Saç Ekimi

Saç Ekimi

Saç Ekimi

Saç Ekimi

Saç Ekimi
08 Haziran 2022 - 23:33

Saç Ekimi

Saç ekimi sırasında saç kökleri genellikle saç halkası denilen ense bölgesinden alınır. Boyun bölgesindeki tüyler, genetik olarak yaşam boyu uzamaya programlanmış olması avantajına sahiptir. DHI Saç ekimi fiyatları ve Safir Saç ekimi fiyatları saç köklerinde yapılan işleme göre fiyatlandırılır.

Saç ekimi ile gür saçlara ulaşmak artık çok kolay! Bir süredir saçlarınız fırçanızda, yastığınızda, kıyafetlerinizde mi birikiyor? Saçlarınız dökülme eğiliminde mi? Saç kitlenizi mi kaybediyorsunuz ve yeni başlayan kelliğiniz olduğunu mu hissediyorsunuz?

Hiç şüphe yok ki, saçınızı anormal bir şekilde kaybediyorsunuz. Kel olma konusunda paniğe kapılmadan önce, sağlığınızı ve yaşam tarzınızı gözden geçirmenizde fayda vardır. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmekten saç dökülmesi tedavisine, hatta kalıcı saç dökülmesi durumunda saç ekimine kadar, sorunu çözmek için çözümler mevcuttur.

Saç Ekimi Nedir?

Saç ekiminde kendi saçınızın kökleri kafa derisinden alınır. İşlenir ve açık veya kel bölgelere yeniden ekilir . İşlemden önce tüm saçlar yaklaşık 1 ile 4 mm olacak şekilde kısaltılır. Prosedürün kendisi lokal anestezi altında gerçekleştirilir ve bu nedenle büyük ölçüde ağrısızdır.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi için ilk önce iyi doktor araştırması yapılması gerekir. Doktor araştırmalarından sonra saç yapınızı araştırmanız da fayda vardır. Kel noktalarda yeni saçlar çıkmadan önce iyileşmenin gerçekleşmesini beklemeniz gerekir. Saç ekiminden sonra ise, işlem uygulanan alanda kırmızı küçük kızarıklıklar meydana gelmektedir.

Bu kızarık noktalar ise zaman içerisinde kaybolmaktadır. İlk birkaç hafta içinde ekilen kökler başlangıçta onlarla birlikte ekilen saçları döker. Bu; doğal iyileşme sürecinin bir parçasıdır ve endişelenecek bir şey yoktur. Yaklaşık dört ile beş aylık bir dinlenme evresinden sonra ilk yeni saç çıkar. Saç ekiminin nihai sonucu yaklaşık 8-12 ay sonra görülebilir. Saç ekimi fiyatları saç ekimi türüne göre değişir.

DHI Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

DHI saç ekimleri herkese uygundur. Saç ekimi fiyatları ise doktoruna göre değişiklik göstermektedir. DHI Saç ekimi fiyatları ise saçın ekim biçimine göre değişmektedir.

DHI Saç Ekimi Temel Aşamaları

DHI Saç ekimi, saçın dökülmesinde güçlü şekilde duran enseden alının saç kıllarını dökülen tarafa ekme işlemidir. Saç ekiminin farklı estetik ve teknik ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilen yeni yöntemler sayesinde tedavi alternatifler artış göstermektedir. Saç ekiminde bu yeniliğin ve güncel tekniklerin en güzel örneği DHI kalem tekniğidir. Dhi saç ekimi fiyatları zamanla artış göstermektedir.

Safir Saç Ekimi Öncesi Bilinmesi Gerekenler

Safir saç ekimi öncesi yapılacak ilk şey deneyimli bir klinik bulmaktır çünkü Safir saç ekimi gibi hassas cerrahi uygulamalarda işimizi şansa bırakmamalısınız. Keskin safir bıçakların kullanılması cerrahi beceri ve deneyim gerektirir. Tekniğin başarısı ne olursa olsun, Safir FUE saç ekimi yönteminde el becerisi, cerrahi beceri ve deneyim çok önemlidir. Bu nedenleri ön plana aldığımız zaman safir saç ekiminin risk açısından yüksektir. Safir saç ekimi fiyatları öncesinde işlem yapmadan doktorunuzdan öğrenebilirsiniz.

Safir Saç Ekimi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Safir saç ekimi yaptıran kişiler, saç ekimi operasyonundan sonra ilk yıkama yapılana kadar en az iki gün daha sahada kalırlar. Ameliyattan sonra hastanın dinlenmesi gerekir.

Saç Ekimi Fiyatları 2022

Saç ekiminin ne kadar pahalı olduğu her zaman optimal bir sonuç için kaç greftin ( foliküler ünitelerin) çıkarılması ve nakledilmesi gerektiğine bağlıdır. Doktorunuz ile görüşme sonucunda saç ekimi fiyatları listesini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum