Elrond (ERD) Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Elrond (ERD) Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Elrond (ERD) Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Elrond (ERD) Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Elrond (ERD) Nedir? Nasıl Satın Alınır?
28 Nisan 2022 - 14:43

Elrond (ERD) Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Elrond (ERD), son zamanların en popüler kripto paralarında birisidir. Diğer birçok projeye benzer bir şekilde, ölçeklenebilirliğe odaklanmaktadır. Verim ve ölçeklendirme, belki de günümüzde en büyük blok zincirlerinin bile karşılaşmış olduğu en acil sıkıntılardan biridir. Birçoğumuz blok zinciri yavaşlamasına, düşük verimlerden ve yavaş işlemlerle gelmekte olan kaçınılmaz sorunlarla karşılaştık.

Elrond, ölçeklenebilirlik, birlikte çalışabilirlik ve güvenlik de dahil olmak üzere blok zincirdeki kalıcı olan sorunları çözmeyi amaçlayan açık kaynaklı blok zinciridir. Anında işlem hızı, düşük maliyetli ve yüksek derecede verimli işlemler yapmayı amaçlıyor.

ERD, sahip olduğu bu özellikleri ile IoT ekonomisine ve ticaretine hazırlanmayı amaçlamaktadır. Sistemin Secure Proof of Stake ve Adaptive State Sharding fikir birlikleri, bu amaçlarını gerçekleştirmelerine yardım etmektedir.

Elrond, neredeyse bütün blok zinciri projelerinin yapmak istediği şeyi yapıyor, blok zincirlerinde bulunan ölçeklenebilirlik ve güvenlik sorunlarını çözmektedir. Bu duruma yönelik duruşu, ağı kullanmakta olan ilgi çeken katılımcıları ve parçalama kavramına yeni dönmesiyle çok yenilikçi olmaktadır.

Ağ bulunduğu bu durumdan, yaptığı protokoller ve aldığı kararlar sayesinde ilerlemeye devam ediyor ve kullanıcıların beğenisini her geçen gün kazanmaya devam ediyor.

                          

EGLD Coin Nereden Alınır?

Kripto para yatırımcıları aldıkları eğitimler ve üye oldukları borsaya girdiklerindeki kripto para rehberi sayesinde bilgi sahibi oluyor ve bilinçli yatırımcı oluyorlar. Burada EGLD nereden alınır konusunda, Binance gerek işlem hızı gerek güvenliği gerekse dijital para çeşitliliği nedeniyle kullanıcıların tercih ettiği bir numaralı ve en popüler borsa olarak biliniyor.

EGLD Coin satın almak için öncelikle borsaya Türk lirası bakiyesi yüklemek ya da bunun yerine kullanılabilecek olan herhangi bir kripto para birimi almak gerekmektedir. Bundan dolayı ilk önce Binance giriş sayfasına gelindiğinde, sol üst bölümde yer alan Kripto Al seçeneğine basarak Kredi/Banka Kartı seçeneğine tıklayın. Aynı zamanda Binance komisyon indirim kodu kullanarak da yaptığını işlemlerde komisyon indirimi alarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

Açılacak olan bölümde ne kadar Türk lirası ile işleme girmek istediğiniz seçerek, Coin bölümünde USDT’yi seçin.

USDT satın aldıktan sonra tekrardan sol üst bölümdeki Al-Sat seçeneğine gelin. Açılan bölümde sağ üstte yer alan USDT seçeneğini seçerek, arama yerine EGLD yazın ve açılan bölümden EGLD/USDT işlem çiftini seçin. Sonrasında ortada bulunan EGLD AL seçeneğine gelerek, satın almak istediğiniz miktarı girin. İstediğiniz miktarı girdikten sonra işleme onay verin ve EGLD alma işlemini sonlandırın.

Güncel Binance Referans (Komisyon İndirimi) Kodları (Ömür Boyu Geçerli)

Binance %20 Komisyon indirimi kodunuz: JL3MPH7U

Binance Futures vadeli işlemler için %10 Komisyon indirim kodunuz: 48162505

                                 


​​​​​​​

YORUMLAR

  • 0 Yorum