Bitlo.com Bitcoin Nasıl Alınır?

Bitlo.com Bitcoin Nasıl Alınır?

Bitlo.com Bitcoin Nasıl Alınır?

Bitlo.com Bitcoin Nasıl Alınır?

Bitlo.com Bitcoin Nasıl Alınır?
07 Kasım 2018 - 01:16

 

Günümüzde en çok tercih edilen sanal paraların başında gelen Bitcoin’i artık, https://www.bitlo.com/ adresinden satın alabilirsiniz.

 

Sayfamıza giriş yapıp, üye olduktan sonra “Bitcoin nasıl alınır?” sorusunun cevabını öğreneceksiniz.

 

Belirttiğimiz adrese kayıt olun. Bu aşamada da sadece adınız, soyadınız ve cep telefonu numaranızı girmeniz yeterlidir. Bizler Bitocin’lerinizi ve bilgilerinizi güvenle saklıyoruz. Hesabınızdaki bütün bilgilerinizi tamamlayıp, para gönderme işlemine başlayabilirsiniz. Ad soyad ve telefon numaranızı girdikten sonra üye oluyorsunuz ancak, üyelik işlemlerinizin tamamlanması ve hesabınızın doğrulanması için T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi belirtmeniz gerekiyor. Hesabınız bu işlemden sonra doğrulanacaktır. Artık para gönderme işlemine başlayabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta bulunuyor. O da, sizin adınıza tanımlı olan bir banka hesabından para gönderme işlemini yapmanız gerektiğidir. Göndereceğiniz Türk Lirası, kısa süre içerisinde hesabınızda görünecektir. Paranız hiçbir kesinti ve komisyona uğramadan bu işlem gerçekleşecektir. İşlem sırasında bir sorunla karşılaşırsanız, https://destek.bitlo.com/ adresinden bizlere ulaşabilirsiniz. Üye olup paranızı yatırdığınıza göre artık Bitcoin alma işlemine başlayabilirsiniz. Burada yapmanız gereken tek şey, “Kolay Al/Sat” ekranın bulunan bölüme dilediğiniz tutarı girip, Bitcoin Al tuşuna basmak. Piyasa değerindeki Bitcoin’lerden satın almaya başlayabilirsiniz. Bitcoin’lerinizin anında hesabınızda tanımlanacaktır. Tebrikler işleminiz başarıyla gerçekleşti!

Kredi Kartı ile Bitcoin Satın Alma İşlemi

 

Ne yazık ki sayfamız üzerinden kredi kartı ile Bitcoin alma işlemini gerçekleştiremezsiniz. Bu seçeneğimiz henüz aktif değil. Sayfamızdan Bitcoin satın almak için size vereceğimiz IBAN adresine TL göndermeniz gerekiyor. Yurt dışında kredi kartı ile Bitcoin satın alınmasını sağlayan siteler mevcut. Ancak bu sitelere ödeyeceğiniz miktardan %20 daha fazla tutar ödemeniz gerekiyor.

 

Sayfamızdan ödül kazanmak ve bunu Bitcoin için kullanmak istiyorsanız,  https://www.bitlo.com/referans adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bitcoin Nedir?

Bitcoin, günümüzde pek çok insan tarafından kullanılan bir sanal paradır. Hayatımızın son dönemlerinde oldukça popüler olan bu sanal para aslında herhangi bir devlet merkez bankası tarafından kontrol altına alınmayan dijital paradır. Kısaltması BTC olan bu para, Blockchain ismindeki bir sistem üzerine kurulmuştur. Şu anda toplam da 21 milyon Bitcoin bulunmaktadır. Ancak bunun sadece 17 milyonunu kullanabiliyoruz. Geri de kalan kısmı, geliştirilen özel bilgisayarlar tarafından kullanılabilir hale getirilmeye çalışılmaktadır. Bu şekilde Bitcoin’e ulaşmak ne yazık ki ciddi miktarda emek, bilgisayar gücü ve zaman gerektiriyor. Uzmanlara göre ancak 2032 yılında Bitcoin’lerin %99’unu kullanıyor olacağız.

 

Satın Aldığım Bitcoinlerimi Nasıl Saklayacağım?

 

Sayfamız üzerinden Bitcoin satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra, bizler sizin adınıza Bitcoin’lerinizi güvenli ve soğuk depolarda muhafaza ediyoruz. Bu noktada dijital paraların saklanması için hiçbir teknik bilgiye ihtiyacınız bulunmamaktadır. Eğer, kendinize ait bir cüzdan da Bitcoin’lerinizi saklamak istiyorsanız, sayfamız üzerinden zaman ve miktar kısıtlaması olmadan 7 gün 24 saat boyunca Bitcoin’lerinizi transfer yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum