Soğuk Lipoliz Tedavisi

Soğuk Lipoliz Tedavisi

Soğuk Lipoliz Tedavisi

Soğuk Lipoliz Tedavisi

Soğuk Lipoliz Tedavisi
08 Haziran 2022 - 22:14

Soğuk Lipoliz Tedavisi

Tavsiye edilen soğuk lipoliz özet olarak vücutta yer alan yağların doğrudan dondurulduktan sonra eritilmesidir. Bu uygulama doğrudan profesyonel estetik ve güzellik merkezi tarafından uygulanır. Böylece yağlarınızdan birkaç seansta kurtulabilirsiniz.

Son dönemlerin en çok uygulanan uygulamaları arasında soğuk lipolizyer alıyor. Yağ dondurma işlemi olarak da bilinen bu yöntemde yağ dokuları bir müddet özel bir alanda dondurulur. Bu kapsamda soğutulan yağ kütleleri daha pratik bir şekilde eritilir. Bu işlem özel bir tıbbi cihaz üzerinden gerçekleştirilir.

Soğuk Lipoliz Nasıl Uygulanır?

Yöntem hızlı bir şekilde uygulanır. Bu nedenle soğuk lipoliz işleminde uzun süreli beklemezsiniz. İlk olarak vücut yağları dondurulur. Bu işlem birkaç dakika sürebilir. Hemen akabinde ise doğrudan yağlar eritilerek vücut daha fit bir görünüme kavuşturulur.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Soğuk lipolizler genel olarak sadece 1 seans yeterlidir. Fakat gereken durumlarda uygulamanın tekrar edilmesi mümkündür. Bu yöntemin herhangi zararları yoktur.

Bir Seans Kaç Dakika Sürer?

Soğuk lipolizlerde tek seans vücutta yer alan yağların büyüklüğüne ve klinik merkezinin kalitesine göre ortalama olarak 10 dakika ila 20 dakika aralığında sürebilir.

Soğuk Lipoliz Ne Zaman Sonuç Alırım?

Soğuk lipolizlerde sonucunuzu tek seans sonrasında alabilirsiniz. Yani yağlarınız ortalama olarak 20 dakikalık seansta yok edilir.

Soğuk Lipoliz Güvenilir Mi?

Elbette, soğuk lipolizler son derece güvenilir uygulamalardır. Bu nedenle 81 ilimiz üzerinden de güvenle uygulanır. Bu uygulama vücudun her bölgesinden gerçekleştirilebilir.

Soğuk Lipoliz Fiyatları 2022

Güncel soğuk lipolizlerin fiyatları klinik merkezleri arasında farklılık gösterir. Bu nedenle en kaliteli estetik ve güzellik kliniklerinde soğuk lipolizlerin fiyatları daha ucuzdur.

Dudak Dolgusu Nedir?

Dudak dolguları alt ve üst dudakların inceltilmesi ve kalınlaştırılmasıdır. Bu uygulama doğrudan yılların deneyimlerine sahip olan estetik ve güzellik uzmanları tarafından gerçekleştirilir. Böylece dudak dolgusu yaptırarak daha kusursuz dudaklara sahip olursunuz.

Dudak Dolgusu Ne Amaçla Yapılır?

Dudak dolguları birçok amaçlar doğrultusunda uygulanır. Bunlar arasında dudak dolgusu inceltmek ve kalınlaştırmak ön planda yer alır. Dudakların daha estetikli olması temel amaçtır.

Hangi Durumlarda Dudak Dolgusu Uygulanır?

Özellikle ince ve kalın tipteki dudaklar için dudak dolgusu güvenle uygulanır. Bu uygulama üzerinden daha görkemli dudaklar elde edilir.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanmaz?

Dudaklarında herhangi bir estetiksel kusur olmayanlara dudak dolgusu uygulanmaz. Bu gibi durumlarda operasyon yaptırılmasına gerek yoktur.

Dudak Dolgusunun Avantajları Nelerdir?

Dudak dolgularının birçok avantajları söz konusudur. Bu işlemle birlikte göze hitap eden dudaklar elde edilir. Böylece bireyler iş ve sosyal hayattan daha pozitif olması sağlanır.

Dudak Dolgusu Öncesi

Uygulama öncesinde yapılması gerekenler fazlaca söz konusu değildir. Yalnızca kullanılan ruj ve benzeri türden makyaj ürünlerine ara verilmesi yeterlidir.

Dudak Dolgusu Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dudak dolgularından sonrasında dikkat edilmesi gerekenler arasında dolgu yaptırılan dudakların darbelerden korunması ve en kaliteli bakım ürünleri kullanılmasıdır.

Dudak Dolgusu Fiyatları 2022

Dudak dolguları fiyatları kliniklerde incelenmelidir. Bu doğrultuda en uygun fiyatlı estetik merkezinden dudak dolgusu yaptırılmalıdır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum