J Plasma ve Avantajları Nelerdir?

J Plasma ve Avantajları Nelerdir?

J Plasma ve Avantajları Nelerdir?

J Plasma ve Avantajları Nelerdir?

J Plasma ve Avantajları Nelerdir?
08 Haziran 2022 - 23:05

J Plasma ve Avantajları Nelerdir?

J Plasma, yüzün ve vücudun her bölgesinde soğuk plazma enerjisi ile deri altı tabakayı anında sıkılaştıran, gençleştiren ve sıkılaştıran bir cihazdır. Jack Zamora tarafından geliştirilen J Plazty, yüz ve vücut gençleştirme için kullanılabilen gelişmiş, minimal invaziv bir cihazdır. FDA onaylı bir teknolojidir.

J plasma son zamanlarda en çok tercih edilen estetik operasyonlardan biridir. J plasma fiyatları tamamen sizin ihtiyacınıza göre belirlenebilir. Bu sebeple doktorunuzla görüşmede Fiyat verilmesi doğru değildir. J plasma fiyatlarıdeğişkenlik gösterebilir.

·       Ameliyatsız bir yöntem olduğu için hem rahattır hem de iyileşme süresi kısadır. Ancak kanama veya enfeksiyon gibi risk faktörleri taşımaz.

·       Uygulama öncesi ve sonrası ciddi bir görünüm farkı vardır.

·       Sonuçlar hızlı bir şekilde elde edilir.

·       Özellikle vücut şekillendirmede uygulanan jplasma uygulamasında minimal kesi gerekir.

·       Doğal sonuçlar ortaya çıkarmak.

J plasma yöntemi yetişkinlerde her yaştan ve tüm cilt tiplerine uygulanabilmesi, maksimum güvenlik ve etkinlik ile son zamanlarda yaygın olarak kullanılan gençleştirme yöntemlerinden biridir. Ancak bu alanda deneyimli doktorlar tarafından uygulanması gerektiği unutulmamalıdır.

J Plasma Nasıl Yapılır?

J plazma radyofrekans enerjisi kullanılarak üretilir. Cilt altına 85 derecelik bir sıcaklık verilir. Kullanılan teknoloji, ısıyı cildin 8085 derece altında tutan yeni nesil teknolojidir. Cildin üst yüzeyi bu ısıyı hissetmez. Bu nedenle cilt hasarı, cilt yanıkları gibi olumsuz durumlar söz konusu değildir.

J Plazma ile cilt sıkılaştırılırken cilt altı selülit vücuttan atılır. Plazma uygulamasında üst ve alt deri arasındaki sıcaklık farkı uygulamanın başarısını artıran en önemli etkenlerden biridir. Kumaşın altındaki sıcaklıktaki hızlı artış, hızlı sıkılaşmaya izin verir. Ancak bu bölgedeki selülit tamamen yok edilir.

J Plasma Kimlere Uygulanır?

Tüm cilt tiplerinde etkili olmasının yanı sıra 30-80 yaş arası tüm erkek ve kadınlara uygulanabilir. J plasma fiyatları nedir diyemerak edenler doktorlarından en kısa zamanda randevu almalıdırlar.

Post Bariatrik Cerrahi Nedir?

Obezite, diyabet gibi metabolik hastalıkların cerrahi tedavisi sonrasında vücutta meydana gelen aşırı zayıflık, sarkma, şekil bozuklukları ve anormalliklerin tedavisi için plastik, rekonstrüktif ve kozmetik cerrahi alanında uzmanlar tarafından yapılan ameliyatların toplu adıdır. Post bariatrik cerrahi fiyatları, birçok faktöre bağlı kalarak sabit değildir.

Post Bariatrik Cerrahi Avantajları Nelerdir?

Patolojik obezite nedeniyle ameliyat olan hastanın tedavisi, ameliyat sonrası yapılan ameliyat ve vücudun form ve fonksiyon olarak yeniden şekillendirilmesi ile tamamlandı. Bu sayede cerrahi tedavi ile özgüven geri yüklenir ve fiziksel deformasyonların neden olduğu psikososyal problemler ortadan kalkar.

Obezite ve buna bağlı deformiteler nedeniyle uzun süredir sosyal hayattan kopmuş hastalar için ameliyat sonrası hayalinizdeki vücuda sahip olmak, sosyal hayata yeniden uyum sağlamak için güçlü bir motivasyon kaynağıdır. Post bariatrik cerrahi fiyatları sıklıkla merak ediliyor. Fakat sağlık sektöründe bu şekilde fiyat vermek mümkün değildir.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Liposuction ameliyatında deriye birkaç milimetrelik kesilerden sokulan içi boş tüpler (kateterler) kullanılarak deri altı yağ emilir. Aspirasyon, bu küçük tüplere bağlı bir aspirasyon cihazı ile yapılır. Kas hücreleri gibi, yağ hücrelerinin sayısı da ergenlikten sonra artmaz, ancak boyutları artar. Liposuction ameliyatının amacı, etkilenen bölgedeki yağ hücrelerinin sayısını azaltmaktır.

Liposuction ameliyatı, hastane ameliyathanesinde genel veya lokal anestezi (sedasyon) altında yapılır. Alınacak yağ miktarına göre alınan süre yarım saat ile 6 saat arasında değişmektedir. Kateter giriş noktalarındaki kesilerin üzerine kendiliğinden eriyen dikişler atılır. Liposuction fiyatları hakkında bilgi alabilmek için hastane ile iletişime geçin.

Liposuction Kimler İçin Uygundur?

Liposuction fiyatlarıyaptırılacak alanda bulunan fazla yağ miktarı ile değişebilmektedir.

Liposuction En Sık Nerelerde Tercih Ediliyor?

Kadınlar genellikle kalça, karın ve basen gibi inatçı yağ bölgelerine uygulamayı severken, erkekler daha çok sırt, karın, göğüs ve bel yanları gibi bölgelerdeki yağları gidermeye odaklanır.

Liposuction Sonuçları Kalıcı Mıdır?

Vücudumuzda birkaç yağ hücresi vardır. Bu sayı pek değişmedi. Kilo aldığımızda yağ hücreleri genişler. Hasta ameliyat bölgesinde kilo alsa bile diğer bölgelere göre daha az kayganlaştırıcı bulunur. Liposuction kalıcı bir yöntemdir. Hasta 5 kg ve üzeri alırsa vücut deforme olur.

Liposuction Ameliyatı Genel Anestezi ile Mi Yapılır?

Bu yağ aldırma ameliyatı genel veya lokal anestezi ile uygulanabilir. Alan ne kadar büyük olursa, lokal anestezi riski o kadar az olur. Ne kadar yağ emildiğine bağlı olarak 14 Saate kadar sürer. Yağ, 0,5 mm’lik kesilerden girilerek emilir ve vücudun farklı bölgelerinde gizlenecektir. Liposuction fiyatları kişinin yaptırmak istediği bölgeye göre tamamen farklıdır.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum