Furkan BALABAN ile Keyifli Röportaj

Furkan BALABAN ile Keyifli Röportaj

Furkan BALABAN ile Keyifli Röportaj

Furkan BALABAN ile Keyifli Röportaj

Furkan BALABAN ile Keyifli Röportaj
10 Ağustos 2023 - 18:30

 

-Hoş geldiniz Furkan Bey. Öncelikle sizi okurlarımızla tanıştırmak isteriz. Kendinizi kısaca nasıl anlatırsınız ?

+Merhabalar, öncelikle sizlere davetiniz için teşekkürlerimi sunarım. Ben Furkan Balaban Adana’da doğup büyümüş, polis anne babanın oğluyum. 26Haziran 1999 doğumluyum. Öncü ve dikbaşlı yapıya sahibim. Günümüzde pek rastlanılmasa da saygıya önem veren biriyim.

 

-Her yerde karşılaştığınız klişe sorulardan biri olacak; ama biz müzikle nasıl tanıştığınızı merak ediyoruz. Anlatır mısınız bizlere bu yolculuğa nasıl çıktığınızı ?

+Tabiki her müzisyene çok sık sorulan sorulardandır bu fakat seve seve cevaplayayım. Küçükken asosyal ve içine kapanık bir çocuktum. Babam da bu durumun farkındaydı ve beni gitarla tanıştırmak istedi ve kursa yazdırdı beni, henüz 9 yaşlarındaydım. Gün geçtikçe daha çok ilgim arttı gitara ve hergun tahmini 2 saat gitarla zaman geçiriyordum. Yeni müzisyenler keşfettim sürekli. Sıkı bir Red Hot Chili Peppers ve Coldplay hayranıydım.

 

-Şarkılara dinleyicilerinizden gelen yorumları paylaşır mısınız bizlerle ?

+Genelde yorum yapmak yerine şarkılarımı söylüyorlar bana ve çok çabuk ezberlediklerini dile getiriyorlar. Ayriyetten beni daha çok kliplerde görmek istiyorlar. Bakalım.

 

-Müzik, sizin için ne ifade ediyor ?

+Müzik benim için insanlara duygusal iletişime ve sohbete geçmemde kullandığım bir araç kısacası.

 

-Müzik haricinde nelerle ilgileniyorsunuz ? Şarkı yazmanın dışında bütün bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz ?

+Müzik haricinde çok şey ile ilgileniyorum. Futbolu seviyorum, AdanaDemirspor taraftarıyım. Yemek yapmayı seviyorum. Taekwondo, Boks ve Krav Maga gibi savunma sanatları eğitimim var. Ailemle ve arkadaşlarımla vakit geçirmeyi seviyorum.

 

-Dinleyicilerinizle buluşturmaya hazırlandığınız yeni çalışmalarınız var mı ?

+Elbette var. 8 şarkıdan oluşan “Canlı Akustik Albüm” den 1 parçayı geçtiğimiz aylarda piyasaya sunmuştum.(Veda Borcu) Şimdi kalan 7 şarkıyı dinleyicilerimle buluşturacağım. Kısmet olursa 4-5 gün içinde birer gün arayla bu 7 şarkıyı takipçilerimle buluşturacağım.

 

 

-Keyifli sohbetimizi neler söyleyerek noktalamak istersiniz ?

+Eminim herkesin kendi doğruları vardır fakat beni asla işin Müzik Sanayisi kısmında göremeyeceksiniz. Asla ve asla kalemimi kendi duygularım ve düşüncelerim dışında ele almayacağım. Sizleri kocaman öpüyorum kocaman sevgiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum