İstenmeyen Tüylere Lazer Epilasyon Teknolojisi

İstenmeyen Tüylere Lazer Epilasyon Teknolojisi

İstenmeyen Tüylere Lazer Epilasyon Teknolojisi

İstenmeyen Tüylere Lazer Epilasyon Teknolojisi

İstenmeyen Tüylere Lazer Epilasyon Teknolojisi
08 Haziran 2022 - 21:53

İstenmeyen Tüylere Lazer Epilasyon Teknolojisi

Tüylerden ziyade kıl köklerini tamamen yok etmeye dayalı olan lazer epilasyon, sürekli olarak istenmeyen tüylerin sorun olmaktan çıkmasını sağlayan estetik müdahaledir. Kaliteli ve güvenilir bir klinikte başarılı sonuçlar elde edilmesini sağlayan işlem sayesinde tertemiz bir vücuda sahip olmak mümkün oluyor. Lazer epilasyon cihazları aracılığıyla kıl köküne gönderilen ışın kök hücrelerin bozulmasını sağlayarak yeniden çıkmasını engelliyor.

Vücuttaki istenmeyen tüyler için kesin çözüm kadın ve erkeklerin ortak arayışlarından biridir. Lazer teknolojisinde yararlanılarak geliştirilen birçok yöntem kalıcı olarak istenmeyen tüylere veda etmeyi sağlıyor. Kişiye özel uygulanan lazer epilasyon seansları ile kıl yapısı ve diğer faktörler göz önünde bulundurularak profesyonel bir şekilde kıl köklerine müdahale ediliyor.

Kadınlar kadar erkeklerde dış görünüşlerine önem vermek adına lazer epilasyon fiyatları araştırıyor ve yaptırmaya karar veriyor.

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanır?

Kadınlarda adet görme düzenini oturması ile birlikte isteyen herkes lazer epilasyon yaptırabilir. İstenmeyen tüylerinden kalıcı olarak kurtulmak isteyip tercihi lazer epilasyon olan herkes bu işlemi belirlenen seanslar çerçevesinde yaptırabilir.

Güzellik ve bakım algısının geçtiğimiz yıllarda sadece kadınlara özgü olduğu düşünülürdü. Artık günümüzde erkek lazer epilasyon da oldukça ilgi görmekte ve bakımlı erkek sayısı çoğalmaktadır. Bu doğrultuda cinsiyet ayırt etmeksizin dileyen ve bütçesi elveren herkes bu işlemi yaptırabilir.

Lazer Epilasyon Kullanım Alanları

Lazer epilasyon teknolojisi istendiğinde tüm vücuda uygulanabilen bir işlemdir. İsteğe göre sadece vücudun belirli bölgelerinde tüyler için uygulanabilirken, tüm vücut içinde lazer yaptırılabilir.

Her fırsatta istenmeyen tüyler ile uğraşmaktansa bir kere lazer epilasyon fiyatları kapsamında yaptırmak hormon yapısına bağlı olarak yıllarca tüysüz bir şekilde rahat etmek mümkündür.

Lazer Epilasyon Çeşitleri Nelerdir?

Lazer epilasyon çeşitli uygulama teknikleri ile kişilerin kıl yapılarına en uygun yöntemi uygulamayı sağlıyor. Ruby lazer, Alexandrite lazer, Diod lazer ve  Nd-Yag lazer olmak üzere farklı çeşitleri dalga boyları ve sağladıkları avantajlara göre değişkenlik gösteriyor. Lazer epilasyon fiyatlarıve seans sıklığını etkileyen faktörlerin başında kıl kökü yapısı cilt rengi ve cilt yapısı gibi birçok etken belirleyici unsur niteliğindedir.

Erkek Lazer Epilasyon Hizmetleri

Kadınlar için uygulanan lazer epilasyon sürecinin neredeyse aynı sürece sahip olan erkek lazer epilasyon fiyatları, kıl yapısı ve rengi gibi birçok etken belirlenecek seans sayısında etkili oluyor.

Bakımlı olmaktan keyif alan ve istenmeyen tüyleri kendine sorun eden erkeklerde lazer epilasyon fiyatları güvenilir adreslerden kıyaslayarak en doğru kararı verebilirler. Erkeklerde daha yoğun olan kıl kökleri için sarartıcı ya da tüy dökücü krem gibi müdahaleler olmadan güvenilir bir klinikten bilgi almak yerinde olacaktır.

Erkekler İçin Hangi Lazer Epilasyon Türleri Yapılır?

Lazer epilasyon özelinde erkeklerin vücudunda en yoğun kıl olan yerler genellikle sırt ve göğüs bölgeleri oluyor. Bu bölgeler için uygulanacak yöntemler belli standartlara bağlı olsa da, kişiye özel nitelikte lazer epilasyon hizmet almak da mümkündür. Lazer teknolojisinin oldukça gelişmiş boyutta olması 4 ile 6 seans arasında erkeklerin de tüysüz bir bedene sahip olmalarını sağlıyor. Yüksek bir başarı oranı için kaliteli cihaz kullanımına özen gösteren güvenilir yerler tercih edilmelidir.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazerle istenmeyen tüyleri yok etmenin fiyatı uygulanacak yöntem, kıl yoğunluğu ve seans sayısı gibi birçok faktör etkili oluyor. Güncel rakamlar genellikle her bütçeye hitap eder niteliktedir. Sağlığı ve güzelliği yakından ilgilendiren bir işlem olmasından dolayı önceliği fiyattan ziyade kaliteye vermek sonuçtan memnun kalmayı sağlayacaktır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum