Neden Bir Web Sitesi Sahibi Olmalısınız ?

Neden Bir Web Sitesi Sahibi Olmalısınız ?

Neden Bir Web Sitesi Sahibi Olmalısınız ?

Neden Bir Web Sitesi Sahibi Olmalısınız ?

Neden Bir Web Sitesi Sahibi Olmalısınız ?
25 Ağustos 2022 - 08:15

Web sitesi fiyatları ortalama olarak 1500 Türk Lirası ile 3000 Türk Lirası arasında farklılık göstermektedir. Hangi türde ya da istenilen özelliklere göre farklılık gösterir. Bunu daha net açıklamak için şöyle bir örnek verilebilir; Web sitesine online ödeme eklenmesi ücreti etkileyen önemli bir faktördür. Ya da eklenecek sayfa sayısı web tasarım fiyatlarını doğrudan etkiler.

Neden Bir Web Sitesi Sahibi Olmalısınız ?

 2022 yılında Türkiye’de internete erişimi olan kişi sayısının 50 Milyon civarında olduğu bilinmektedir. Düşünün ki birçok ülkeden daha büyük nüfusa sahip kullanıcı sayısı var. Bu kadar büyük bir potansiyel varken neden sadece dükkanınızın önünden geçen müşterileri hedefleyesiniz ki.

 TanıtımX Dijital Pazarlama Ajansı olarak; Hem potansiyel müşterilerinize ulaşmanızı sağlayacak hem de yönettiğimiz reklamlarla birlikte müşteri sayınızı doğrudan arttıracağız. Bununla birlikte TanıtımX Dijital Pazarlama Ajansı, Google İş Ortağıdır.

 Ve sanılanın aksine web tasarım fiyatlarıçok yüksek değildir. Potansiyel müşterilerinize ulaşmanızı sağlayacak bir web sitesine ortalama olarak 1500 Türk Lirası ile 3000 Türk Lirası arasında sahip olabilirsiniz.

Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

 Kurumsal web siteleri genel olarak; Anasayfa, hizmetlerin sunulduğu sayfalar ve iletişim sayfasından oluşur. Buradaki temel amaç sunulan hizmetleri doğru anlatmaktır. Web sitesi fiyatları arasında en makul seçenekler arasındadır. Web sitesi fiyatları 2022 yılında ortalama olarak 1500 Türk Lirası ile 3000 Türk Lirası arasında istenilen özelliklere göre farklılık gösterir.

 Potansiyel müşteriyi doğru yönlendirecek ve ilerleyen aşamalarda reklam vermeye hazır bir web sitesinin hazırlanması büyük bir öneme sahiptir. Herkes web sitesi hazırlayabilir. Fakat kullanıcıların isteklerini göz önünde bulunduran bir web sitesi hazırlamak çok kolay değildir.

En Ucuz Web Sitesi Fiyatları

 Serbest piyasada ücretler birçok faktöre göre değişiklik gösterebilir. Fakat harcanacak zaman ve emeği göz önünde bulundurmakta fayda var. 100 Liraya dahi bir web sitesi yaptırabilirsiniz ama ne kadar tatmin edeceği bambaşka bir konudur.

 Web sitesi fiyatlarının ve yapılacak harcamaların çoğunun döviz kuruyla doğrudan ilişkili olacağını varsaydığımızda ortalama olarak 1500 Türk Lirası ile 3000 Türk Lirası arasında bir ücrete sahip olacağını öngörebiliriz.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum