Çin Takvimi Nedir ? Ne İşe Yarar

Çin Takvimi Nedir ? Ne İşe Yarar

Çin Takvimi Nedir ? Ne İşe Yarar

Çin Takvimi Nedir ? Ne İşe Yarar

Çin Takvimi Nedir ? Ne İşe Yarar
27 Mart 2018 - 08:59

 

Çin takvimi ne amaçlı kullanılır?

 

            Batıl olduğu düşünülen ama bir o kadar da merak edilen Çin takvimi, bebek isteyen ya da bekleyen birçok anne babanın denediği, cinsiyet belirleme yöntemidir. Deneyen birçok kişi tarafından etkili olduğu belirtilen gebelik hesaplama ve cinsiyet belirleme yöntemi olduğu düşünülmektedir.

 

 Çinlilerin cinsiyet belirleme yöntemleri;

 

            Çok uzun yıllardan beri kullanılan ve cinsiyet belirleme yöntemleri içerisinde en etkili olduğu düşünülen Çin takvimi, 700 yılı aşkın süredir aktif bir şekilde meraklılarına hizmet vermektedir. Yapılan tahminlerin % 90 'a kadar doğruluk payı sergilediği görülmektedir. Bu yöntemin en önemli özelliği, takvime göre hamile kalındığında, istenilen cinsiyet yüzdesinin oldukça yüksek olmasıdır.

 

 Cinsiyet hesaplama metotlar nelerdir?

 

            İnternet ortamı üzerinde yer alan hesaplama metotlarına göre, anne adayının yaşı ve adet gününün girilmesi ile sonuç belirlenmektedir. Özellikle doğum yapılacak yıl içerisinde; hangi aylarda kız çocuk, hangi aylarda erkek çocuk doğdu bu metotlar içerisinde bilinmektedir. Anne adayının yaşı bu yöntemleri etkileyen önemli bir ayrıntıdır.

 

            Cehre internet sitesi içerisinde, çocuk - anne ve kadına dair birçok farklı konuda bilgi sahibi olma şansına sahipsiniz. Cinsiyet belirlemeden, sağlıklı hamilelik sürecinin geçirilmesine, sağlıklı doğum yapma yollarından, sağlıklı bebek yetiştirmeye, kadınsal rahatsızlıklardan, aile arasında doğru iletişim kurma yöntemlerine, bakım önerilerinden, teknolojik bilgilere, İdeal kilo hesaplama yollarından, ideal uyku hesaplamalarına kadar farklı konularda bilgi içermektedir.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum