En Çok Tercih Edilen Göğüs Estetikleri

En Çok Tercih Edilen Göğüs Estetikleri

En Çok Tercih Edilen Göğüs Estetikleri

En Çok Tercih Edilen Göğüs Estetikleri

En Çok Tercih Edilen Göğüs Estetikleri
09 Haziran 2022 - 00:06

En Çok Tercih Edilen Göğüs Estetikleri

Meme büyütme estetiği kadınlar tarafından en çok başvurulan estetik türlerinden biridir. Genellikle memesi orantısız ve küçük olan kişiler tarafından tercih edilir. Meme yapısı kendiliğinden küçük olduğu gibi, sonradan da bazı sebeplere bağlı olarak küçülebilir.  Bu yüzden de meme büyütme estetiğine başvurulur. Her ameliyatta olduğu gibi hem öncesi hem de sonrası ciddi derecede dikkat edilmesi gereken durumlardır.

Meme Büyütme Estetiği 

Yaptırılacak hekim ve hastane de çok önemlidir. Meme büyütme estetiği dolgunlaştırma ve protez silikon koyularak yapılan bir estetik türüdür. Genel de başarı sonuç verir. Öncesinde hazırlık yapmak gerekir. Sonrasında da tavsiyelere harfiyen uyulması şarttır. Ancak böylelikle istenen görüntüye ulaşmak mümkündür.

Meme Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Yaşlılığa bağlı sarkma, menepoz dönemi, gebelik sonrası emzirme dönemi ve yapısal olarak memelerde küçülme durumu yaşanabilir. Meme büyütme estetiği memesi herhangi bir durumda küçülen kişiler için yapılacak bir işlemdir. Küçük olduğunu düşünen hem psikolojik hem de fiziksel olarak bu durumdan rahatsız olan herkes eğer yaş olarak 18 yaşını doldurmuş ise bu operasyonu yaptırabilir.

Meme Büyütme Yöntemleri Nelerdir?

Operasyon olarak yapılan ciddi bir estetik ameliyattır. Meme büyütmeyöntemleri için en çok silikon tercih edilir. Sonrasında birçok komplikasyon görülebilir. Buna göre dikkatli olarak yaptırmak gerekir. Silikon protezler içinde en çok yuvarlak ve damla model tercih edilir.

Meme Küçültme Kimlere Uygulanır?

Meme küçültme estetiği vücuduna göre orantısız şekilde meme yapısı büyük olan ve rahatsız edici olan kişiler, meme küçültmeestetiği olabilir. Bunun için vücut gelişiminin tamamlamış olması ve kişinin 18 yaşını doldurmuş olması gerekir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Eğer gerekirse tahliller ve tetkikler yapılır. Meme küçültme estetiği yapılmadan önce estetik öncesi kişiye bazı hazırlıklar yapılır. Hastanın genel muayeneleri yapılır. Kullanılan varsa bırakılır ve alkol ya da sigara kullanımı mevcutsa, bir süre önce bırakılması önerilir. Her ameliyat öncesinde olduğu gibi klâsik bir hazırlık süreci yapılır.

Meme Küçültme Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Ağır kaldırmak, havuza denize girmek ve ya yüz üstü yatmak gibi durumlardan kaçınmak gerekir. Meme küçültme estetiği sonrası hasta genel olarak, eğer normal dışı bir durum söz konusu değilse bir gün sonra taburcu edilir. Hastaya özel bir sütyen takılması önerilir. En az 4 hafta takılması şarttır. Dış faktörlere karşı koruma sağlar.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Ameliyat göğüs ucunu belirlenen yeni bölgeye taşıyarak yapılır. Meme dikleştirme de çoğu kişinin ihtiyaç duyduğu bir estetik yöntemidir. Memesi sarkık olan kişiler için tercih edilir. Göğüs yukarı kaldırılır ve vücutla daha doğru orantılı bir görünüm sağlanır.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Göğüsü sarkan, yaşlılığa bağlı aşağı yönelme yaşayan kadınlar, meme dikleştirmeestetiği olabilir. Tüm meme estetikleri, genel de 18 yaşından sonra yapılan işlemlerdir.

Meme Dikleştirme Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Memeler yeni bir şekil alır ve bu şeklin oturması da biraz zaman alır. Bu süreç içinde mümkün olduğunca dikkatli olmak gerekir. Koruyucu sütyen hep takılmalı, bölge mutlaka korunmalıdır. 4-5 hafta sonra, genel de bir sıkıntı kalmaz ve kişi günlük hayatına dönebilir.

Çoğu kişi meme dikleştirme ya da diğer meme estetiği ile alakalı fiyatları merak eder ve bu konuda araştırma yapar. Meme estetikleri yapılan estetik türüne göre değişiklik gösterir. Ayrıca estetik olduğunuz merkez ve hekim gibi detaylar da fiyat konusunda etkilidir. Meme dikleştirme ameliyatı sonrası dikkatli olmak gerekir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum