İkinci El Araçlarda Ataşehir Oto Ekspertiz Desteği

İkinci El Araçlarda Ataşehir Oto Ekspertiz Desteği

İkinci El Araçlarda Ataşehir Oto Ekspertiz Desteği
24 Mayıs 2018 - 09:22

Ataşehir Oto Ekspertiz, özellikle ikinci el araç almak isteyen yatırımcıların kuruluşumuzdan satın aldığı hizmetler arasında yer almaktadır. İsminden de anlaşılabileceği gibi İçerenköy genelinde hizmet sağlayan ekspertiz şirketimiz; aracınızın teknik durumu ile alakalı incelemeler yapan ve incelemelerini müşterilerine hem sözlü hem de yazılı bir rapor aracılığı ile sunan kuruluşlar arasındadır. Teknik incelemeyi yapan kişi, oto ekspertiz olarak isimlendirilmek ile beraber, son derece ciddi ve donanımsal bir iş yapmaktadır. Oto ekspertiz sektörü, özellikle son yıllarda oldukça revaçta olan bir sektör. Zira, ikinci el bir araç alacak olan vatandaşların, araçla ilgili bir teknik aksaklığı öğrenmeleri için eskiden tabiri caiz ise ‘tamirci tamirci dolaşmaları’ gerekliyken, günümüzde bir oto ekspertiz firması ile çalışarak aracın durumu ile ilgili kesin bir bilgiye sahip olmaları son derece mümkün. İstanbul genelinde, eksper desteği sunan çok fazla firma bulunuyorken, bu işi ciddiye alan ve analizleri teknolojik yöntemler kullanan bir firma seçmek son derece önemli. Ataşehir Oto Ekspertiz firmamız hizmetinizdedir.

Ekpertiz Desteğinde Önemli Unsurlar

İçerenköy Oto Ekspertizmerkezimizde müşterilerimize en doğru bilgileri verebilmek için dikkat etmiş olduğumuz iki önemli unsurun başında ‘hasar kaydı’ ve ‘yasal sorgulama’ geliyor. Bu özellikle ikinci el bir araç satın almak isteyen müşterilerin mutlaka bilmesi gereken, dikkate alınması oldukça önemli konulardan bir tanesi. Satıcıdan almış olduğunuz aracın, ileride bilmediğiniz bazı sorunları olduğunu ‘sonradan’ öğrenmek istemiyorsanız, oto ekspertiz hizmeti, mutlaka almanız gereken hizmetlerden. Bu hizmeti almayan birçok kişi ne yazık ki aracı aldıktan sonra birçok teknik sorun yaşayabiliyor. Öyle ki, eksperler tarafından ‘hurda’ şeklinde tabir edilen araçların dahi oldukça yüksek ücretler ile hile ile ikinci el sahiplerine satıldığı bilinmektedir. Böyle bir durumdan kaçınmak için deneyimli ve işini önemseyen bir personel ile çalışmanız gerekmektedir. İşlem uzun sürebilmekte, eksper tarafından araç detaylı bir analizden geçirilerek müşteriye aracın genel durumu ile ilgili kesin bir rapor sunulabilmektedir. Aracın satıcısı tarafından saklanabilen bazı bilgiler, yasal sorgulama ve hasar kaydı ile açığa çıkmakta, alıcı araç ile ilgili her bilgiye sahip olmaktadır.

İkinci El Pazarında Dikkatli Olunmalı!

Kayışdağı Oto Ekspertiz firmamız, müşterilerini aracın durumu hakkında bilgilendirmekte, bu bilgilendirme yasal politikalar gereğince, aracı almayı düşünen müşteriye yazılı halde yapılmaktadır. Aracın ilk sahibi, bu konu ile ilgili bir rapor almamaktadır. İşlem sırasında aracın aksamları detaylı bir şekilde kontrol edilmekte, kaporta; boya ve değişen parçaları kontrol edilmektedir. Tekerlek gücü ölçümü de eksper hizmetlerinde test edilen detaylar arasında bulunmaktadır. Özellikle İstanbul Anadolu Yakası’nda aracın durumu ile bilgi sahibi olmak için bizi arayabilirsiniz. Uzman ekibimiz ve işinin ehli kadromuz ile aracın onlarca farklı noktasını kontrol ederek size detaylı bir teknik rapor sunabilmekteyiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum