SAÇ BOYASI NASIL AKITILIR?

Günümüzde her kadın büyük bir sıkıntısı olan saç boyaları kadınların korkulu rüyası haline gelmekten çıkmıştır. Çünkü boyaların akıtılması yönünde binlerce ürün vardır.

SAÇ BOYASI NASIL AKITILIR?

Günümüzde her kadın büyük bir sıkıntısı olan saç boyaları kadınların korkulu rüyası haline gelmekten çıkmıştır. Çünkü boyaların akıtılması yönünde binlerce ürün vardır.

SAÇ BOYASI NASIL AKITILIR?
29 Aralık 2017 - 10:34

Günümüzde her kadın büyük bir sıkıntısı olan saç boyaları kadınların korkulu rüyası haline gelmekten çıkmıştır. Çünkü boyaların akıtılması yönünde binlerce ürün vardır. Ama bunların neredeyse çoğu kimyasal içerikli olduğu için saçtaki boyayı akıttıkları gibi saçta çok büyük tahribatlara neden oluyor. Bu yüzden saçta, saç döküntüsü saçlarda kırılma, deride yağlanma gibi ters yönde etkileri vardır. Bu yüzden sizlere önerim doğal yöntemlerle saçtaki boyaları akıtınız bu sayede hem saçlarınızı yıpratmadan hem de saçlarınızı canlandırarak saçlarınızda büyük bir fark yarabilirsiniz. Aşağıda sizler için doğal yöntemlerle saç boyası nasıl akıtılır öğreteceğiz.


1) BEYAZ SABUNLA SAÇ BOYASI AKITMA 


Beyaz sabunun saç boyası silici özelliği vardır. Bu sayede siyah saçlarız deki boyayı bile akıttığı söyleniyor. Beyaz sabun ciltte arındırıcı bir özelliği olduğunu da biliyoruz bu sayede saçlarınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz bu sabunun kurutucu özelliği olduğu için saçlarınızı iyi köpürtüp yıkadıktan sonra saçlarınıza kremleye bilirsiniz bu sayede hem kimyasal bir içerik olmadan saç boyasını akıtırsınız hem de saçlarınızı kremlediğiniz için mükemmel bir hacim katarsınız 


2) LİMON İLE SAÇ BOYASI AKITMA 


Limonun içinde barındığı asit sayesinde saç boyanızı rahatça attırır söylenen bir yöntemdir. Limonla saçınızdaki boyayı akıtmak için saçlarını limon suyuyla iyice duruladıktan sonra 20 ile 30 dakika arasında gibi bir bekleme süresi vardır. Bekledikten sonra bu işlemi yine tekrarlayınız limonun içinde güçlü asit sayesinde saçlarınızın rengini de açabilirsiniz ama siz açmak istemiyorsanız kullanım yöntemindeki bekleme süresini azaltmanız gerekir unutmadan bu işlem sırasında saçlarınızı güneşle temas ettirmeyin


3)KARBONATLA SAÇ BOYASI AKITMA


Karbonat günlük hayatımızda sıkça kullandığımız karbonik asidin bazlı olan tuzların ortak ismidir. Karbonat saçlardaki boyaları akıtmak içinde günümüzde çoğu kadın kullanır. Şimdi size bu mucizevi olan maddenin kullanımını göstereceğiz.  Şimdi günlük hayata kullandığınız şampuanı elinize alın ve içine üç çay kaşığı karbonat attın ve iyice çalkalayın çalkaladıktan sonra normal banyo yapar gibi saçlarınızı yıkayın.  Yıkama sırasında bir 10 ile 15 dakika bekleyin bekledikten sonra saçlarınızı durulayın bu yöntemle saçlarınıza hem zarar vermeden 3-5 sefer arasında uygulamanız halinde etkin bir çözüm göreceksiniz.


4) SICAK SU VE ZEYTİNYAĞIYLA SAÇ BOYASI ÇIKARTMA 


Şimdi size söyleyeceğim yöntemi nerdeyse bilmeyen yoktur. Ama Bu işlemi zeytinyağıyla yapılması gerektiğini bilen çok fazla kişi yoktur saçlarınızı akıtmak için ilk önce çok sıcak suyu hazırlayın. Ama dikkatli olun kendinizi yakmayacak derecede olsun sonra saçlarınızı yıkayın yıkadıktan sonra saçlarınıza zeytinyağını sürün sürdükten sonra bir 10 dakika sonra saçlarınızı yine sıcak suyla yıkayın bu işlemi bir kaç defa yaptıktan sonra normal saç şampuanıyla saçlarınızı yıkayın bu işlem 1 gün ve iki gün arasında etkilerini gösterecektir.


5) C VİTAMİYLE SAÇ BOYASI ÇIKARTMA 


C vitamini saçlardaki saç boyasını çıkartma yöntemleri arasında çok etkili olan yöntemlerin başında gelir. Bu yüzden şimdi sizlere nasıl kullanıldığını anlatacağım önce saf c vitamini 10 tane alın içine kepeğe karşı etkili olan şampuanı katın.  Unutmadan c vitamin tablet şeklinde olduğu için tabletleri iyice ezin ikisini karıştırdıktan sonra saçlarınıza uygulayın ve 10 ile 15 dakika bekleyin bekledikten sonra saçlarınızı iyice durulayın bu arada içinde zengin içerikte c vitamini olduğu için yüzünüzde gençleştirme ve hücre onarıcı özelliği de vardır. 
Bu gün sizlere bitkisel yöntemlerle saç boyası nasıl çıkartılır gösterdik. Sizlere önerim saçlarınıza hiç bir zaman kimyasal içerikli saç boyası kullanmamanızı öneriyoruz. Çünkü doğada her şeyin iyileştirici gücünün olduğunu biliyoruz sizde doğanın gücüne inanın ve onun gücüyle saçlarınıza hacim ve güzellik verin.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum