Lazer Epilasyonun Avantajları

Lazer Epilasyonun Avantajları

Lazer Epilasyonun Avantajları

Lazer Epilasyonun Avantajları

Lazer Epilasyonun Avantajları
08 Haziran 2022 - 22:03

 

Lazer Epilasyonun Avantajları

 

Lazer epilasyon ile kıl köklerine belirli bir dalga boyunda lazer ışığı uygulanarak kıl köklerinin alınmasıyla kıl büyümesinin engellenmesi yöntemidir. Profesyonel olarak kontrol edilen lazer epilasyon cihazları, yalnızca epilasyonun gerçekleştiği alanlar için tasarlanmıştır.

 

Lazer epilasyonmerkezi araştırmasında detaylı araştırma yapmak önemlidir. Lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı ve en güvenli yoludur ve kullandığınız lazer sisteminden belirli dalga boylarındaki ışığı kullanarak kıl köklerini cilde zarar vermeden yok etme prensibine dayanır.

 

Lazer Epilasyonun Avantajları Nelerdir?

 

Lazer epilasyonun avantajı, diğer epilasyon yöntemlerine göre daha basit bir işlem olması ve kalıcı sonuçlar verebilmesidir. Lazer epilasyon, kıl köklerini yakmak için lazer teknolojisini kullanan ve kalıcı olarak kaybetmeyi amaçlayan bir yöntemdir. Günümüzde en çok tercih edilen, en sağlıklı ve en kalıcı yöntemlerden biridir. Sarıyer lazer epilasyon arayışlarınızda güvenle merkezimizden hizmet alabilirsiniz.

 

Lazer Epilasyon İçin Kalıcı Çözüm

 

Lazer epilasyon, köklerdeki melanin pigmentini etkileyerek kıl köklerini kalıcı olarak yok edebilir. Beşiktaş lazer epilasyon seans hizmetlerinde güvenilir hizmet için bizi tercih edebilirsiniz.  İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanızı sağlarız.

 

Geçici ve Daha Az Yan Etki

 

Lazer epilasyonun yan etkileri diğer yöntemlere göre daha az iyileştirici yan etki ile daha hızlı olabilir. Ağda ve makine benzeri yöntemler, kıl dönmesine ve makine yanıklarına neden olabilir. Lazer epilasyonun ise kısa sürede iyileşen kızarıklık dışında hiçbir yan etkisi olmamalıdır. Beşiktaş Lazer epilasyon, ağda ve iğneli epilasyon gibi diğer yöntemlere göre çok daha az ağrılı bir işlemdir.

 

Hızlı Sonuçlar

 

Beşiktaş Lazer epilasyon merkezimizde sunulan hizmetin faydaları hızlı sonuçları da içerir. Sadece birkaç seanstan sonra, kıl sayısı önemli ölçüde azaltılabilir. Kıl yapısına bağlı olarak 5-6 seans istenmeyen tüylerden tamamen kurtulabilir.

 

Lazer Epilasyon Fiyatı

 

Lazer Epilasyon Fiyatı işlemin kalıcılığı ve etkinliği göz önüne alındığında uzun vadede karlı olabilir. Levent Lazer epilasyon istenmeyen tüyleri kalıcı olarak yok edebilir, bu nedenle epilasyon ve yeniden şekillendirme için çok para harcamanıza gerek olmayabilir.  Daha yumuşak bir cilt için Lazer epilasyondan sonra kıl kökleri yok olur ve cilt daha yumuşak ve pürüzsüz hale gelir.

 

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanabilir?

 

Levent lazer epilasyon sonuçlarına ulaşmak için seans sayısı kişiden kişiye değişebilir. Lazer epilasyon, 12 yaşını doldurmuş, kıl ve cilt yapısı düzgün olan herkes tarafından kullanılabilir. Bu uygulamaların FDA onaylı ekipman kullanılarak çalıştırılması önemlidir.

 

Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

 

Genital bölge ve koltuk altı en çok uygulanan bölgelerden biridir. Ayrıca bacaklar, kollar, karın ve karın altı, kalçalar, sırt ve yüz lazer epilasyonun kullanıldığı diğer bölgelerdir. Lazer epilasyon cihazları kıl köklerinin yapısına, cilt rengine ve uygulama alanına göre kategorilere ayrılır.

 

Epilasyonda Seans Aralıkları Ne Kadardır?

 

Seans aralıkları vücut bölgeleri için ortalama 6-8 hafta ile yüz bölgeleri için ortalama 4-6 hafta arasında değişmektedir. İlk birkaç seanstan sonra bu süreler uzayabilir. Bir sonraki seans için en iyi zaman, kıl köklerinin eski haline geldiği ve cilt tarafından görülebildiği zamandır.

 

Epilasyon Sırasında Acı Hissedilir Mi?

Ağrı eşikleri kişiden kişiye ve bölgeden bölgeye değişir ancak hastaların büyük çoğunluğu genellikle ağrı hissetmezler. İşlem sırasında her atış bir lastik çarpması kadar acıya neden olur.

 

Epilasyon Sonrasında İz Kalır Mı?

Lazer epilasyon uygulandıktan sonra, güneşlenmek veya güneşlenmek veya aşağıdaki gibi özel durumlarda ciltte koyu veya parlak renk değişikliği meydana gelebilir: B. Kalıtsal pigmentasyon bozuklukları oluşur. Kural olarak bu durumlar kalıcı değildir ve zamanla iz bırakmadan kaybolur.

 

Lazer Epilasyon Fiyatları

İstenmeyen tüylere kesin çözüm sunan lazer epilasyon fiyatı kullanılan cihaza, kıla, ağırlığın yapısına, işlemin yapıldığı bölgeye, tekniğe ve kliniğe göre değişmektedir. Levent lazer epilasyon fiyatları erkekler ve kadınlar arasında farklılık göstermektedir. Sarıyer Lazer epilasyon firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum