Taşınma sürecinde bilinmesi gerekenler

Taşınma sürecinde bilinmesi gerekenler

Taşınma sürecinde bilinmesi gerekenler

Taşınma sürecinde bilinmesi gerekenler

Taşınma sürecinde bilinmesi gerekenler
29 Eylül 2022 - 11:22

Taşınma sürecinde bilinmesi gerekenler

Bahçeşehir evden eve nakliyat, malların paketlenmesi, yüklenmesi, boşaltılması, yerleştirilmesi ve montajını içerebilir. Çoğu nakliye şirketi size bu hizmetleri sunar. Ek hizmet olarak eklemek istediğiniz diğer hizmetleri firmaya yönlendirdiğinizde almanız mümkündür.

 Taşıma hizmetleri, malların paketlenmesi, yüklenmesi, boşaltılması, yerleştirilmesi ve birleştirilmesini içerebilir. Çoğu nakliye şirketi size bu hizmetleri sunar. Ek hizmet olarak eklemek istediğiniz diğer hizmetleri firmaya iletmeniz durumunda alınabilir.

Bahçeşehir nakliye firmaları paketleme hizmeti verebilmektedir. Bu şekilde evinizdeki her şey düzgün bir şekilde paketlenir. Zarar görmesini istemediğiniz ürünleriniz için farklı paketleme hizmetleri talep edebilirsiniz. Fiyatlar firmadan firmaya değişiklik gösterebilir.

 Mal yükleme

 Şirket taşınırken tüm malları sizden alır ve yükler. Eşya yüklerken bina merdivenlerinden, bina asansörlerinden veya dış mekan asansörlerinden destek alabilirsiniz. Bu durum kat sayısına göre değişiklik göstermektedir. Dış mekan asansörünü kullanırken teslimat fiyatları değişebilir. Anlaşmalı olduğunuz firma size bu durumu bildireceği için sürpriz bir sonuç olmayacaktır.

 

Eşyaların Boşaltılması

 Tüm eşyalarınız nakliye firmaları ile yapılan anlaşmaya göre en yaygın şekilde yüklenecektir. İlgili araçlara yüklenen eşyalar yeni adrese ulaştığında özenle paketlerinden çıkarılarak ikametinize gönderilir. Eşyaların boşaltılmasında kat sayısına bağlı olarak taşıma asansörleri veya inşaat merdivenleri tercih edilebilir.

 Eşyanın Yerleştirilmesi

Bahçeşehir nakliyat şirketi eşyalarınızı yeni adresinize getirdiğinde sizin isteğinize göre de eşya yerleştirebilir. Ürünü nereye koymak istediğinizi firmaya bildirebilirsiniz. Böylece yatırım yapmak için zaman kaybetmemiş olursunuz.

 Montajı ve demontajı

 Nakliye firması gerekli gördüğünüz eşyaların montaj ve demontajında ​​destek verebilir. Örneğin gardırobunuzu, yemek masanızı, televizyonunuzu ve diğer eşyalarınızı bu seçime ekleyebilirsiniz. Eşyalar ambalajı açılmadan taşınabiliyorsa zamandan tasarruf etmek için bu şekilde taşınması tavsiye edilir.

 Bu hizmet, taşıma şirketlerinin genel hizmetlerine eklenebilir. Mobilyaların montajı ve demontajı bazı firmalarda ek ücret karşılığında yapılabilmektedir. Bu nedenle tüm detayları anlaşmalı olduğunuz firma ile görüşmelisiniz.

 Nakliyat firmaları ararken seçiminizde güvenilir olduklarından emin olmalısınız. Ancak deneyimli firmaların tercih edilmesi avantaj sağlayabilir. Eve teslim çözümünüz olarak firmamızı tercih edebilir ve sizin için doğru firmalara kolayca ulaşabilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için internet sitemizden bizlere ulaşa bilirsiniz https://www.kaplanlarnakliyat.com/bahcesehir-evden-eve-nakliyat/

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum