Dijital Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Yoğun İlgi Görüyor (2023)

Dijital Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Yoğun İlgi Görüyor (2023)

Dijital Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Yoğun İlgi Görüyor (2023)

Dijital Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Yoğun İlgi Görüyor (2023)

Dijital Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri Yoğun İlgi Görüyor (2023)
16 Eylül 2023 - 22:34


Dijital danışmanlık ve sosyal medya yönetimi, E-Ticaret yönetimi, Trendyol yönetimi gibi çeşitli danışmanlık hizmetleri; son üç yılın dijital alanda en çok rağbet gören sektörlerinden biri haline geldi. Kişi ve kuruluşlar, özellikle web tabanlı projelerde başarı elde edip daha fazla satış yakalamak adına uzman danışmanlarla çalışmaya özen gösteriyorlar.  



2023 yılının Haziran ayında yapılan son istatistiklere göre; E-Ticaret ve sosyal medya sektöründe profesyonel danışmanlık hizmeti alan kuruluşların başarı oranları %50’den fazla artış gösteriyor. Bu durum, alanında uzman reklam hizmeti veren danışmanları ve E-Ticaret danışmanlarının rağbetini arttırmış görünüyor. En çok rağbet gören danışmanlık hizmetleri ise şu şekilde listelendi;

  1. Trendyol Yönetimi ve Satış Artırmak; Trendyol mağazalarında yeteri kadar satış yapamayan ve gelir elde edemeyen kişi/kuruluşlar, internet ortamında sık sık “Trendyol satış yapmak”, “Trendyol satış arttırmak”, “Trendyol yönetim hizmeti satın almak” benzeri araştırmalar yapıyorlar.
  2. Hepsiburada Yönetimi ve Satış Artırmak; Türkiye pazarında en aktif pazar yerlerinden biri ise HepsiBurada olarak biliniyor. Aynı şekilde HepsiBurada için de “Hepsiburada satış arttırmak”, “Hepsiburada daha fazla satış yapmak”, “Hepsiburada danışmanlık satın almak” benzeri araştırmalar yapılıyor.
  3. Amazon TR Yönetimi ve Satış Artırmak; Amazon mağaza açma ve satış yapma teknikleri, internet kullanıcıları için oldukça karmaşık görünüyor. Dolayısıyla insanlar Amazon tarafında da “Amazon danışmanlık satın al”, “Amazon eğitimi”, “Amazon satış arttırma” gibi araştırmalar yapılıyor.
  4. Google Ads Reklam Yönetimi; Profesyonel şekilde hazırlanan reklamlar, satış veya müşteri açısından dönüşüm elde etmeyi en çok kolaylaştıran yöntemlerin başında geliyor. Google Adsense konusunda ise en çok rağbet gören konular “Google ADS reklam hizmeti”, “Google reklam danışmanlık”, “Google reklam satın al” benzeri olmaktadır.
  5. Facebook Business Manager Yönetimi; Facebook reklamları ve İnstagram reklamları, sosyal medya reklamcılığı konusunda pastanın en büyük payını alan iki platform olmaktadır. Ancak tüm reklamlar, genel olarak iki ağın Meta altında birleşmesiyle birlikte “Facebook Business Manager” olarak adlandırılmıştır. Facebook Business Manager konusunda danışmanlık alanında ise en çok araştırılan konular “Facebook reklam danışmanlık”, “Facebook reklam açma”, “Facebook reklam satın al” benzeri olmaktadır.

Trendyol Satış Arttırmak İçin Danışmanlık Hizmetleri

Trendyol satış arttırmak ve trendyol daha fazla satış yapmak konusunda en çok aranan hizmetlerden biri, profesyonel danışmanlık hizmeti olmaktadır. Trendyol tarafında bir kişisel/kurumsal mağazanız varsa, ancak yeteri kadar satış elde edemiyor ve Trendyol satış artırmak konusunda araştırmalar yapıyorsanız önerilebilecek uzmanlardan biri Yunus Özdemir olacaktır.


Yunus Sözdemir resmi internet sitesi üzerinde bulabileceğiniz Trendyol yönetimi ve Trendyol satış arttırma danışmanlığı ile birlikte mağazalarınızın tüm profesyonel ayarlamalarını, etkili satış teknikleriyle birlikte mağazanızdan daha fazla müşteri ve sipariş elde etme konusunda Yunus Sözdemir tarafından profesyonel destek alabilirsiniz.

Google Reklam Danışmanlığı ve Profesyonel Google Reklam Hizmeti

Danışmanlık arayışında olan, internet satışlarını ve müşterilerini arttırmak isteyen kişiler için önerilen hizmetlerden bir diğeri ise Google reklam danışmanlığı ve Profesyonel Google reklam hizmeti olmaktadır. Reklam alanı oldukça fazla talep görmektedir, dolayısıyla bu alanda art niyetli kişi ve kuruluşların da faaliyet gösterdiğini bilmek gerekir.

Zarara uğramadan satışlarını arttırmak, daha fazla müşteri elde etmek veya daha fazla ziyaretçi almak isteyen kullanıcılar; Yunus Sözdemir gibi bu alanda profesyonel reklam hizmet sağlayıcılarıyla çalışabilirler. Google reklam hizmetleri, isteklerinize özel bütçelerle en uygun fiyatlandırma ile birlikte sunulmaktadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum