Ünlü Tekvandocu Nijat Farajov Kimdir ? Cevaplar Burada

Ünlü Tekvandocu Nijat Farajov Kimdir ? Cevaplar Burada

Ünlü Tekvandocu Nijat Farajov Kimdir ? Cevaplar Burada
27 Haziran 2019 - 20:02

1997 yılı Bakü / Azerbaycan doğumlu olan Nijat Farajov, Azerbaycan Tekvando milli takımının eski sporcularındandır. Bir çok turnuvaya katılmış ve Avrupa 5. ligine yükselmiştir. Yaşantısına Türkiye'de devam eden ünlü sporcu, sosyal medyada kendisi ile ilgili yapmış olduğu paylaşımlar ile hayranlarından büyük ilgi toplamaktadır.

Nijat Farajov Nerede Yaşıyor ?

Annesi ve kız kardeşi ile birlikte İstanbul'da ikamet eden Farajov, Türkiye'de antrenörlükte yapmıştır. Ayrıca yakın gelecekte iki büyük spor salonu açmayı hedefleri arasına yerleştiren Nijat Farajov, sporu hayatının bir parçası yapmış durumda.

Nijat Farajov'a Sosyal Medyadan Ulaşın

Tekvando alanında başarılara imza atmasının yanında, artık bir çok amatör sporcunun da aşağıda ki İnstagram sosyal medya hesabından kendisine ulaşması mümkün hale gelmiş durumda. Spor severler içi takip edilecek önemli ve genç bir sporcu olmasının yanında, başarıları ile de tüm Azerbaycan ve Türk halkının sevgisini de kazanmış durumda. 

https://www.instagram.com/farajovv_/?hl=tr

Azerbaycanlı Tekvandocu Kimdir ? 

İsim - Nijat
Soy isim - Farajov
Doğum yılı 05 Mart 1997
Doğum yeri Azerbaycan
Burc balık
Yaşadığı ülke Türkiye
Bekar
Meslek - Milli Sporcu

Spor Severler İçin Önemli Gelişmeler

Özellikle hedefleri arasında büyük spor salonları açmak bulunan Nijat Farajov, bu hedefleri sayesinde genç sporcuların da önünü açmak istemektedir.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum