Gartic.io Kelime Tahmini ve Çizim Oyunu

Gartic.io Kelime Tahmini ve Çizim Oyunu

Gartic.io Kelime Tahmini ve Çizim Oyunu

Gartic.io Kelime Tahmini ve Çizim Oyunu

Gartic.io Kelime Tahmini ve Çizim Oyunu
01 Ekim 2022 - 01:19


Gartic.io Kelime Tahmini ve Çizim OyunuGartic.io'ya hoş geldiniz! Gartic.io oynarken tahminde bulunurken ve çizim yaparken çok eğleneceksiniz! Her turda bir Oyuncu, diğerlerinin ne olduğunu tahmin etmesi için bir şeyler çizmek üzere seçilir. Puan hedefine ulaşan ilk oyuncu, oyunun galibi ilan edilecektir. Sunduğumuz kelime gruplarından birini seçin ve arkadaşlarınızla eğlenin! Gartic ayrıca oyuncunun kendi odasını oluşturmasına ve odanın bağlantısını paylaşan en fazla 50 arkadaşını davet etmesine izin verir. Çizmek ve eğlenmek için farklı oda konuları arasından birini seçin!Gartic.io, aslında her zaman birebir oynanan, ancak çalışır bir şekilde dijital ortama taşınmış iki klasik oyunun uyarlamasıdır. Ibai veya Auronplay gibi viral insanlar tarafından kullanılanlara benzer mekaniklere sahip bir oyunu analiz edeceğiz.

Gartic.io Oyunu Nedir?

Gartic, Brezilyalı şirket Onrizon Social Games tarafından geliştirilen bir oyun ailesidir. Onun fikri, sanal dünyaya genellikle şahsen oynanan çizime dayalı bir dizi oyun getirmektir. Çoğunun adapte edilmiş klasik oyunlar olduğunu söyleyebiliriz.Bu oyun, başkalarının tahmin etmesi gereken bir şey çizme mekaniğini kullanır. Aradaki fark, Gartic.io'nun çok daha basit ve basit olması ve Pictionary'nin daha benzer bir versiyonu haline gelmesidir. Başlık, birkaç kişinin sanal bir odaya girdiği ve birinin bir şeyler çizmesi gerektiği hızlı bir oynanışa sahip. O zaman insanların geri kalanı neyin çizildiğini tahmin etmelidir.Basitçe bu, çünkü sadece bir oyuna girmek için gerekli olacak bir takma ad ve bir bölge girmemiz gerekiyor. Avatarımız için bir görünüm bile seçebiliriz, böylece odalarda 20 kişiye kadar kalabileceğiniz için tüm oyuncuları tanımlamayı daha kolay hale getirebiliriz.

Gartic.io'da Amaç Nedir?

Gartic.io oyunu, kelimelerle arası iyi olan herkesin sevebileceği bir kelime tahmin io oyunudur. Bu oyunda birçok farklı kategoriden seçilen kelimeleri çizilen resimlere göre tahmin etmeye çalışıyorsunuz. Eğlenceli ve eğitici bir oyun olarak değerlendirebiliriz. Gartic.io oyunu hem yetişkinler hem de çocuklar için gerçekten faydalı bir internet oyunudur.Gartic.io'yu oynamak çok kolay ama oyunda 1 numara olmak çok zor bu yüzden oyunu nasıl oynayacağınızı öğrenmelisiniz. Aşağıda, oyunun temel kuralları ayrıntılı olarak açıklanmıştır: Her oyuncunun, nesneyi çizmesi ve kendisine verilen doğru kelimeyi diğerlerinin tahmin etmesini kolaylaştırması gereken bir sırası vardır.gartic.io

Bu Çizim ve Tahmin Oyunu Nasıl Çalışır?

Oyunun sizden istediği şeyi çizmeyi başarırsanız, ekstra puan alma şansınız var. Arkadaşlarınızın ne olduğunu tahmin edebilmesi için bir şeyi doğru çizemezseniz, puan kazanmazsınız. Sadece düşüncelerinizi kağıda dökme becerilerinizi test ediyor olacaksınız. Her şey sana bağlı. Bu yüzden herkese etrafınızdaki en iyi ressam olduğunuzu göstermeye hazır olun.Bu oyunu oynamak oldukça basittir. Öncelikle, doğrudan oynamak veya kendi odamızı oluşturmak için rastgele bir oyuna katılma seçeneğine de sahip olduğumuz Gartic.io uygulamasına girmelisiniz. Daha önce bahsettiğimiz avatara ek olarak bir isim ve dil seçmelisiniz. Dilerseniz sosyal ağlarla da giriş yapabilirsiniz.Oynamak için gartic.io oyununa girdiğinizde, mekanik basittir. Bir kişi çizmeli ve geri kalanı tahmin etmelidir. Aynı sohbeti veya hem cevaplar hem de normal konuşmalar için kullanabiliriz, böylece bazıları diğerlerine karışmaz. Sadece çizin veya çizildiğini düşündüğünüzü yazın. Çizimin altında mevcut zaman çubuğunu göreceksiniz.Diğerlerinin başarısız cevaplarını görebileceksiniz, ancak haklı olduğunuzda veya neredeyse haklı olduğunuzda, bu cevaplar diğerlerinden gizlenecek ve sadece belirli bir kullanıcının haklı olduğu veya yapmak üzere olduğu söylenecek. Süre dolduğunda sonuç açıklanacak ve sıra sıra çekilecek kişiye verilecektir.

Garticio Oyununun Kuralları Nelerdir?

Bugünlerde oldukça popüler olan kelime tahmini ve çizim oyunu olan Gartic.io oyununun kuralları oldukça basittir. Her oyuncu 1 veya 2 kere oynadıktan sonra kolaylıkla kuralları ve oyunun mekaniğini kavrayabilir. Gartic.io oyununu şu şekilde oynayabilirsiniz:Başka bir oyuncu nesneyi çizdiğinde, deşifre edebildiğiniz anda nesneyi tahmin etmeye başlarsınız. Doğru tahmin etmelisin. Ne kadar çok dönüş yaparsanız, doğru tahminde bulunmanız o kadar hoş olur. Oyunu kazanmak için 120 puana ulaşmanız gerekiyor.Kazanan yarışmacıdan daha az puana ulaşırsanız ve kalan yarışmacıdan daha fazla puan alırsanız, size 2. ve 3. puanlar verilecektir. Her oyuncu 120 puana ulaştığında oyun yenilenir ve her oyuncu sıfırdan oynamaya başlar. Bu oyunda birinci olduğunuzda odadaki en bilge oyuncu olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz. Birçok oyuncu için oldukça önemli olan liderlik için bilgeliğinizi herkese göstermelisiniz.Daha fazla ücretsiz io oyununu oynamak için https://www.io-oyunlar.com/ adresine gidiniz ve eğlenininiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum