DHI Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?

DHI Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?

DHI Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?

DHI Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?

DHI Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?
08 Haziran 2022 - 23:46

DHI Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır?

DHI Saç Ekiminin ilk adımı saç derisinden foliküler ünitelerin toplanmasıdır. DHI Saç Ekiminin ikinci adımı, hasat edilen foliküler ünitelerin saçlı derideki kel veya seyrelme bölgelerine ekilmesi ve mikro dikişler ve emilebilir dikişler kullanılarak mevcut saçlara yapıştırılmasıdır.

DHI Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

DHI Saç Ekimi, saç dökülmesi olan kişilere yardımcı olmak için kullanılan FDA onaylı bir saç restorasyon tedavisidir. DHI Saç Ekimi hem erkekler hem de kadınlar için kullanılabilecek kalıcı bir çözümdür. DHI saç ekimi fiyatları çeşitli unsurlara göre değişir.

DHI Saç Ekimi Hangi Yöntemlerle Yapılır?

DHI saç ekimi, saçlı deri, kaş veya kirpiklerdeki saçları eski haline getirmek için kullanılabilen cerrahi bir tedavidir. Saç derisinin bir bölgesinden alınan saç köklerinin daha sonra kel bölgelere nakledilmesini içeren kalıcı bir işlemdir. Yönteme göre farklı dhi saç ekimi fiyatları söz konusudur.

DHI Saç Ekimi Fiyatları

Maliyet saç dökülmesinin ne kadar kapsamlı olduğuna ve ne tür donör saç kullandığınıza da bağlıdır. DHI saç ekimi fiyatları, işlemin basit mi yoksa karmaşık bir işlem mi olduğuna göre değişir.

Saç Ekimi Nedir?

Saç ekimi, başın arkasından ve yanlarından alınan saç köklerinin kafadaki kel bölgelere nakledildiği cerrahi bir işlemdir. Saç ekimi, DHI, foliküler ünite ekstraksiyonu ve foliküler ünite transplantasyonu gibi farklı yöntemler kullanılarak yapılabilir. Uygulanan yönteme ve alana göre safir saç ekimi fiyatları değişir.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekimi, vücudun bir bölgesinden diğerine saç köklerinin nakledildiği cerrahi bir tekniktir. Genellikle kellik ve diğer saç dökülmesi durumları için bir tedavi olarak kullanılır. İşlem başın arkasından deri dokusu alınarak veya alınmadan yapılabilir. İşlem hastanın tercihine ve tıbbi durumuna göre lokal anestezi veya genel anestezi altında yapılabilir.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Bu prosedür için ideal aday, görünür yara izi veya anormalliği olmayan sağlıklı bir cilde ve enfeksiyona karşı koruma sağlayacak güçlü bir bağışıklık sistemine sahip bir kişidir. Saç ekimi ameliyatı için uygun aday olup olmadığınızı belirlemek için doktorunuz fizik muayene yapacak ve tıbbi geçmişinizi soracaktır.

Saç Ekimi Yöntemleri Nelerdir?

Dört ana saç ekimi türü vardır: FUT, foliküler ünite ekstraksiyonu (FUE), foliküler ünite grefti (FUG) ve DHI. Hangi yöntemin seçileceğine uzman estetisyen veya hekim ile birlikte karar verilir.

Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi fiyatlarını etkileyen ilk önemli faktör, uyguladığınız işlemin türüdür. En pahalı prosedürler, foliküler ünite greftlerini içerir. Saç ekimi fiyatları ihtiyaç duyulan donör saç sayısından ve prosedürün ne kadar kapsamlı olduğundan büyük ölçüde etkilenir.

Safir Saç Ekimi Nedir ve Neden uygulanır?

Safir saç ekimi, komplikasyon veya enfeksiyon riski düşük, minimal invaziv bir işlem olduğu için kullanılmaktadır. Bu saç ekiminin hastalara artan bir benlik saygısı ve güven duygusu verdiği ve aynı zamanda yaşam kalitesini iyileştirdiği gösterilmiştir. Saç ekimi fiyatları uygulamanın yapıldığı merkeze ve hekime göre değişkenlik gösterir.

Safir Saç Ekimi Temel Aşamaları Nelerdir?

Safir saç ekimi, vücudun bir bölgesinden (genellikle kafa derisi) başka bir bölgeye folikülleri toplamak için küçük bir safir kristal parçası kullanan bu yöntemle erkek ve kadınlarda kellik ve saç seyrelmesi tedavisi için geliştirilmiş yenilikçi bir tekniktir.

Safir saç ekimi fiyatları farklı düzeylerde olabilir. Bu kapsamda muayene olarak greft sayısı belirlenmeli ve fiyat bilgisi alınmalıdır.

Safir Saç Ekimi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Hatırlanması gereken en önemli şey, vücudunuzun yeni saça alışması ve alışmasının zaman almasıdır. Safir saç ekiminden sonra hassasiyet, şişlik, kaşıntı ve kızarıklık gibi yan etkiler yaşayabilirsiniz. İşlemden sonra en az iki hafta başınızı yüksekte tutmanız önemlidir.

Safir Saç Ekimi Fiyatları

Safir saç ekimi fiyatlarıekmek istediğiniz saç tipine göre değişiklik göstermektedir. Bir saç ekiminin ortalama maliyeti uygulama alanına, grefte göre değişmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum