriz. Bireylerin yasal kapsamda bu yaşta olması önemlidir.

Saç Ekimi Ne Kadar Sürer?

Saç ekimleri ortalama olarak 1 ila 8 saat aralığında sürebilir. Dhi saç ekim yönteminde bu süreç ortalama olarak 12 saati bulabilir.

Saç Ekimi Sonucu Ne Zaman Görülür?

Saç ekimleri sonucu ekilen greftlerin miktarına ve ekim yapılan klinik merkezinin uzmanlığına göre değişir. Fakat saç ekimleri sonucu ortalama olarak 12 ay sonunda tamamen görülür.

Saç Ekimi Öncesi Nasıl Bir Cilt Bakımı Yapılması Gerekir?

Saç ekimleri öncesi kaliteli cilt bakımı yapılması gerekir. Bu yönde işlemlerden önce kafa derisinin kaliteli ve özellikle kepeklenmeyi önleyici şampuan üzerinden yıkanması tavsiye edilir. Böylece kusursuz ekimler sunulabilir.

Saç Ekimi Sonrası Saç Nasıl Yıkanır?

Saç ekimleri sonrasında saç yıkanması önemlidir. Bu doğrultuda ekimden 3 ay sonrasında saçlar normal bir şekilde yıkanabilir. Bu süreç öncesinde ilgili uzman kontrolünde saçların yıkanması tavsiye edilir.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimleri fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Bunun için profesyonel saç ekim merkezi sitesine giriş yapabilirsiniz. Site üzerinden güncel safir ve dhi saç ekimleri fiyatlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca fue ve fut tekniği özelliklerine de site üzerinden bakabilirsiniz. Saç ekimlerinin fiyatları kliniklerin en çok dikkat ettiği ayrıntıdır.

https://www.smilehairclinic.com/sac-ekimi/bilgi için hemen tıklayın. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum