Tofaş Panjur

Tofaş Panjur

Tofaş Panjur

Tofaş Panjur

Tofaş Panjur
23 Haziran 2022 - 21:45

Tofaş Panjur

Tofaş panjur, güneşten gelen kamaşmayı azaltmak için tasarlanmış bir pencere kaplama çeşididir. Başlangıçta, namaz vakitlerinde güneş ışığının çok rahatsız edici ve rahatsız edici olabileceği camilerde kullanılmak üzere yapılmıştır. Günümüzde, ofisler, sınıflar ve evler gibi yüksek düzeyde parlaklık veya ışığın insanları rahatsız edebileceği diğer yerlerde de kullanılmaktadırlar. Tofaş jaluziler farklı renk ve desenlerde her odanın dekoruna uyum sağlar.

Tofaş Panjur Nedir?

Panjur olarak da bilinen, modern yapılarda yaygın olarak kullanılan özel bir pencere kaplama çeşididir. Tofaş panjur, ses iletimini azaltmak, güneşi ve havayı odanın dışında tutmak için özel olarak tasarlanmış bir pencere kaplama çeşididir. Tofaş jaluziler yüksek kaliteli kumaşlardan üretilmekte olup, jaluzilerin dönmesini sağlayan özel bir mekanizmaya sahiptir. Çeşitli tasarımlarda mevcutturlar ve herhangi bir pencerenin görünümünü iyileştirebilirler.

Tofaş panjur ürün satın almak istiyorsanız öncelikle panjurlu bir pencere bulmanız gerekecektir. Panjurlar genellikle büyük pencerelere kurulur ve gürültü ve ışığı azaltmak için kullanılır. Panjurlu bir pencere bulduğunuzda, panjurları kurmak için bir profesyonelle iletişime geçmeniz gerekecektir. Tofaş panjur ürünlerine göz atmak için https://www.sanayiden.com/tofas-panjur-seti-armali-komple-kutulu-panjur-slx-93sitesine göz atabilirsiniz.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum