Son derece iyi bir alt yapısı olan genç müzisyen; İnan Yılmaz

Son derece iyi bir alt yapısı olan genç müzisyen; İnan Yılmaz

Son derece iyi bir alt yapısı olan genç müzisyen; İnan Yılmaz

Son derece iyi bir alt yapısı olan genç müzisyen; İnan Yılmaz

Son derece iyi bir alt yapısı olan genç müzisyen; İnan Yılmaz
27 Temmuz 2022 - 15:14


Sanat dünyasında gün geçmiyor ki yeni bir isim yeni bir yüz insanların karşısına çıkmasın. İşte onlardan bir tanesi de İnan Yılmaz. Son derece iyi bir alt yapısı olan, iyi eğitimli genç bir müzisyen. Kendisini sadece müzisyen olarak adlandırmak ise yeterli değil. Dilerseniz İnan Yılmaz’a biraz daha yakından bakarak tanımaya çalışalım.

İnan Yılmaz Ankara Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam bölümünde 1 sene okuduktan sonra Grafik Tasarım bölümünden 2011 yılında mezun olur. Şu an Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyoloji bölümü öğrencisidir. Ayrıca Haliç Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Endüstriyel Ürün Tasarımı bölümünde yüksek lisans yaparak 2017 senesinde mezun olmuştur. 2013 senesinden itibaren grafik tasarım alanında son derece önemli firmalarda çalışarak önemli başarılara imza atar övgüler alır.

Tamamen bağımsız ve menajersiz olarak çalışan bir müzisyendir. Kendimi, Vardiya. Ördeğime Kaz Diyorlar,  İşte Gidiyorum gibi Youtube içerik platformunda ve benzer mecralarda yayınlanan müzik eserleri vardır. Çalışmaları özgün ve kendisini belli eder düzeydedir.

Müzikte üretim kısmına önem veren ve bu yönüne güvenen İnan Yılmaz, araçlara değil ardında bıraktığı ize önem veriyor. Müziğin ve sanatın, algoritmaların ve evrenin, inançların ve yaşam tarzının değişebileceğini ön gören İnan Yılmaz, detaylı düşünülmüş bir öğretinin daima kalıcı olduğunu savunmaktadır.

Sanatçının gerek kendi eserlerinde, gerek yorumladığı örneğin İşte Gidiyorum gibi Kazım Koyuncu ile özdeşleşen bir şarkıyı kendi yorumu ile okumasıdır. Dinlendirici ve hiç bitmesin diye düşündüren bir sesi ve yorumu vardır. Sade, derinliği olan, pop kültürünün tüm klişelerinden uzak çalışmaları Türk Müziğine de yeni yollar açacak niteliktedir. Şarkılarında caz tınıları mevcuttur.

İnan Yılmaz tüm sosyal medya hesaplarını aktif bir biçimde kullanıyor. Hesap bilgileri şunlardır:

Linkediln Hesabı:  https://www.linkedin.com/in/anyilmaz/

İnstagram Hesabı: https://www.instagram.com/subtilesecret/

Kendimi klibi: https://music.youtube.com/watch?v=excZ2khaDBo&list=RDAMVMexcZ2khaDBo

Twitter hesabı: https://twitter.com/subtilesecret

Clubhouse: https://www.clubhouse.com/@subtilesecret

Alt yapısı ve donanımı olan İlhan Yılmaz kısa sürede attığı adımlar ile uzun vadede son derece başarılı işlere imza atacağının işaretlerini net bir biçimde belli etmektedir.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum