Otomatik Kepenk Sistemleri

Otomatik Kepenk Sistemleri

29 Ağustos 2022 - 14:34


Otomatik kepenk sistemleri kapıların ve pencerelerin kapatılması için kullanılan kepenk sistemlerinin çok daha pratik ve kolay olmasını sağlayan etkili ve önemli bir işlemdir. Kepenklerin hızlı ve kolay açılmasını sağlayan, buna ek olarak aslında otomatik olduğu için bozulma ve arızalanma durumlarının daha az olması gibi avantajların yer aldığı bir sistemdir. Bir otomasyon sistemine sahip olan kepenklerde, sizleri bekleyen son derece önemli ve etkili avantajlar vardır.

Otomatik Kepenk Sistemi Nedir?

Otomatik kepenkbir alanın kapatılması için kullanılan kepenk sistemlerinin elle değil, otomasyon yani otomatik bir şekilde açılmasını sağlar. Bu sistemlerde, kepengin açılması için elle bir şey yapmaya gerek yoktur. Sistemin açılması için yalnızca bir düğmeye veya da kumandaya basmak yeterlidir. Otomatik kepenk sistemleri ayrıca eskiden olduğu gibi tahta ve sac gibi malzemelerden üretilmez. Bu da sistemin daha güvenilir ve sağlam olmasını sağlar. En iyi ve etkili otomatik kepenk sistemleri için Firus Yangın Otomasyon Kepenk Sistemleri ile görüşebilir ve istediğiniz boyutlarda otomatik kepenk siparişi verebilirsiniz.

Otomatik Kepenk Türleri

Yangına dayanıklı kepenk başta olmak üzere pek çok otomatik kepenk türü vardır. Bunların öncelikle kullanım amacına ve çalışma sistemine göre ayrılması gerekir. Genel olarak kullanım alanlarına göre otomatik kepenk türleri şöyledir;

·        Pencerelerde kullanılan otomatik kepenkler

·        Kapılarda kullanılan otomatik kepenkler

·        Garajlarda kullanılan otomatik kepenkler

Kullanım alanlarının yanı sıra ayrıca kepenk türleri çalışma sistemlerine göre farklı türlere ayrılır. Bu ayrıma göre sayabileceğimiz türler de şöyledir;

·        Elektrikli otomatik kepenk sistemleri

·        Motorlu otomatik kepenk sistemleri

Genel olarak pek çok alanda tercih edilen ve kullanılan kepenk sistemleri son derece kullanışlı ve etkilidir. Sizler de istediğiniz alanlarda bu kepenk sistemlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Otomatik Kepenk Fiyatı

Otomatik kepenk fiyatları pek çok önemli kritere göre belirlenir. Kullanılan malzemenin kalitesi, sistemin nasıl işlediği ve ne kadar güvenilirlik sağladığı önemlidir. Bunlara ek olarak eğer otomatik kepenk sistemleri yangına dayanıklı olarak üretilmişse buna göre fiyatlandırma da yüksek olacaktır. Otomatik kepengin fiyatları ve sipariş vermek için Firus ile iletişime geçebilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum